Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a krvácení

Tereza . 9.3.2016 redakce uLékaře

Dobrý den , 21.2. jsem začala užívat HA Minervu , nasadila jsem ji hned první den menstruace a týden po skončení jsem stále krvácela , někdy jen slabě , někdy špinění , nebo silnější krvácení. Za 3 dny doberu první platýčko a stále krvácím , je to v pořádku? Také jsem se chtěla zeptat, 9.3. přišla na mě nemoc a měla jsem s přítelem pohlavní styk , jsem chráněna i při nemoci? Ovlivňuje účinky antikoncepce lék Paralen ? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, Paralen nemá vliv na antikoncepci, krvácet byste již neměla, pokud budete krvácet i při dalším platíčku, určitě navštivte gynekologa. Cyklus a antikoncepce si musí trochu sednout, někdy to trvá i tři měsíce, ale stále celý měsíc krvácet není úplně dobré.

Související dotazy

Antikoncepce a krvácení
Dobrý den,užívám lyndinnetku podle instrukci na letáku,...
Krvácení při antikoncepci
Dobrý den, beru antikoncepci Vreya, po prvním blistru...
Krvácení při antikoncepci
Dobrý den, 16.6. jsem začala užívat antikoncepci Stodette,...
Antikoncepce a krvácení
Dobrý den,prosím poraďte.Minuly týden v pondělí jsem...
Krvácení
Dobrý den, vím, že slabé krvácení mimo menstruci při...
Krvácení při braní antikoncepce
Dobrý den, již přes půl roku užívám HAK Lindynette...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a kojení

Dobrý den, mám 4 měsíční holčičku a moje gynekoložka mi předepsala antikoncepci...

Antikoncepce a kojení

Dobrý den, velmi ráda bych požádala o radu. Asi pět let jsem brala antikoncepci...

Antikoncepce a kojeni

dobry den prosim vas mohla by jste mi poradit ohledne antikoncepce u kojeni,ktera...

Antikoncepce a kolagen

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se nějak ovlivnuje antikoncepce a přípravky...

Antikoncepce a kolodium forte

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda přípravek na odstranění bradavic Kolodium...

Antikoncepce a kortikoidy

Dobrý den, beru antikoncepci Azalia a v pátek mi dala doktorka sprej do nosu...

Antikoncepce a kortikoidy

Dobry den, chtela bych ze zeptat zda kortikoidy snizuji pusobeni antikoncepce....

Antikoncepce a kouření

Dobrý den, beru antikoncepci Softinelle a jsem příležitostný kuřák,to znamená,tak...

Antikoncepce a kouření

Dobrý den, už 3. rokem užívám antikoncepci Mirelle Potahované tablety 3x28....

Antikoncepce a krevní odběry

Chtěla jsem se zeptat, je doktork/ana gynekologii povina mi brát krev když mi...

Antikoncepce a krvácení

Dobrý den mám dotaz dneska jsem dostala předčasně o 2 tydny menstruaci je velmi...

ANTIKONCEPCE A KRVÁCENÍ

Dobrý den, stalo se mi že jsem zapomněla ve třetím týdnu prášek a tak jsem...

Antikoncepce a krvácení

Dobrý den,užívám lyndinnetku podle instrukci na letáku, ted mám 7denní pauzu,...

Antikoncepce a krvácení

Dobrý den,prosím poraďte.Minuly týden v pondělí jsem začala brát po dlouhé pauze...

Antikoncepce a krvácení

Dobrý den je mi 16 let beru minisiston poprvé v pátek 4.12 jsem dostala menstruaci...

Antikoncepce a krvácení

Dobrý den, přibližně rok užívám antikoncepci Katya. Úplně bez problémů. Jako...

Antikoncepce a krvácení

Dobrý večer, beru HA, na konci prosince jsem menstruovala a poté opět pokračovala...

Antikoncepce a krvácení

Dobrý den, začala jsem brát svoji první antikoncepci a asi po 15 dnech jsem...

Antikoncepce a krvácení

Dobrý den, již 4roky beru pravidelně antikoncepci Femoden. Před 2 měsíci jsem...

Antikoncepce a krvácení mimo cyklus

Dobrý den beru antikoncepci Mistra už přes rok a mám lehké krvácení mimo cyklus

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×