Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce

Antikoncepce Jana . 19.11.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dostala jsem entizol na strevni potíže, strevni potize mi prsetaly uz po 2 dni uzivani entizolu.Dále beru antikoncepci "katya" a platičko doberu za 2 dny a entizol za 3 jak dlouho po dobrání nemohu mít sex pokud se s partnerem nechcem chranit kondomem? dekuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, antikoncepce Vás bude spolehlivě chránit od počátku užívání nového platíčka. Již jsem Vám to psala.

Související dotazy

Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych -Vás požádat o radu. Užívala...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikocepce dlouhodobá


Antikocepční účinek - kdy po nasazení antikoncepce?


Antikonccepce Mirelle


Antikonce


Antikonce a olivnění početí


Antikonce a operace


Antikonce JAZ


Antikonceepce Daisenette

Dobry vecer,mam dotaz teprve 4den beru anikoncepci Daisenette 75mcg.A dneska...

Antikonceoce Jeanine


Antikoncepca a Crohnova choroba


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce

Prosím Vás existuje generikum hak jeanine?

Antikoncepce

Dobry den.Beru antikoncepci Lyndinette.V utery 31.5. Dobiram posledni prasek...

Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×