Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Antikoncepce Vanesa 17.1.2019

Dobry den,
Pouzivam antikoncepcni nalepky evra. Po tydenni pauze jsem si novou nalepku nalepila se spozdenim cca 11hodin. Antikoncepce by mela mit nejakou rezervu, tak se chci zeptat, jeslti to je nejak velky problem.
Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, protože prodlení bylo kratší jak 24 hodin, neměl by být problém, ale doporučovala bych během týdne, aby Váš partner používal kondom při pohlavním styku. Doporučuji pak nalepovat další náplast ve stejnou dobu, jako tu poslední. Budete-li mít nějaké nejasnosti, konzultuje to, prosím, se svým gynekologem.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den, Beru antikoncepci lyndinette a brala jsem...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobrý den, Mám dotaz. Už týden dneska to bude osm dni co užívám hormonální...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zde nevadí když si vezmu prášek o půl hodiny...

Antikoncepce

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli muže antikoncepce zlepšit akné i když...

Antikoncepce

Dobrý den, obvykle užívám antikoncepci ve 20:30 večer, ale popletla jsem si...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, používám antikoncepci Artizia. Je možné oddálit...

Antikoncepce

Dobrý den, začínám užívat antikoncepci Yadine, mám ji poprvé, takže včera jsem...

Antikoncepce

Dobrý den, prosím Vás o radu, jsem 10týdnů po porodu zatím žádnou antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den,mám dotaz asi před 4měsíci jsem vysadila antikoncepci kvůli častým...

Antikoncepce

Padají mi vlasy, asi od mých 16 let (teď 18). Stává se to nesnesitelným. MUSÍ...

Antikoncepce

Dobrý den, před 3 měsící jsem přestala brát Mercilon a teď jsem se rozhodla...

Antikoncepce

Dobrý den, před 14dny jsem vysadila antikoncepci a následující den začala brát...

Antikoncepce

dobrý den beru antikoncepci sanya kvůli měsíčkám , poněvadž jsem je měla silné...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Ciprinol 500 snižují účinnost...

Antikoncepce

dobrý den, je mi 17 a beru hormonální antikoncepci. Nedávno jsem měla infekční...

Antikoncepce

Dobry den, uzivam antikoncepci yaz 24/4. Bohuzel jsem zapomnela uzit svetle...

Antikoncepce

Dobrý den, je mi 17 let a každou chvíli bych měla začít brát svou první antikoncepci....

Antikoncepce

Dobrý den,mám velký problém.Má 13letá dcera mi svěřila,že má se svým přítelem...

Antikoncepce

Dobrý den, měla bych malý dotaz. 6 let jsem brala HA Belara, která mi vyhovovala...

Antikoncepce

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli krvácení v pauze mezi dvěmi platíčky...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zepatat, pokud beru antikoncepci Triregol, tak...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antidepresiva

Dobry den spolykala jsem pred 15 minutami 6 antidepresiv a chtela jsě se zeptat...

Pod plombou ošetřeném zubu zůstal kaz

Dobrý den, začátkem listopadu loni mi zubař ošetřil dva zuby s kazem a opatřil...

Krční mandle - nádor?

Dobrý den, už delší dobu mám problémy s krčními mandlemi, mám je velmi zjizvené...

Rozedřený konečník

Dobrý den, jelikož jsem kdysi měla e coli v moči i pochvě, začala jsem mít...

Emocne nestabilni hranicni porucha osobnosti

Dobry den, leky neberu, na terapie nechodim, ale myslim si ze jiz mam velky...

Bolesti zad vystřelující do nohy,,,

Dobrý den pane doktore,už půl roku se léčím s bolestmi zad,které vystřelují...

Bolesti břicha


Listerioza v těhotenství

Dobrý den, hodně se řeší listerioza v těhotenství, jsem 25tt a pořád to na mě...

Čím depilovat přirození

Ahoj, depiluji si pravidelně přirození. Prosím, co je pro zdraví bezpečnější...

Ušní šelest

Dobrý den, už několik měsíců, dneškem se to zintenzivnilo o 100 procent slyším...

Nemohu pořádně dýchat

Dobrý den, Dříve jsem zvládala sportovat, v pohodě jsem dýchala, ale teď najednou...

Červená kůže kolem nosu a šupinky


Mirena

Dobrý den přeji, prosím o odpověď. Může mirena způsobovat silné vypadávání vlasů...

Pityriasa

Dobry den, uz dlouho me trapi bile skvrny na kuzi v oblasti horni i dolni...

Zvýšení lipázy

Dobrý den již 3 měsíce mám zvýšenou lipázu (1,36) a dodržuji, co mně doporučil...

Boule na noze

Dobrý den, před třemi týdny mě bouchl spolužák baseballovou pálkou (omylem,...

Začala jsem brát antikoncepci, poruchy menstruace

Dobrý den, začala jsem brát svou první antikoncepci (Logest), po prvním platu...

Poštípání hmyzem


Trvalé následky ......

Dobrý večer. Manžel podstoupil 26.6. 2013 operaci kolene, dne 14. 6. 2013 se...

Solárium po operaci křečových žil

Dobrý den, prosím mám 2 otázky : 1. můžu po operaci křečových žil na solárium 2....

Reklama
Zavřít