Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce

Antikoncepce Gabriela . 23.5.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu takovou věc. Už nějaký ten rok beru antikoncepci chloe. Nyní beru po menstruaci nové plátíčko. Při šesté tabletě jsem však po 23 hodinách po užití tabletky jednou zvracela a pak přesně na čas po další hodině jsem si vzala v pravidelném intervalu další tabletu. Hrozí i po tak dlouhé době nějaké riziko, že by se tableta po 23 hodinách nevstřebala a došlo by k otěhotnění nebo jsem dále chráněná? Děkuji. Gábina

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tableta již byla řádně vstřebaná, po 23 hodinách se bát nemusíte.

Související dotazy

Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych -Vás požádat o radu. Užívala...
Antikoncepce
Dobrý den, podstoupila jsem miniinterupci. Po 6 tydnech...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikocepce dlouhodobá


Antikocepční účinek - kdy po nasazení antikoncepce?


Antikonccepce Mirelle


Antikonce


Antikonce a olivnění početí


Antikonce a operace


Antikonce JAZ


Antikonceepce Daisenette

Dobry vecer,mam dotaz teprve 4den beru anikoncepci Daisenette 75mcg.A dneska...

Antikonceoce Jeanine


Antikoncepca a Crohnova choroba


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce

Prosím Vás existuje generikum hak jeanine?

Antikoncepce

Dobry den.Beru antikoncepci Lyndinette.V utery 31.5. Dobiram posledni prasek...

Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×