Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikopcepce

Gynekologie Zuzka 17.8.2016

Dobrý den, beru antikoncepci Yanela. Beru teď 2 plátičko bez 7 denní pauzy. Nemůžu otěhotnět? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Nikola Klímová


Dobrý den,
tím, že pokračujete v užívání HAK bez pauzy, se účinek antikoncepce určitě nesnižuje.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

Související dotazy

Antikopcepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, měsíc jsem nebrala...
První tabletka-Mercilon
Dobrý den, omlovám se, že opět obtěžuji. Před 2 dny...
Ztrata libida partnerky
Měli jsme s přítelkyní naprosto harmonický vztah nicmene...
Mužu otěhotnět
Dobrý den,ráda bych se zeptala jeslti mužu otěhotnět...
Otěhotnění
dobrý den před skoro dvěma týdny sem vám podala totaz...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepde a těhotenství

Dobrý den mám dotaz,včera ráno jsem si vzala antikoncepci ale nevím přesně po...

Antikoncepe a antibiotika

Dobrý den, beru antikoncepci bonadea a 2. den beru antibiotika Penbene 1 500...

Antikoncepe a zvracení

Dobrý den, večer jsem měla pohlavní styk. V pravidelnou dobu tj o půl 10 jsem...

Antikoncepre + antidepresiva

Dobrý. den, užívám antidepresivum Fevarin 100 (150mg) a Chlorprotixen na spaní...

Antikoncopce a Biseptol 480

Dobrý večer beru antikoncepci YAZ. Ovlivňuje Biseptol nějak tuto antikoncepci?...

Antikoncpce

Dobrý den Chtěla bych se zeptat už od Listopadu neberu antikoncepci protože...

Antikoncpece Katya

DObrý den.Vzala jsem si první prášek první den menstruace jak mi to řekla gynekoložka,ale...

Antikoncpeční ochrana, krvácení a Belara

Dobry den, v utery 17.5 jsem dostala MS a uzila prvni tabletu Belara, dnes...

Antikoncpetce, menstruace

Dobrý den, vysadila jsem antikoncepci a za cca 5 měsíců znovu začala užívat...

Antikonecpce, ovulace, možné otěhotnění

Dobrý den, mám tu jeden problém, se kterým bych se chtěla poradit. Užívám antikoncepci...

Antikopcepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, měsíc jsem nebrala antikopcepci, protože jsem...

Antikovepce

Dobry den a když sem mela depo prover antikocepci tak se toda vyloučit já četla...

Antileptika

Dobrý den, již několik měsíců beru antileptika (zpočátku Levelanz 250, nyní...

Antimalarika a Dukoral

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mi můj praktický lékař může napsat Dukoral...

Antimülleriánský hormon.

Dobrý den, moje gynekoložka mi provedla ahm test. Výsledek je 3.40. mohu se...

Antimykotická mast

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně masti Clotrimazol. Měsíc si...

Antimykotika

Antibiotikum, které jsem užíval se jmenovalo Prokanazol a bylo to antimikotikum...

Antimykotika


Antimykotika


Antimykotika a použití kondomu

Dobrý den, trápilo mně pálení a zarudnutí v okolí poševního vchodu. Koupila...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zalehlé uši, tlak v hlavě

Dobrý den, nevím jestli se obracím na správnou osobu, možná je můj problém...

Tracheostomie - dekanylace

Dobrý den, po úspěšném uzdravení moje babička již nepotřebuje umělou plicní...

Orgasmus

Dosažení orgasmu u muže. Po pár letech bez sexu mám skvělou ženu a milenku,...

Příznaky zúžené močové trubice

Dobrý den, jaké jsou příznaky zúžení močové trubice a jak se to může stát v...

Časté říhání

Dobrý den, mám problém s nadměrným říháním. Jiné problémy nemám, ale je to dost...

Kvasinková infekce u muže


Můj penis je oproti vrstevníkům malý


Vysazení hormonální antikoncepce

Dobrý den, brala jsem antikoncepci Balera 4 roky. Je to měsíc co jsem vysadila...

Kožní obtíže

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať o čo sa jedná, keď som prišiel z práce išiel...

Penis

Dobrý den, Mám problém s bílou oblastí na penisu(vypadající jako akné). Nepocit´uji...

Výrůstek u konečníku


Bolesti zad a nohou


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Léčba silné bolesti

Dobrý den . V dubnu jsem prodělala pásový opar s virem neštovic v obličeji/levá...

Střevní potíže

Dobry den, mam zhruba 3 mesice krece ve strevech. Byla jsem stim u praktickeho...

Velikost penisu

Dobrý den je mi 25 a můj penis měří 7 cm a je tenký a varlata mi přijdou také...

Zalehlé uši z letadla

Dobrý den, včera jsem cestovala nemocná letadlem, den mám zalehlé obě uši a...

Svědění těla


Alergie na papriku (zvracení)

Vážený pane doktore, chtěla bych se zeptat, zdali je možné mít alergii na...

Játra

Dobrý den, po nasazení atb Augmentin na tehdy diagnostikovanou chřipku jsem...

Reklama
Zavřít