Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce při léčbě fraxiparinem

Nikola O. 5.7.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, mám výron kotníku a sádru na 18 dní a po dobu 18 dní brát injekce fraxiparine. (á 24 hodin) Teď jsem dobrala antikoncepci a čeká mě menstruace. Podle toho, co jsem četla na internetu, jí trochu ovlivní akorát tím, že bude silnější. Já se chci ale zeptat, zda-li po ukončení menstruace zase mohu normálně nasadit antikoncepci, nebo je lepší při těchto injekcích vysadit?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Rozhodně při těchto injekcích antikoncepci vysaďte. Příjemný den

Související dotazy

Užívání antikoncepce k léčbě endometriozy
Dobrý den,před 4 měsíci mi byla zjištěna endometrioza...
Antikoncepce vz. Fungicidin
Dobry den, pritelkyne momentalne na par dni pouziva...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce před menopauzou

Dobrý den,nějak se nemůžu rozhodnout,jak dál s antikoncepcí, užívám Mirelle....

Antikoncepce při antibiotické terapii

Dobrý den, beru HA Feminegi a nyní jsem dostala antibiotika Ciplox na zánět...

Antikoncepce při antibiotikách

Dobrý den,vím,že je to často pokládaná otázka,ale stále si nejsem jistá. Na...

Antikoncepce při artroskopii.

Dobrý den ,asi za dva měsíce mám postoupit artroskopii hlezna,které po úrazu...

Antikoncepce při epilepsii

Dobrý den, chtěla jsem se zetat. S přítelem jsem uz skoro rok a ještě jsme se...

Antikoncepce při kojení

Dobrý den, jsem 8 týdnů po porodu, syna plně kojím. Gynekoložka mi předepsala...

Antikoncepce při kojení

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat na vhodnou antikoncepci při kojení ve...

Antikoncepce při kojení

Dobrýden, jakou mohu používat antikoncepci pokud kojím 14 měsíční holčičku....

Antikoncepce při kojení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vhodnou antikoncepci. mám 4-měsíčniho chlapečka,...

Antikoncepce při kojení

Dobrý den. Jsem 7 týdnů po porodu a po šestinedělí jsem začala brát antikoncepci...

Antikoncepce při Leidenské mutaci

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně antikoncepce. Nedávno mi byla zjištěná...

Antikoncepce při Leidenské mutaci

Dobrý den, nedávno mi na hematologii odhalili Leidenskou mutaci (heterozygot)....

Antikoncepce při leidenské mutaci

Dobrý den, byla mi zjištěna heterozygotní mutace genu FV-Leiden a heterozygotní...

Antikoncepce při menstruaci

Dobrý den paní doktorko. Přítelkyně předminulý pátek dobrala své čtvrté plato...

Antikoncepce při mononukleóze

Dobrý den. Je mi 18 let, půl roku beru HA, především kvůli akné všude na obličeji,...

Antikoncepce při operaci

Dobrý den pane doktore, užívám hormonální antikoncepci ve formě pilulek a...

Antikoncepce při trombofilii

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakou byste mi doporučili antikoncepci. Je...

Antikoncepce Qlaira

Dobrý den, jsem 2,5měsíce po porodu, již nekojím. Před těhotenstvím jsem užívala...

Antikoncepce Qlaira

Dobrý den, užívala jsem HA Yasminelle (na doporučení lékaře "kvartálně). Z...

Antikoncepce Qlaira

Dobrý den,mám takový dotaz. Mám začít brát antikoncepci Qlaira a chtěla bych...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×