Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

ATB a antikoncepce

Gynekologie Pája . 17.5.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda antibiotika Amoksiklav 1g ovlivňují činnost antikoncepce Vreya ? děkuji

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, je penicilinové antibiotikum, ano ovlivňuje. Používejte kondom ještě 7 dní po dobrání antikoncepce.

Související dotazy

Atb a antikoncepce
Dobrý den mám dotaz.Brala jsem atb Nitrofurantoin a...
Antikoncepce a ATB
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu být těhotná...
Spolehlivost antikoncepce při užívání ATB
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak velké riziko...
ATB a antikoncepce
Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat? Ode dneška...
Antikoncepce a ATB
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na účinnost antikoncepce....
Antikoncepce a ATB Klacid 500
Dobrý den, je mi devatenáct let a již druhým rokem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

ATB


Atb


ATB


ATB


ATB


Atb


ATB - alergie + kojení

Dobrý den, jsem alergická na penicilin a kojím. Zastupující lékař mé praktické...

ATB + antikoncepce Belara

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda ATB Klacid snižuje účinnost hormonální...

ATB a alkohol


ATB a alkohol

Dobrý den, nejprve mi kožní lékařka předepsala dvě balení Deoxymykoinu, po...

ATB a antikoncepce

Dobrý den, užívám ha Feminegi. Ve čtvrek 4.8. jsem na zánět moč. cest dostala...

Atb a antikoncepce

Dobrý den. Užívám HA artizia a atb ospen. v příbalových letácích jsem našla,...

Atb a antikoncepce

Dobrý den mám dotaz.Brala jsem atb Nitrofurantoin a zároveň HA Pramino.Ovlivňují...

Atb a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mají na sebe nějaký vliv lék Sumetrolim...

ATB a antikoncepce

Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat? Ode dneška beru na angínu duomox 750mg,...

ATB a ATK

Dobrý den,kvůli zánětu močového měchýře jsem užívala antibiotika - Nitrofurantoin....

ATB a ATK

Dobrý den, je to asi dva dny co sem sem psala kvůli antikoncepci a antibiotikám,...

ATB a Crohn

Dobrý den, včera jsem dostal antibiotika (Klacid) na rhinopharyngitis cat. ac....

ATB a HA

Dobrý večer, měla jsem zánět moč. měchýře, dostala jsem ATB Ciphin 500 na týden,...

ATB a HA

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli užívání ATB Nitrofurntoin a HA Lindynette...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×