Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce a těhotenství

Gynekologie monika 27.9.2009

Dobrý den chtěla jsem se jen zeptat ,při dlouhodobém užívání antikoncepce je možné otěhotnět,beru antikoncepci 12let,ted užívám minisiston,užívám ho pravidelně 21dní a 7dní pauza ,vždycky jsem to dostávala pravidelně,tentokrát je to už 3dny a ještě jsem to nedostala,je možné že bych otěhotněla prosím poraďte.Děkuji Monika

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Moniko!
Ačkoli je otěhotnění "přes pilulku" velmi vzácné, stát se to může. Doporučuji těhotenský test. Citlivější je stanovení HCG z krve (v nemocnici), nežli lékárenské močové testy.

Související dotazy

Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, mám dotaz. Už druhým měsícem beru antikoncepci...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, Bohužel si v této době nemůžu zajít za...
Těhotenství při užívání antikoncepce
Dobry denn Mrla bych dotaz, beru antikoncepci každý...
Antikoncepce
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli krvácení v...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den Chtěla bych se zeptat.Pokud beru antikoncepci...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Minerva...začala...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a štítná žláza

Dobrý den, může se díky antikoncepci zvýšit norma štítné žlázy? Nebo antikoncepce...

Antikoncepce a štítná žláza

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.Před měsícem mi zjistili sníženou funkci štítné...

Antikoncepce a štítná žláza

Dobrý den, Je mi 24 let a od roku 2012 se lečím se štítnou žlázou - latentní...

Antikoncepce a štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda hormonální antikoncepce Mercillon či...

Antikoncepce a štítná žláza

Dobrý den paní doktorko, Je mi třiadvacet a již od svých 7 let se léčím se...

Antikoncepce a tablety Laktobacily "5"

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tablety PROBIOTIKUM LAKTOBACILY "5"...

Antikoncepce a tečky na kůži

Dobrý den, měla jsem zde již jeden dotaz ohledně přes měsíc trvajících teplot...

Antikoncepce a těhotenský test

Chtěla jsem se zeptat, zdali je možné, že jsem těhotná. Užívám antikoncepci...

Antikoncepce a těhotenský test

Dobry den! Chtela jsem se optat zda antikoncepce muze mit vliv na vysledek tehotenskeho...

Antikoncepce a těhotenský test

Dobrý den, beru antikon. Tri regol. Chtěla bych se udělat pro jistotu těhoten....

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, již 3 měsíc beru antikoncepci katya pravidelně, 7 dní od pauzy jsem...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, když je synovy 14 měsíců, já i nadále kojím...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Antikoncepci beru třetí rok. Chci se zeptat jestli poznám těhotenství...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý večer, myslím, že už jsem sem posílala ten samý dotaz, ale pořád jsem...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, Beru antikoncepci Adele. Před týdnem jsem s přítelem měla nechráněný...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den uz přes rok používám HA Lindynette 20.Beru ji pravidělně.Když jsem...

Antikoncepce a tehotenstvi

Dobry den, Pred mesiacom som vysadila antikoncepne tabletky a pokusam sa otehotniet....

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den Chtěla bych se zeptat když jsem dostala postkoncepčni servis a ihned...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak poznám těhotenství při užívání antikoncepce...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, půl roku jsem užívala antikoncepci Sunya (před ní jsem měla 5 let...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kožní obtíže

Dobry den. Asi pred tydnem se mi objevila kruhova vyrazka na holeni (prikladam...

Mnohočetné lipomy

Dobrý den, všude po těle se mi dělají lipomy enormním tempem. První jsem začala...

Vysoké CRP, přesto viróza?

Dobrý den... V neděli z ničeho nic syn 6 let horečky pod 39... V noci, nebo...

Bolest pravé nohy

Dobrý den, mám dotaz boli me už přes půl roku práva noha když ji mam v klidu...

Apendikografie

: Dobrý den, po dlouhodobých bolestech a všech možných vyšetřeních bez nálezu...

Malá tvrdá bulka na předkožce penisu

Dobrý den, již několik týdnů pozoruji na svè předkožce malou bulku, která po...

Bolest zad


Bolesti břicha po průjmu

: Zdravím, prodělal jsem střevní virózu při které jsem měl 3 dny docela silný...

Pálení při močení a svědění

Dobry den, pred tremi tydny jsem mel sex po kterem jsem mel priznaky mykozy....

Dlouhodobě zvětšená uzlina na krku

Dobrý den, již cca 3 měsíce mám zvětšenou uzlinu na krku. Střídavě se zmenšuje...

Dlouhodobá bolest krční a bedeřní páteře

Zdravím, dlouhodobá bolest krční a bederni patere a stále unavena.Lekar nic...

Bolest břicha

Dobrý den, už delší dobu mě trápí bolest okolo pupíku a nad pupíkem. Občas mám...

Malá tvrdá bulka na penisu pod kůží

Dobrý den, před pár týdny se mi objevila na penisu, kousek pod žaludem malá...

Bolest špičky nosu zevnitř

Dobrý den už asi měsíc mě trápí bolest uvnitř nosu. Zhruba na rozhraní přepážky...

Praskání v kloubech

Dobrý den, již před rokem se u mě projevila tetanie. Jednalo se o klasické...

Necitlivost předního svalu holeního

Dobrý den, už druhý den necítím pravý přední sval holení. Když si po tom přejedu...

Hrudky pod kůží - lipomy?

Dobrý den, Zjistil jsem, že mám na vnitřní straně předloktí, nad bicepsem, na...

Uvízlá kapsle v krku

Dobrý den.... mám takový hloupý dotaz.....zřejmě se mi dostala tobolka probiotik...

Bolest v zádech při dýchání

Dobrý den, již několik dní mě opravdu moc bolí v zádech v oblasti ramen, klíčních...

Ventrolistéza L4


Reklama
Zavřít