Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce braná později.

Antikoncepce Tereza . 3.3.2012

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, zda vadí, když si vezmu hormonální antikoncepci třeba o dvě hodiny později než je mým zvykem? A slyšela jsem, že prý když beru antikoncepci již od 16let..třeba do 28let..tak pak žena může být neplodná? Opravdu je to pravda? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, antikoncepce působí neplodnost jen po dobu, co ji užíváte. O 2 hodiny zpožděné užití tabletky nesníží účinnost antikoncepce.

Související dotazy

Braní antikoncepce o týden později
Dobrý den, antikoncepci beru nějaký 3 rok v kuse. Momentálně...
Antikoncepce a její hrazení pojišťovnou
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda je možné,...
Antikoncepce
Dobrý den,užíévám antikoncepci Sunya.Občas se stane,že...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Již třetí měsíc beru...
Antikoncepce důležité!
Dobrý den, jedu s přítelem na dovolenou a v tyto...
RE: Zapití antikoncepce
Paní doktorko, mockrát Vám děkuji za rychlou odpověď,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce bez vynechání

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jde užívat antikoncepce Bonadea bez...

Antikoncepce Bonadea


Antikoncepce Bonadea


Antikoncepce Bonadea

Dobry den, presla jsem z HA Lunafen na Bonadea, prvnich 14 dni vse v poradku,...

Antikoncepce Bonadea

Dobrý den po dlouhé době jsem začla brát antikoncepci Bonadea dobrala jsem první...

Antikoncepce bonadea

Dobrý den,měla bych dotaz na HA Bonadea.Před víc jak měsícem jsem začala po...

Antikoncepce BonaDea

Dobrý den beru antikoncepci BonaDea ...poprve jsem dobrala jedno platíčko a...

Antikoncepce Bonadea

Dobrý den, je mi 18 let, před 2 měsíci mi gynekolog předepsal první HA Bonadea...

Antikoncepce Bonadea - vynechání

Dobrý den! Ve třetím týdnu užívání antikoncepce Bonadea (druhé plato) jsem...

Antikoncepce Bonadea a lichořeřišnice větší

Dobrý den, beru antikoncepci Bonadea a chtěla bych se zeptat zda by se snížil...

Antikoncepce cerazette

Dobrý den, již 3 týdny užívám antikoncepci cerazette a stále krvácím. Vím, že...

Antikoncepce cerazette

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat před měsíccem jsem začalal užívat antikoncepci...

Antikoncepce Ciles a antibiotika KLACID 500

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika KLACID 500 ovlivňují učinek...

Antikoncepce Cilest

Cilest a nevim,kdy presne zacit uzivat druhou antikoncepci...Zda klasicky vynechat...

Antikoncepce cilest

Dobrý den, brala jsem dřívě tablety Lindynette, ale kvůli sníženému libidu jsem...

Antikoncepce Clormetin

Dobry den, prechazim z antikoncepce Mistra na Clormetin protoze z Mistry me...

Antikoncepce clormetin a menstruace

chtěla by jsem se zeptat beru antikoncepci clormetin začala jsem poprvé brát...

Antikoncepce Daylette

Dobrý den, mám dotaz ohledně antikoncepce Daylette. V jednom platíčku mi chybí...

Antikoncepce Daylette

Dobrý den, Prosím o radu ohledně antikoncepce daylette... tuto antikoncepci...

Antikoncepce DEPO PROVERA

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat ohledně antikoncepce depo provera. Vím, že...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest ledvin rano


Zakalená a zapáchajicí moč


Ureaplasma


Tmavá stolice


Bolest hlavy


MUDr. Miluše Dosedělová

Praktický lékař pro dospělé

Obezita


B - lymfocity


Spermiogram


Alergická reakce po štípnutí hmyzem se může projevit kdykoli


Operace leukoplakie v močovém měchýři


Problémy s pochvou


Dlouhodobý kašel


MUDr. Martin Lukeš

Urosanté - urologické a andrologické centrum

Vyšetření prostaty konečníkem? Chvilka, kterou zvládnete


Následky nespavosti


Parkinsonova choroba


Svědění,pálení pochvy a bílý výtok


MUDr. Iva Cibulková

Ordinace PL pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×