Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce

Gynekologie Nikola 1.7.2017

Dobrý den, mam dotaz ohledně antikoncepce a průjmu jestliže jsem si zapila prášek v 8 večer a průjem mě chytil az v 6 ráno..tak to znamená ze účinek snížen být nemůže..stejně tak jako další dny? Kdyz jsem nikdy po zapití prášku neletěla na záchod a..šla jsem třeba az pak ráno kolem 6-7? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Pokud od spolknutí tablety a průjmu uplynulo více hodin, tak se stačila pilulka vstřebat a antikoncepční účinek není snížen. Muselo by se jednat o několika denní průjem. Jestli užíváte tabletku večer a na záchod jdete ráno, tak je to normální a antikoncepce funguje. S pozdravem Dr. Janoušková

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Je možné brát antikoncepci, běžně dostávat menstruaci...
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...
Antikoncepce
Dobrý den,gynekoložka mi předepsala antikoncepci Belara.Ještě...
Antikoncepce.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dvě otázky. Mám...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak moc se snižuje účinek antikoncepce...

Antikoncepce

Dobrý den, mám už třetí měsíc vysazenou antikoncepci protože jsem měla problémy...

Antikoncepce

Dobry den, dneska mam brát první prášek antikoncepce, ale zapomněla jsem si...

Antikoncepce

Zdravím, četla jsem si nějaké články o hormonální antikoncepci a píše se tam...

Antikoncepce

Dobry den..beru anti.lindynette 20pres dva roky...ted ale po menstruacnim cyklu...

Antikoncepce

Dobrý den, jsem na dovolené a ztratila jsem svou antikoncepci Lyndinette 20....

Antikoncepce

Dobrý den, paní doktorko. Mám na vás dotaz ohledně antikoncepce. Již po třetí...

Antikoncepce

Dobrý den,měsíc beru antikoncepci jen kvůli upravení menstruace,kdyż jí doberu...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit, jestli byste mi mohl nějak priblizne vysvětlit,...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Chci začít užít první antikoncepci(Belara),...

Antikoncepce

Dobrý den, může mít za vinu špatné dýchání antikoncepce? Špatně se mi dýchá...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se na Vás obrátit s dotazem. V neděli jsem dobrala první...

Antikoncepce

Dobrý den, už pátým měsícem beru antikoncepci Dienille. Při předposlední menstruaci...

Antikoncepce

Dobrý den, koupila jsem si Lecithin ze sójových bobů (doplněk stravy) a výrobcem...

Antikoncepce

zbývá mi jen 13 tablet.

Antikoncepce

Dobrý den, nedávno jsem se vyléčila z mononukleozy, mohu teď brat hormonální...

Antikoncepce

Dobrý večeř Je mi 17 let a trpím od dětství trombozou krve, chtěla bych se...

Antikoncepce

Dobrý den, půl roku beru HA Yasminelle. Nyní jsem v prvním týdnu platíčka a...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat užívám antikoncepci BELARA a chci se zeptat...

Antikoncepce

Dobrý den. Při užívání antikoncepce první týden po menstruaci, jsem třetí den...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Slinivka

DObrý den chtěla jsem se zeptat respektivně mám strašný strach že by mohlo jít...

Inzulinom

Dobry den chtela bych se zeptat,je mi 29a byla mi namerena hladina cukru v krvi...

Mravenčení


Cirhoza

Dobrý den, prosím Vás, pozná se na ultrazvuku jaterní cirhoza (jak počáteční,...

Nateklý nárt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mám dělat v případě, že jsem před nedávnem...

Nedostatek hemoglobinu v těhotenství

Dobrý den pane Texl, jsem v 14 tt a byly mi zjištěny tyto výsledky: Erytrocyty...

ARACHNOIDÁLNÍ CYSTA NA MOZKU

Dcera má v roce 2008 operovanou cystu na levé straně-endoskopická fenestrace...

Bolesti krku kolem ohryzku

Dobrý den, dlouhodobě mne bolí v krku při polikání. Nikoli však jako při angíně,...

Anémie, vyšší TK, bílkovina v moči

dobry den jsem v 15tt+5 a dnes jsem byla v poradne.pan doktor mi predepsal zelezo...

Cukající palec

Dobrý den, před pár dny se mi začalo objevovat podivné cukání palce na pravé...

Zánět žaludku

Prosím o vysvětlení zprávy z gastroskopie a nasledné histologie,děkuji Pasáž...

Suchá kůže

Dobrý den, již déle než 3 měsíce mě trápí extrémně suchá a tvrdá kůže po celých...

Bolest na hrudi

Dobrý den, moje problémy s bolestí na hrudi začaly již před dvěma lety, po...

Bolest v holeni cca 10 pod kolenem

Zdravím, začal jsem před cca 3 měsíci běhat. Před tím jsem nikdy neběhal. Před...

Bolest okolo srdce, třes v noci


Účinnost Gardasil 9

Dobrý den. Mému příteli se udělaly malé bradavičky na penisu, proto jsem šla...

Modřina na koleni

Vážený pane doktore, přišlo mi zbytečné Vás tímto obtěžovat, ale ráda bych...

Angina

Dobry den, chci se zeptat mám anginu a antibiotika Zinnat 500 3 balení po 10ti...

Mainkaté červené tečky na kůži

Dobry den, na teld se mi zacly obevovat milinkate cervene tecky. Co to muze...

Stafylokok

Dobrý den, moje babička je po operaci plic. Bohužel ji momentalně diagnistikovali...

Zavřít reklamu