Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a Loseprazol 10 mg

Diana . 14.8.2014

Dobry den, jiz pres rok pouzivam antikoncepci Bonadea. A mam takovy dotaz. Dostala jsem ted prasky na kyselost zaludku tablety Lesoprazol,ta se ptam zda to neovlivni ucinnost antikoncepce . Predem dekuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Milá Diano, v příbalovém letáku k antikoncepci se interakce s lékem Lesoprasol neudává, takže účinnost antikoncepce nesnižuje. Mějte se hezky.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli můžou léky Loseprazol,...
Rivotril 05 mg a účinky antikoncepce
Dobrý den,chci se zeptat,mají tablety Rivotril 0,5...
Únava
dobry den mam dotaz ohledně léků elicea 10 mg, tyhe...
Prosulpin a řízení vozidla
Dobrý den, mohu řídit auto když beru prosulpin50...
Po escitalopramu přibývám na váze
Dobrý deň! Pán doktor, pred dvomi rokmi som mala tetaniu...
Dlouhodobé užívání antikoncepce (10 let)
Dobrý den, paní doktorko, již 10 let bez přestávky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a Leidenská mutace

Dobrý den, je možné užívat gestagenní antikoncepci při Leidenské mutaci? Děkuji...

Antikoncepce a léky

Dobrý den, beru antikoncepci (triquilar) a chtěla bych se zeptat zda jej mouhou...

Antikoncepce a léky

beru antikoncepci Yosefinne a zároveň také brášky Escitil. Antikoncepci beru...

Antikoncepce a léky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda kapky na zmírnění dráždivého kašle Ditustat...

Antikoncepce a léky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li působí antibiotika ofloxin 200 na...

Antikoncepce a léky na alergii

Dobrý den, tento měsíc začnu brát antikoncepci MERCILON a zároveň je jaro a...

Antikoncepce a léky na epilesii

Dobrý den, chci se poptat na kontraindikaci HA Yasminelle, Lamictalu a Topimarku....

Antikoncepce a léky na vysoký tlak

Dobrý den, beru antikoncepci Vreyu a nyní jsem dostala léky na vyšší tlak Trandolapril...

Antikoncepce a lichořeřišnice

Dobrý den, užívám antikoncepci Artizia. Na zánět močových cest jsem 2 dny (každý...

Antikoncepce a Loperon

Dobrý den, 14.12. jsem začala brát antikoncepci. 23.12. jsem měla průjem a...

Antikoncepce a lubrikant

Dobrý den, používám antikoncepční kroužek Nuvaring. Poprvé jsme s přítelem použili...

Antikoncepce a macmiror

Dobrý den, užívám antikoncepci nelya a zároveň antibiotika macmiror 200, bohužel...

Antikoncepce a Macmiror

Dobrý den, užívám antikoncepci nelya a chtěla bych vědět, zda antibiotika macmiror...

Antikoncepce a menses

Dobrý den, je mi 43 let a při užívání antikoncepce prakticky nemenstruuji. Před...

Antikoncepce a menstruace

Dobrý den, používám antikoncepci dienille a menstruace většinou přijde druhý...

Antikoncepce a menstruace

Dobrý den. Beru antikoncepci Jeanine (poprvé,první platíčko) a jsem teprve u...

Antikoncepce a menstruace

Dobrý den, od vánoc se léčím s vážnějšími kožními problémy, proto jsem se rozhodla...

Antikoncepce a menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velké je riziko otěhotnění přes antikoncepci,...

Antikoncepce a menstruace

Beru poprvé antikoncepci Lindynette 20, dobrala jsem svých prvních 21 dní a...

Antikoncepce a menstruace

Dobrý den, mám takový problém. Užívám HA stejně dlouho, jako menstruuji, což...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Koleno, podlamování kolena

Dobrý den, může být příčinou podlamování kolene.. ochabnutí svalstva?? Děkuji

Narušený nerv

Dobrý den, Asi před 3 týdny jsem zjistila, že z ničeho nic mám celkem necitlivou...

Pupínky na předkožce a žaludu


Vliv používání Jaru na zdraví člověka


Zpoždění menstruace


Nízký hemoglobin

Dobry den mam hodnoty hemoglobinu 73 jakym zpusobem se daji hodnoty zvednout...

MUDr. Karel Halada

Ortopedická ambulance a rehabilitace

Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci

Během konzumace alkoholu může docházet k určitým reakcím organismu, jako jsou...

Nerostoucí nehet u palce na noze

Dobrý den, od prázdnin tohoto roku mi neroste nehet u palce na noze. Dělala...

Zánět kloubu

Už asi měsíc mě bolí prostředníček levé ruky, když ho chci ohnout směrem do...

Furunkl končetin

Dobrý den, na kůži se mi objevují již asi půl roku veliké červené boláky s...

Možné těhotenství

Dobrý den, mám strach, že jsem těhotná. Nedávno jsem měla nechráněný sex s přítelem...

Překyselený žaludek


Pupinky na noze mezi prsty.


Bradavice na penisu

Dobry den. Udelaly se mi dve bradavicky na penisu jedna placata a jedna vystoupla...

Savo

dobrý den, již jsem zde psala o svých potížích s bradavicemi. Nezabralo mi pálení,...

Neplodnost


Vyrážka

Dobrý den. V podkolenní jamce na obou nohách mám zarudlou oblast, která svědí....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×