Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce a antibiotika

Gynekologie Eliška 10.9.2015

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda-li je problém, když sem měla pohlavní styk v týdnu pobírání placebo antikoncepčních pilulek a ještě s tím, že beru antibiotika Amoksiklav 625mg ? Děkuji moc za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, Amoksiklav snižuje účinek antikoncepce. Styk by měl být chráněný ještě cca 7-10 dní po dobrání ATB.

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika Klacid SR 500 mg ovlivňují...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den ,měla bych takový dotaz. Když 12.9 doberu ATB Doxybene a v sobotu...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den beru ted antibiotika ospen 1500 na anginu a uzivam antikoncepci Artizia...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, ve středu jsem dostala antibiotika Duracef 500mg a čípky a zavádění...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, mám problém. Užívám HA Sunya (toto platíčko 15 dní) a zároveň 5....

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Cefuroxim - Cefuroximum axetili...

ANTIKONCEPCE A ANTIBIOTIKA

Dobrý den, slyšela jsem že se snižuje účinnost antikoncepce v době braní antibiotik....

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Cefuroxim - Cefuroximum axetili...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Cefuroxim - Cefuroximum axetili...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika rovamycine 3 m.i.u snižují...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, dneska rano jsem si vzala 9. prasek z platicka a s pritelem jsme...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru HA Mirelle a od dneška antibiotika Ospamox. V příbalovém letáku...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, v neděli jsem dostala chemoterapeutika TRIPRIM na zánět močověho...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, užívám dlouhodobě antikoncepci Novynnete a...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je nějaké riziko, že bych mohla být...

Antikoncepce a antibiotika

Zdravím vás, beru už skoro rok antikoncepci Regisha. Brala jsem antibiotika...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, užívám antikoncepci Artizia a včera jsen začla s užíváním antibiotik...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptát ohledně snížení účinnosti antikoncepce pri...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den. Trpím silným menstruačním krvácením, proto sem se rozhodla zajít...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den.. Chtěla bych se zeptat zda mají antibiotika DoxyHEXAL vliv na antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přípravek Heart tonic


Pigment na zubech

Dobrý den. Chodím s dětmi pravidelně na zubní prohlídku. Již dlouho má moje...

Sex po operaci dělohy a vaječníků

Vážený pane doktore je mi 46 let a jsem rok po operaci dělohy a vaječníků....

Nedokrvování některých článků prstů

Dobrý den, zřídka se mi stává, že se mi přestanou dokrvovat konečky prstů. Prst...

Svědivá vyrážka


Petechie pod okem

Dobrý den, po stojkách na rukou se mi vytvoří rozsáhlé petechie pod levým okem....

Štítná žláza v těhotenství

Vážená p.doktorko,jsem v 11 týdnu těhotenství.Byla mi zjištěna Autoimunitni...

Operace abscesu, píštěl

Dobrý den, před Vánoci jsem podstoupil operaci perianální píštěle (na pravé...

Horke a cervene ucho

Dobry den,prosim mam dotaz. Posledni dobou mam docela casto horke a cervene...

IMC

Dobry den jak poznam kdy sou nastidli ledviny jaky maji priznak

Krev po stolici

Dobrý den, mám otázku na krev po stolici. Již třikrát se mi stalo, že po...

Výtok z penisu

Dobrý den, Už delší dobu se potýkám s nepříjemným problémem. Z penisu mi vytéká...

ATB a alkohol


Rakovina 1. stupeň

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, blízkému diagnostikovali rakovinu 1. stupně....

Vynechání menstruace

Dobrý den. Je mi 17 let, měřím 158cm a vážím 47kg. Menstruaci mám už od 11 let...

Zvýšený srdeční tep

Dobrý den. Děkuji za jeden zodpovězený dotaz,ale ted k problému. 4.7.2015 což...

Dlouhodobý kašel

Dobrý den, Už přes 2 měsíce mě trápí suchý drazdivy kašel. Začalo to bolestí...

Otok kolene po operaci

Dobry den,jsem 17 den po artroskopii ruptuta LCA genus 1.dx.a MM parva. Lytko...

Leydenská mutace


Zvýšené PSA

Dobrý den. Mám dotaz: byl jsem na urologii na vyšetření a mám zjištěné PSA 5,65.před...

Reklama
Zavřít