Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a jiný lék

Antikoncepce Iveta12 . 14.1.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, užívám HA vreya a nyní mám současně s ní začít na delší dobu užívat lék na vysoký krevní tlak Berlipril 5. A chtěla bych se zeptat, jestli neovlivnuje účinnost HA. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Berlipril by účinnost antikoncepce ovlivňovat neměl. Hezký den.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den pane doktore. Chtěla jsem se zeptat, zda...
Antikoncepce
Dobrý večer.Beru antikoncepci Lindynette 20 a nedávno...
Horm. antikoncepce a kinedryl
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně vzájemného...
Možnost otěhotnění a lék na astma
Dobrý den, 6 let beru antikoncepci, nejprve Diane...
Antikoncepce
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli nějak vadí když...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Chci začít užít první...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a její kombinace

Ve svých 38 letech beru prvně v životě HA. Mám tablety Mirelle (užívám třetí...

Antikoncepce a její ovlivnění antihistaminikem

Dobrý den, mám dotaz. Začínám brát antikoncepci Katya a beru ještě k tomu léky...

Antikoncepce a jeji učinky

Takže, chtěla sem se zeptat, v listopadu jsem byla operaci se žlučníkem a bylo...

Antikoncepce a její účinnost

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně účinnosti třífázové antikoncepce Triquilar....

Antikoncepce a její užívání

Dobrý den, mám takový problém beru už od svých 15ti let antikoncepci Lindynette...

Antikoncepce a jídlo

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na něco ohledně braní antikoncepce a jídla....

Antikoncepce a jiné léky

Dobrý den, beru antikoncepci Logest.Chtěla bych se zeptat jestli Ibalgin 400...

Antikoncepce a jiné léky

Dobrý den, dnes jsem dostala na zánět močového měchýře léky Nolicin 400mg a...

Antikoncepce a jiné léky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tyto léky mohou ovlivnit účinek hormonální...

Antikoncepce a jiné léky

Dobrý den, paní doktorko. Měla bych na Vás dotaz ohledně společného působení...

Antikoncepce a Klacid

Dobrý den, Užívám hormonální antikoncepci Verezana a byly mi předepsány antibiotika...

Antikoncepce a Klacid 500

Dobrý den , chtěla bych se zeptat, od minulého čtvrtku jsem začala brát nové...

Antikoncepce a Klacid 500

Dobrý den , vím , že to tyto prášky tu už byly zmiňované , ale pro svůj klid...

Antikoncepce a Klion - D

Dobrý den, můj gynekolog mi předepsal k léčbě Klion - D, může mi nějak kolidovat...

Antikoncepce a kojeni

dobry den prosim vas mohla by jste mi poradit ohledne antikoncepce u kojeni,ktera...

Antikoncepce a kojení

Dobrý den, velmi ráda bych požádala o radu. Asi pět let jsem brala antikoncepci...

Antikoncepce a kojení

Dobrý den, mám 4 měsíční holčičku a moje gynekoložka mi předepsala antikoncepci...

Antikoncepce a kolagen

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se nějak ovlivnuje antikoncepce a přípravky...

Antikoncepce a kolodium forte

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda přípravek na odstranění bradavic Kolodium...

Antikoncepce a kortikoidy

Dobry den, chtela bych ze zeptat zda kortikoidy snizuji pusobeni antikoncepce....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×