Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Antikoncepce martina 4.2.2012

dobry den,chci se jenom zeptat jestli kdyz tedkon v 15 nasadim antikoncepci ze je pravda ze se po ni trochu pribere(v mym pripade by to bylo dobre:D )?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, antikoncepce jako taková nezpůsobí nárůst hmotnosti.

Související dotazy

Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den, Beru antikoncepci lyndinette a brala jsem...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

D.den, Po prvnim porodu jsme zacala mit problem s anitkoncepci. krvacela jsem...

Antikoncepce

Dobrý den, pani doktorko mám takovou otázečku. Beru již 10 let stejnou antikoncepci...

Antikoncepce

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli musim jit pred prvnim pohlavnim stykem...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho začne působit antikoncepce Triquilar,...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc je nebezpečné vysadit antikoncepce...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Po roční pauze jsem začala zase brát antikoncepci,...

Antikoncepce

Dobrý den , chci se zeptat antikoncepci jsem si měla vzít v nedeli ale vzala...

Antikoncepce

dobrý den užvám antikoncepci yaz teprve čtvrý den začal mne bolet žaludek, dušnost...

Antikoncepce

Dobrý den. 30. dubna (1. den cyklu) jsem začala brát antikoncepci Yosefinne,...

Antikoncepce

Dobrý den, tento měsíc jsem začala s HA.Čekala jsem na první den menstruace...

Antikoncepce

Dobrý den užívám antikoncepci Logest a nevím jak je to možné,ale včera jsem...

Antikoncepce

Dobrý den .Je mi 39 let a chci si nechat napsat HA. Lékařka mi doporučila ,že...

Antikoncepce

Včera jsem měla se svým přítelem pohlavní styk a neměli jsme kondom a antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je gynekolog schopen poznat užívání antikoncepce....

Antikoncepce

Dobrý den,hormon.antikoncepci beru již asi 8 let,ale po té co jsem ji vysadila...

Antikoncepce

Dobry den, Mam dotaz ohledne me hormonalni antikoncepce. Bohuzel jsem spatne...

Antikoncepce

Dobry den, beru už 7 den cotrimoxazol al forte na zánět močových cest, a nepřetržitě...

Antikoncepce

Dobry den,mam takovy problem.Pred zhruba pul rokem jsem zacala pouzivat novou...

Antikoncepce

Dobrý den. Mám dotaz.Kvůli zánětu ledvin sem byla 10 dní v nemocnici a dávaly...

Antikoncepce

Dobrý den,můžu mít zvýšenou citlivost pachů jídla,když mám anitkoncepci ?

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fibrom

Dobrý den, asi před půl rokem se mi udělala na penisu malá,necitlivá boulička,na...

Cholesterol 7,9

Je mi 52 let, nekouřím, nepiju, zdravě se stravuju, mám cholesterol dlouhodobě...

Pozitivní těhotenský test

Dobrý deň, môže byt tehotensky test aj falosne pozitivny? Menzes mam dostať...

Nevolnost

Dobrý den.Je mi 13 let a poslední měsíc trpím silnými nevolnostmi z žaludku.Sama...

Ph slin pro určení možné rakoviny?


Červený/krvavý flek na předkožce

Dobrý den včera se mi po koupání udělal červený flek na předkožce, který se...

Mirtazapin a nástup účinku

Dobrý den před 5měsíci jsem vysadila antidepresiva a na úzkosti jsem užívala...

Infekční mononukleoza

Dobrý den, mám problém s reaktivací mononukleózy. První jsem měla zhruba...

Sideropenická anémie

Prosím o názor, zda má smysl vyšetření na hematologii v momente, kdy je dlouhotrvajici...

Hnědý výtok, bolesti v pravem podbříšku

Dobrý den, je mě 17 let a už týden mám hnědý výtok. ze začátku to bylo bezpolestné,...

Modřina po odběru krve

Dobrý den, ve středu mi byla brána krev. Vse bylo v poradku, ruku jsem si držela...

Červené ruce

Dobrý den , V práci po myti tekutým mýdlem ,mám hrozně červené ruce,nekdy...

Pištěl v důsledku přirostlého tenkého střeva ke steně břišní.

Dobrý den, prosím o radu. Jsem po operaci tlustého střeva se stomickým vývodem....

Mohu mít angínu pokud nemám křční mandle?


Otok penisu po masturbaci

Dobrý den, je mi 18 let. Dnes jsem mastruboval a po mastrubaci se mi cca hodinu...

Extrakce osmičky

Dobrý den, před měsícem mi lékařka provedla extrakci osmičky, která už dříve...

Hemofilus

Dobrý den,včera jsem se dozvěděla,že mam hemofilus s...? Bakteri, jenž se přenáší...

Lupání a bolest kolen

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mám problémy asi 3 roky s lupáním kolen. Byla...

Zvýšný nekonjug. bilirubin, urobilinogen v moči

Dobrý den, při vyšetření krve mi byla zištěna vysoká hladina Bil-T 32,4, Bil-D...

Nález ASC-H

Dobrý den. Jsem 6 měsíců po porodu a po šestinedělí mi našli nález a včera po...

Reklama
Zavřít