Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Praktické lékařství Eliska 1.2.2017

Dobry den, chci se zeptat, je zde riziko otehotneni kdyz jsem cca 4mesice nebrala antikoncepci a jiz beru prvni tyden a pritel se dela do me? (Uz po druhem dni brani HA)

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Ano, těhotenství být může. 4 měsíce jste antikoncepci neužívala a když jste nyní začala, tak se plný účinek antikoncepce ještě nestihnul rozvinout. Pravděpodobnost otěhotnění není tak velká, jako kdybyste nebrala nic, ale možnost tam je. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
Antikoncepce
Je možné brát antikoncepci, běžně dostávat menstruaci...
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Nasadila jsem antikincepci po xletech a dneska...

Antikoncepce

chtěla bych změnit antikoncepci orální na injekční.Vadí to na migrénu?Děkuji.

Antikoncepce

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat kolika procentní je šance otěhotnění pokud...

Antikoncepce

Dobrý den, před 8 dny jsem začala brát HA Mercilon. Dříve jsem žádnou HA nebrala....

Antikoncepce

Dobrý den :) , mám antikoncepci Depo Provera a měla jsem podezření na těhotenství,ale...

Antikoncepce

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně antikoncepce. Nedávno mi byla zjištěná...

Antikoncepce

Dobrý den, 21.6.2017 jsem začala po dlouhé době užívat HA, nezačala jsem užívat...

Antikoncepce

Dobrý den.Užívám antikoncepci Pramino, kde po dobrání jednoho plata je týdení...

Antikoncepce

Dobrý den mam dotaz,.. před 2týdny cca jsem si omylem vzala 2x antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla byh se zeptat, už měsíc a půl beru antikoncepci Gravistat....

Antikoncepce

Dobrý den. Ráda bych se zeptala na užívání antikoncepce Softine. Dne 27.10....

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné mít menstruaci 3x do měsíce....

Antikoncepce

Dobrý den. Mám dotaz ohledně změny antikoncepce. Žiji v zahraničí a byla jsem...

Antikoncepce

Dobrý den, užívám HA JEANINE. Menstruaci dostávám pravidelně,vždy po dobrání...

Antikoncepce

Dobrý den, obracím se na Vás dotazem ohledně antikoncepce Lindynette20. Po porodu...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 16 let, pravidelně beru antikoncepci,...

Antikoncepce

Dobrý den, mám takový problém..ve 2. týdnu užívání antikoncepce Lindynette 20...

Antikoncepce

Dobrý den používám antikoncepci regishu , nemám s ní žádné problemy, ale mám...

Antikoncepce

Dobrý den, Měla bych dotaz ohledně antikoncepce. Začala jsem používat antikoncepci...

Antikoncepce

dobry dne beru antikoncepsi velmari uz 8mesicu a ted jsem mela dostat mesicky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mám na toaletním papíru jasně červenou krev

Krev ve stolici. Dobrý den, mám dotaz. Dnes jsem byla již asi po druhé -...

Pneumatoza v pánvi

Dobrý den,jsem po 7 gyn. operacích-LAVH,včetně odstranění vejcovodů a obou vaječníků,vše...

Bolest v podbřišku a kolem konečníku

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem. Dnes odpoledne jsem začala pociťovat...

Léčba revmatoidní artritidy Salazopyrinem

Dobrý den, lečím se s revmatoidní artritidou. Lékař mi předepsal lék Salazopyrin....

Cytologie

Dobrý den, dnes mi lékař dělal cytologický stěr, ale na tyčince, kterou stíral...

Krev v oku

Dobry vecer, jiz nekolik dni mám v oku rozlitou krev, nebo spise takovy krvavy...

Obava z těhotenství

Dobrý den, s přítelkyní máme často nechráněný sex. Menstruaci očekává 1.5 ale...

Ložiska na mozku a motolice

Dobrý den, mám prosím dotaz k mému nálezu na MR mozku. Je uvedeno: drobná nejpr.post/para/infekční...

Hnisavá angína

Dobrý den. Jsou to dva dny, co jsem dostala na hnisavou angínu Azitromycin Sandoz...

Bílý povlak jazyka, pocit otoku jazyka


Infekce po trhání osmičky


Krvácení z konečníku u dcerky


Pupínky na tříslech


PN po samovolném

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu žádat PN po obvodním lékaři z důvodu...

Mnohačetná ložiska v bílé mozkové hmotě

Dobrý den, po pádu jsem byla hospitalizovaná na neurologii, kde mi po několika...

Cytologie

Dobrý den, dnes mi lékař dělal cytologický stěr, ale na tyčince, kterou stíral...

Kinedryl a antikoncepce

dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně užívání HA a Kinedrylu. Vím, že Kinedryl...

Obava z těhotenství

Dobrý den, s přítelkyní jsme měli během její menstruace sex. Bylo to ve Středu...

Angína, streptokok


Boule na žebru

Dobrý den,nevím jestli problém spadá k chirurgii,nebo ortopedii....myslím že...

Reklama
Zavřít