Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce + jiné léky

Antikoncepce w . 16.6.2012

dobrý den, chci se zeptat, jestli Orofar (tablety na bolení v krku) nemá vliv na snížení účinku antikoncepce Minisiston. děkuji za odpoved :)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, určitě ne.

Související dotazy

Antikoncepce a jiné léky
Dobrý den, paní doktorko. Měla bych na Vás dotaz ohledně...
Antikoncepce a léky na alergii
Dobrý den, tento měsíc začnu brát antikoncepci MERCILON...
Antikoncepce a jiné léky
Dobrý den, dnes jsem dostala na zánět močového měchýře...
Antikoncepce a jiné léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tyto léky mohou...
Antikoncepce a léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda kapky na zmírnění...
Léky a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu při užívání...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce - zvracení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, beru HA Mercilon už rok, a teď mam platíčko...

Antikoncepce -hladina hormonů

Dobrý den, již 2 roky beru HA Diane-35,poslední rok jsem krvácela i během cyklu...

Antikoncepce & antibiotika

dobry den, momentalne uzivam antibiotika Zinoxime 500 na hnisavou anginu. Chtela...

Antikoncepce & antibiotika

Dobrý den, Včera jsem měla sex a dnes potřebuji začít brát antibiotika na...

Antikoncepce & tromboza

Dobrý den paní doktorko! Chtěla bych Vás poprosit o radu. Jakou si mám u...

ANtikoncepce + antibiotická mast (Framykoin)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může mít vliv na účinnsot HA Velmari...

Antikoncepce + Antibiotika

Dobrý den, v sedmi denní pauze jsem brala antibiotika Doumox 750, které jsem...

Antikoncepce + antibiotika

Dobrý chci se zeptat raději přímo. Četla jsem podobné příspěvky, ale každý případ...

Antikoncepce + antibiotika

Dobrý chci se zeptat raději přímo. Četla jsem podobné příspěvky, ale každý případ...

Antikoncepce + antibiotika

Dobrý den, užívám HA Qlaira a momentálně mi byly předepsány antibiotika V-Penicilin....

Antikoncepce + kouření

Dobrý den, jsem moc ráda, že se můžu zeptat na danné téma. Kouřím přibližně...

Antikoncepce + křečové žíly

Dobrý den, přítelkyně (21 let) má všechny, skoro učebnicové příznaky křečových...

Antikoncepce + průjem

Dobrý den, včera okolo 19:00 jsem měla průjem ( hned jsem si vzala laktobacil)....

Antikoncepce + průjem

Dobrý den, dnes jsem Vám psala kvůli tomu, že jsem v 19:00 měla průjem a v...

Antikoncepce + průjem

Dobrý den, omlouvám se za mé nejasné otázky a ráda bych se opravila a zeptala...

Antikoncepce + stolice

Dobrý den,chtěla jsem se jen zeptat,jestli Hormonální Antikoncepce může vyvolat...

Antikoncepce + špinění

Dobrý den, stala nepříjemná věc, v pátek jsem si vzala 17. prášek antikoncepce...

Antikoncepce + špinění

Ještě bych chtěla dodat, že před antikoncepcí Jangee jsem brala 6 let Triquilar...Také...

Antikoncepce + Triprim + Xados

Dobrý den, léčím se teď na zánět močového měchýře, na který mi byl nasazen...

Antikoncepce = škodlivost?

Dobrý den, prosím vás, moje mamka mě doma straší s tím, že antikoncepce hrozně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×