Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce Katya

Klárka . 25.11.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Antikoncepci Katya užívám již od dubna a momentálně pociťují těžký brnění i znecitlivění rukou, občas cítím i pod prsama kus , ktery spatne citim.Nekdy i stehna. Už po druhé se mi to stalo. Pokaždé když doberu platicko což je ve středu tak se mi v sobotu udela špatně, bolí mě hlava a po nějaký době se pozvracim a je mi lépe a následující den me začnou brnet ruce. Minulý měsíc se mi to stalo poprvé a nějak mi to nevadilo, protože me brnely pouze konečný prstů. Bohužel tento týden je hrozný .. myslíte, ze by to mohlo být z toho? Našla jsem to jako nežádoucí účinky . Přejde to nebo mám jít ke své doktorce a poradit se.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, navštivte gynekologa a domluvte se s paní doktorkou. Může to být od antikoncepce.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den pane doktore mám dotaz 6.10 . Jsem začala...
Antikoncepce
Dobrý den, několik let jsem užívala hormonální...
Antikoncepce
Dobrý den, je mi 21 let a půl roku užívám HA Katya....
Katya
Dobrý večer, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli antikoncepce...
Xorimax a HAK
Dobry den, ovlivnuje Xorimax 500mg ucinost antikoncepce...
HA Katya + Amoksiklav 1g
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Amoksiklav...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce Jeanine - upřesnění použití

Dobrý den, pane doktore, Je mi 20 let, tento měsíc začala jsem používat Jeanine...

Antikoncepce Jeanine a antibiotika

Dobrý den, je to skoro týden, co jsem začala brát antikoncepci Jeanine, je to...

Antikoncepce Jeanine a antibiotika Fromilid 500

Dobry den, pane doktore, chtela bych se zeptat ohledne pusobeni antibiotik...

Antikoncepce Jeanine a antibiotikum Augmentin

Dobrý den, užívám nízkohormonální antikoncepci Jeanine. Na zánět průdušek mi...

Antikoncepce Jeanine a pohlavni styk

Dobry den chtela bych se zeptat beru 3 roky injekcni antikoncepci depo provera..Nedavno...

Antikoncepce Jeanine a zapomenutí na tabletku

Dobrý den. Beru antikoncepci Jeanine a po dobrání jednoho platíčka jsem si...

Antikoncepce Jeanine bez 7denní pauzy

Dobrý den, Užívám antikoncepci Jeanine, chtěla bych se zeptat, zda-li můžu...

Antikoncepce Jeanine, Loette, Lindynette 20

Dobrý den, doted jsem brala antikoncepci Chloe (Diane 35) kvůli akné, ochlupení,...

Antikoncepce Jeannine

Dobrý den, mám dotaz dostala jsem menstruaci a vzala jsem si prvně antikoncepční...

Antikoncepce jenom ve dnech menstruace

Dobrý den pani doktorko, už léta hledám přírodní způsob jak nemenstruovat a...

Antikoncepce katya

Dobrý den, beru antikoncepci Katyu a nějakým způsobem se mi stalo, že jsem...

Antikoncepce Katya

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Beru Katyu asi rok, a strašně mi padají vlasy....

Antikoncepce Katya

Dobrý den, asi mám hloupý dotaz, ale mám antikoncepci Katya. A nestihla jsem...

Antikoncepce Katya

Dobrý den, přecházím z antikoncepce Regulon na antikoncepci Katya. Momentálně...

Antikoncepce Katya

Dobrý den pane doktore, pořebuju se zeptat předtím než zajdu k ženskému doktorovi....

Antikoncepce Katya

Dobrý den , chtěla bych se zeptat na jeden dotaz, užívám antikoncepci Katya...

Antikoncepce Katya a antibiotika

Dobrý den. Od pátku užívám na chronickou angínu antibiotika V-Penicilin 1,2...

Antikoncepce Katya a antibiotika Zinnat

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli antibiotika Zinnat,kterými v tuto chvíli...

Antikoncepce Katya Menstruace

Menstruaci mám hodně nepravidelnou, tak mi byla předepsaná antikoncepce Katya....

Antikoncepce Lamya

Dobrý dem,muj gynekolog mi před měsícem předepsal antikoncepci Lamya začala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×