Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce

Zdeňka V. 23.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, vcera k veceru jsem si měla vzít po placebo týdnu první tabletu v cyklu. Nestihla jsem ovšem kvůli dopravní zácpě otevírací dobu lékárny a tak jsem di vzala první tabletku az dnes ráno, tudíž o den déle. Mám v plánu si vzít l veceru druhou tabletku, jako obvykle. Je tímto výkyvem zvýšeno riziko otěhotnění? Děkuji za odpověď. ZV

Odpovídá:

MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Praktický lékař, Praha

Dobrý den, nikoliv, v této fázi cyklu se popsaným opomenutím účinnost antikoncepce nenaruší.

Související dotazy

Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych -Vás požádat o radu. Užívala...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikocepce dlouhodobá


Antikocepční účinek - kdy po nasazení antikoncepce?


Antikonccepce Mirelle


Antikonce


Antikonce a olivnění početí


Antikonce a operace


Antikonce JAZ


Antikonceepce Daisenette

Dobry vecer,mam dotaz teprve 4den beru anikoncepci Daisenette 75mcg.A dneska...

Antikonceoce Jeanine


Antikoncepca a Crohnova choroba


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce

Prosím Vás existuje generikum hak jeanine?

Antikoncepce

Dobry den.Beru antikoncepci Lyndinette.V utery 31.5. Dobiram posledni prasek...

Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění těla


Možnost těhotenství


Furunkl šourku

Dobry den chtela bych se zeptat manzel ma na levem varleti bouli vypadalo to...

Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle


Zapíchnutý střípek skleněný


Porucha erekce


Vyhřezlá plotýnka


Tlak v tříslech


Migréna a bolesti kloubů


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


MUDr. Marie Rajmonová

Praktický lékař pro dospělé

5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad


Úhel penisu


MUDr. Marie Nestrojová

Praktický zubní lékař

MUDr. Ludmila Ošťádalová

Praktický lékař stomatolog

Boule pod hrudním košem


Artrodéza levého zápěstí


Hydrokéla


Kožní vyrážky


MUDr. Jana Posltová

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×