Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce a antibiotika

Gynekologie Markéta 5.7.2015

Dobrý den, užívala sem týden antibiotika Medoxin 500 mg a to od páté do 11 tablety antikoncepce Vreya, kterou beru už 2 roky, chci se zeptat, jak dlouho se musím chránit i kondomem, než moje antikoncepce bude opět plně funkční, děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje rozhodně v další cyklu budete plně chráněna.
Příjemný den

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, potřebovala bych radu ohledně vlivu antibiotik na HA Minerva. Byla...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den. Již rok beru antikoncepci Flaya. Jsem na konci platíčka (poslední...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud beru ATB Xorimax 500mg a zároveň HAK...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, v pondělí jsem dobrala poslední antibiotika Gyrablock k tomu však...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den pane doktore, chtela bych se zeptat brala jsem antibiotika ospen 1000...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den Beru antikoncepci Minisiston a dostala jsem antibiotika Zanocin......

Antikoncepce a antibiotika

Používám antikoncepci Triquilar. Měla jsem anginu a dnes sem dobrala poslední...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den chtela jsem se zeptat brala jsem antikoncepci sunya a brala jsem na...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, užívám antikoncepci Pramino 28. Brala jsem týden antibiotika Klabax....

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, užívám antikoncepci Daylette (24+4) a v 5. dni užívání jsem kvůli...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, asi už 5 měsíců beru antikoncepci Mistra, a asi před 3 týdny jsem...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, měla bych prosím Vás dotaz ohledně účinků antikoncepce, při braní...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, mam mensi problem. Uz asi dva roky beru pravidelne HA Mercilon....

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli antibiotika nějak ovlivní účinek mé...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, včera jsem začala užívat antibiotika Fromilid uno 500 mg. Užívám...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, už půl roku beru HA Regulon, kvůli borelioze jsem dostala antibiotika...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, brala jsem antibiotika Amoxiclav a beru 3. měsíc antikoncepci Lunafem....

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Duracef 500 mohou snížit účinnost...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den,chtela bych se zeptat, jestli antibiotika ospen 1000 ovlivnuji ucinost...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Minulý týden v utery mi pan doktor napsal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v nártu


Výtok a svědění pochvy


Průjem s příměsí krve a hlenu

Pekný deň, Od stredy rana má bolelo cele telo a to najme kríže, vstala som...

Bolest v patě

Pane doktore,prosím o radu. Už 3 týdny mám bolest v patě a nemůžu bolestí na...

Bolest žaludku

Dobrý den. Již třetím dnem se u mě vyskytuje bolest žaludku, která bývá někdy...

Žluté patro

Dobrý den, zjistila jsem, že mám nažloutlé horní patro v ústech. Mám pouze trochu...

Pálení jazyka

Dobrý den, včera mě začal pálit jazyk jako kdybych si ho spálil. (velice nepříjemné...

Bolest zad, pocení, zrychlený tep

Dobrý den, bude mi 50let.Je nutné navštívit lékaře, když se mi objevily příznaky...

Bušení srdce

Jsem 6 týdnů po odstranění dělohy a vaječníků, je mi 50 let, nyní mám v klidu...

Cysta vaječníku

Dobrý den. V úterý jsem byla na pohotovosti s velkou bolestí v podbříšku. Hospitalizovali...

Bílá krupička na předkožce

dobrý den, před týdnem jsem objevil na předkožce bílou krupičku, která nebolí,...

Anechogenní útvar mez hranou dělohy a cévním svazkem

Dobrý den, dnes jsem byla na sonu břicha, kde mi řekli - vpravo při hraně děložní...

Po probuzeni cítím úzkost a depresi

Dobry den, posledniho pul roku mi stava (nevim, zdali na zaklade dlouhodobeho...

Svědění konečníku

Dobrý den, Občas mě svědí okolí ritniho otvoru, někdy bolest, a divné pocity....

Bolest na prave strane zad nad zadkem

Dobry den, uz tyden me boli zada na prave strane trochu nad zadkem. Boli me...

Je nutná obřízka?

Zdravím, chci se zeptat je nutna obřízka,když mi nejde přetáhnout předkožka...

NImesil a jaterní onemocnění

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda je možné brát lék Nimesil, když má pacient...

Roupy?

Dobrý den, Je mi přibližně 23 let a asi ve 21 letech jsem měl poprvé roupy...

Bílý povlak, svědění penisu

Dobry den.. dva dny zpet me zacal svedit zalud a dnes rano jsem objevil rozsahly...

Vyrážka a HIV

Dobry den. Mela jsem rizikovy pohlavni styk. Zhruba po 3 tydnech mě bolelo v...

Reklama