Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce

Antikoncepce Zdeňka . 4.2.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, já bych měla na vás dotaz. Brala jsem rok antikoncepci minesse ale na dvaa pul měsíce jsme jí vysadila a teďka už jí měsíc beru. Před dvouma dny jsme načala další. Tak by mě zajímalo jsem chráněná? Musím se bát, že bych otěhotnila? děkuju za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ano,když ji berete měsíc jste chráněná příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Je možné brát antikoncepci, běžně dostávat menstruaci...
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
jsem po zánětu žil a hledám vhodnou antikoncepci moje...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikocepce dlouhodobá


Antikocepční účinek - kdy po nasazení antikoncepce?


Antikonccepce Mirelle


Antikonce


Antikonce a olivnění početí


Antikonce a operace


Antikonce JAZ


Antikonceepce Daisenette

Dobry vecer,mam dotaz teprve 4den beru anikoncepci Daisenette 75mcg.A dneska...

Antikonceoce Jeanine


Antikoncepca a Crohnova choroba


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce

Prosím Vás existuje generikum hak jeanine?

Antikoncepce

Dobry den.Beru antikoncepci Lyndinette.V utery 31.5. Dobiram posledni prasek...

Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×