Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce vs. Trombofilní stav

Gynekologie Lucie . 9.1.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s používáním antikoncepce, kokr. Nuvaring a prokázaným trombofilním stavem Mutace C677T a A1298C - gen MTHFR, Mutace G20210A - gen F2 v heterozygotním stavu. Dočetla jsem se, že by nízkohormonální antikoncepce neměli škodit a Nuvaring má Nízký obsah hormonů. Neměl by tedy být problém v jeho používání? Mirenu jsem již jako individuální řešení antikoncepce měla a nadále ji nechci používat. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, neměla byste užívat kombinovanou hormonální antikoncepci, ani tu s nízkým obsahem hormonů.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce vs. antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Sumamed snižují účinek hormonální...

Antikoncepce vs. antibiotika

Chtěla bych se zeptat, zda mohou antibiotika Klacid SR ovlivnit účinnost antikoncepce...

Antikoncepce vs. Antibiotika

Dobrý den, chci se zeptat..Brala jsem antibiotika jménem SUMETROLIM, v sobotu...

Antikoncepce vs. antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika Ciprinol 250 ovlivňují antikoncepci...

Antikoncepce vs. antikoncepce

Dobry den, mam dotaz ohledne HA. Meho gynekologa jsem pozadala o predepsani...

Antikoncepce vs. byliny

Dobrý den, užívám antikoncepci Artizia a chtěla bych se zeptat, zda ji doplněk...

Antikoncepce vs. Ospen 1000

Dobrý den! V pondělí 11.7. jsem začala brát antibiotikum Ospen 1000. V pátek...

Antikoncepce vs. penicilin

Dobrý den, potřebuji radu. Dnes (11.1.) mi doktor předepsal V-PENICILIN po 6...

Antikoncepce vs. předčasná menstruace

Dobrý den. Nedávno se mi stalo, že poprvé za dobu co beru antikoncepci jsem...

Antikoncepce vs. spalovače tuků

Dobrý den, ke cvičení jsem si objednala jako pomocníka spalovač tuků CapsLyp...

Antikoncepce vs. zažívací potíže

Dobrý den, prosím Vás o radu. Je mi 26 let, 10 let beru antikoncepci, vystřídala...

Antikoncepce vs.Cotrimoxazol al forte

Dobrý den,antikoncepci Dienille beru pravidelně bez zapomínání,teď jsem na konci...

Antikoncepce vynechaná pilulka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně vynechané pilulky. Beru antikoncepci...

Antikoncepce vynechaná pilulka

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , jestli nastala možnost otěhotnění, když...

Antikoncepce vynechaná před menstruací

Dobrý den, používám antikocepci Lindynette 20 a před osmi dny jsem si zapomněla...

Antikoncepce vynechaná v prvním týdnu

Dobrý den, ve čtvrtek jsem měla nechráněný pohlavní styk, ale přítel neejakuloval...

Antikoncepce vynechání

Dobrý den paní doktorko , chtěla jsem se zeptat používám antikoncepci dianile...

Antikoncepce vynechani 1. pilulky

dobrý den, po sedmidenní pauze,jsem si 1.pilulku nevzala 8. ale až 9. den spolu...

Antikoncepce vysazení

Dobrý den, chtěla bych vysadit HA - Belaru, kterou beru od 15 let už třetím...

Antikoncepce vysazeni

Dobry den, chtěla bych se zeptat. Je mi 16 let a uz pul roku beru antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět močového měchýře


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Velikost uzlin


Motání hlavy, bolest hlavy


Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Zduření na krku u štítné žlázy


Krvácení při orgasmu


Zanet mandli


Hnisavá ložiska v krku


Pigmentové skvrny a Solárium


Petechie?


Problém


Lékypřed operací


Zdravá strava a odpočinek léčí. I rakovinu prsu


Odchlíplá dáseň po extrakci zubu


Krční pateř a zavrať


Pásový opar


Opary


PhDr. Ludmila Weinholdová

Klinická psychologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×