Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce prášky

Gynekologie David . 4.10.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda například hodinové zpoždění polknutí prášku antikoncepce má vliv na účinnost ochrany. Vim, že by se prášky měly brát přesně ve stejnou dobu, ale je půl hodina či hodina nějak významná doba? děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Takto malý časový rozptyl nemá na účinnost antikoncepce vliv. Příjemný den

Související dotazy

Prášky
dobrý den existuje prosím antikoncepce,která se nemusí...
Prášky
Dobrý den,chtela bych se zeptat jestli je normalni...
Prášky
Dobrý den, začínám brát antikoncepci Lindynette 20,...
Prášky na hubnutí
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné brát...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud mám antikoncepci...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho začne...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce po porodu

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kdy mám začít brát antikoncepci po porodu....

Antikoncepce po porodu

Dobrý den,děkuji za vasi odpověď na muj dotaz (viz níže).. me ale spise zajímá...

Antikoncepce po porodu, nepravidelná menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na radu, jelikož jsem v zahraničí a nemám...

Antikoncepce po šestinedělí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem 7 týdnů po porodu. Nevím, jak se dá poznat,...

Antikoncepce po tromboze

Dobrý den pane doktore, před půl rokem jsem prodělala trombozu dolní končetiny.Užívala...

Antikoncepce po tromboze

Dobrý den, v září loňského roku jsem prodělala trombozu v pravé dolní končetině,...

Antikoncepce po tromboze

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s antikoncepcí po té co jsem prodělala...

Antikoncepce po trombóze

Dobrý den, před třemi lety jsem prodělala proximální trombózu LDK - tehdy mi...

Antikoncepce Pramino

Dobrý den, užívám antikoncepci Pramino již několikátý cyklus za sebou (tzn....

Antikoncepce pramino28

dobry den,jen se chci zeptat chtela bych vynachat menstruac upramina28 je to...

Antikoncepce pred operaci

Dobry den,6.5.13 jdu na operaci zlucniku,musim vysadit antikoncepci a pokud...

Antikoncepce pro dceru

Dobrý den, 19-ti letá dcera má velmi nepravidelnou mestruaci - cca jednou za...

Antikoncepce pro kuřačku věk 47

Dobrý den, doktorka už mi nenapsala prášky Marvelon. Jaké mám možnosti antikoncepce...

Antikoncepce pro migreničky a kuřačky

Dobrý den, je mi 20 let a chtěla bych začít užívat antikoncepci. Dříve jsem...

Antikoncepce pro muže

Dobrý den, prosím Vás existuje antikoncepce pro muže v jakékoli podobě, ale...

Antikoncepce protrombinová mutace

Dobrý den, chci se zeptat jaká je možnost brát antikoncepci, při pozitivní protrombin...

Antikoncepce průjem

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na účinek antikoncepce. V sedmidenní pauze...

Antikoncepce průjem

Dobrý den, měla jsem průjem první den, kdy jsem začala brát antikoncepci (Gracial)...

Antikoncepce před menopauzou

Dobrý den,nějak se nemůžu rozhodnout,jak dál s antikoncepcí, užívám Mirelle....

Antikoncepce při antibiotické terapii

Dobrý den, beru HA Feminegi a nyní jsem dostala antibiotika Ciplox na zánět...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


MUDr. Iva Jeleníková

Dětský lékař

Popraskany jazik


Záněty pokožky hlavy


MUDr. Jan Cee

HEPAPEDIA, s.r.o.

Bolest vnitřní strany kolene


Menstruace


Drobné krvácení z konečníku




Pupínky na bradavkách


Černý kašel


MUDr. Markéta Milnerová

Privátní zubní ordinace

Oteklé chodidlo


Boule kolem kolečníku


Jak dlouho po posledním užití herpesinu můžu konzumovat alkohol?


Diastáza břišních svalů

Dobry den, mam za sebou jiz dva porody, oba prirozenou cestou. Bohuzel mi po...

MUDr. Vilma Vaňurová

PL pro děti a dorost

Nohou


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×