Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce a antibiotika

Antikoncepce Veronika 23.7.2012

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli antibiotika Zinnat 500 mg, které mi dnes byla předepsána, snižuji účinnost antikoncepce Mirelle, kterou dlouhodobě užívám.
Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, Zinnat by neměl snižovta účinnost. V každém případě užívejte bariérovou antikoncepci i 7 dní po dobrání. Pro jistotu.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den ráda bych se zeptala zda antibiotika Ciprinol 500 snižují učinek antikoncepce...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, při pravidelnem brání antikoncepce Mistra jsem brala antibiotika...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, Chci se zeptat dneska mam začat užívat antibiotika, včera jsem měla...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika Klacid 500 snižují účinnost...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den paní doktorko/pane doktore. Chtěla bych se zeptat - 8 dní jsem brala...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette 20. Během užívání mi byly předepsány...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, Používám antikoncepci SUNYA a dnes mi byly predepsany antibiotika...

Antikoncepce a antibiotika

Chtěla bych se zeptat užívám pečlivě antikoncepci Vreya, a asi hodinu před stykem...

Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, onemocněla jsem angínou a lékař mi předepsal antibiotika (Ospamox...

Antikoncepce a antibiotika

Antikoncepce Adele a antibiotika Duomox 750 Dobrý den, chtěla bych se zeptat...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, potřebovala bych vědět, zda ATB Klacid SR 500 snižují účinnost antikoncepce...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, 5 let již užívám HA Ebelya. 22.5. jsem začala užívat po 7mi denní...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, prosím o radu. Ovlivňuje antibiotikum Dalacin C antikoncepci Lindynnete?...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den,v pátek jsem vzala první pilulku HA Cilest,dnes(sobota) jsem dostala...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, beru antikoncepci Loette a dnes mi doktor predepsal antibiotika Duomox....

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli antibiotika Ospen 1000 mají nějaký vliv...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den chtela bych se zeptat beru ted antibiotika Klacid SR 500mg na zapal...

Antikoncepce a antibiotika

Od úterý beru antibiotika Ospen 1000 po dobu 8 dnů a zároveň v neděli dobírám...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chci se zeptat zda antibiotikum Amoxicilin nějak ovlivňuje funkčnost...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Topoření penisu

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mám takový problém, už když se začnu jemněji...

Hmatná rezistence v levé polovině břicha

Dobrý večer, před 7 dny jsem si nahmatala nějaký útvar v levé polovině břicha...

MRSA v nose a očkování

Dobry den pan doktor, dcerka ma 4 mesiace a z porodnice si doniesla stafylokoka...

Natržení uzdičky penisu

Dobry den Pri sexu s partnerkou se mi natrhla uzdicka na penisu, ale zjistil...

Prothiaden 25


DISH syndrom


Masturbace

Dobrý den, chtěla bych poděkovat panu Dr. Davidu Folprechtu za jeho přívětivou...

Bolest v krku


Chlamydie


Upadnutý nehet, padání vlasů

Vážená paní doktorko Dogoši, ráda bych se zeptala na problém týkající se upadnutého...

Zvýšené protilátky v krvi

Dobrý den.Chtěla jsem se jen zeptat,byla jsem na prvním IVF, které nedopadlo.Chystáme...

Kvasinková infekce u muže


Čištění zubních kanálku


Stafylokok v nose

Dobry den pane doktore,na ORL mi zjistili,ze mam v nose zlaeho stafylokoka,doktorka...

Užívání Letrox 50 a Ketonal forte


Neurol vs.zolpinox

Zdravím, ještě mám na vás poslední dotaz jaký je teda vlastně rozdíl mezi tím...

Kontrastní látka a alergie na ni

Dobrý pane doktore, byla mi před cca 24 hodinama aplikovaná kontrastní látka...

Hlen ve stolici malého kojence

Dobrý den, máme téměř tříměsíční miminko, v posledních týdnech má stolici spíše...

Průjem způsobený rotaviry

Jaká je inkubační doba?Jak dlouho je člověk pro druhé infekční? Může se onemocnění...

Prášky na uklidnění a spaní

Špatně usínám,proto si střídavě beru na večer neurol nebo lexaurin. Někdy ale...

Zavřít reklamu