Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Barevné kontaktní čočky

Monika . 5.1.2016

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdali mohu nosit barevné nedioptrické kontaktní čočky, když jsem v roce 2012 podstoupila laserovou operaci očí (odstranění dioptrií). Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Moniko, ano můžete, pokud najdete správné zakřivení. S tím Vám poradí při koupě čoček. S přáním hezkého dne.

Související dotazy

Kontaktní čočky
Dobrý den dostal jsem bifokální kontaktní čočky a na...
Barevné kontaktní čočky
dobrý den chci se zeptat jestli musím jít k optikovi...
Nosím kontaktní čočky, mám suché oči
Dobrý den, nosím kontaktní čočky zhruba dva roky,...
Kontaktní čočky
Dobrý den, chci se zeptat jestli je nějak nebezpečné...
Kontaktní čočky
Dobrý den, používám kontaktní čočky a při vyndávání...
Čárka po obvodu čočky
Dobry den, na mem levem oku se vytvorila lehce zluta...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

BANDÁŽ ŽALUDKU A TĚHOTENSTVÍ

Ještě jsem se zapomněla zeptat,jestli je nějaké riziko,když mám bandáž žaludku...

Bandáž žaludku a těhotenství

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Mám provedenou bandáž žaludku.Mám 2 děti a s...

BAP a migrény

Dobrý den, paní doktorko. Už cca pět let se léčím s depresema. Pravidelně docházím...

Barbituráty?

Používají se ještě barbituráty jako anestetika?

Barettův jícen a helicobacter a pylori

Dobrý den, byl mi zjištěn helicobacter pylori, barettův jícen a reflux jícnu....

Barevná čočka-potíže

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zhruba před měsícem jsem měl nasazenou barevnou...

Barevná piha

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli vždy jde o problém, když je piha např....

Barevná znaménka

Dobrý den je mi 39 let a mám takový dotaz.Mám na těle dvě malá znaménka,která...

Barevné čočky

Dobrý den, příležitostně nosím nedioptrické barevné kontaktní čočky. Mám asi...

Barevné jiskřičky

Je mi 24 let.Několikrát se mi stalo,že se mi před očima zničehonic objevily...

Barevné kontaktní čočky

dobrý den chci se zeptat jestli musím jít k optikovi když chci nosit barevné...

Barevné změny na kůži

Dobrý den, chci se zeptat mam na těle dvě barvy, zada ty mam dohněda, ale spíš...

Barevné změny na nehtech

Zdravim mužu se zeptat čeho muže byt přičina divne zbarveni nehtu kde se nechat...

Barevné změny pokožky

Dobry den, prave sem zjistil, ze si mi na hrbetu ruky objevilu dve tmave skrvny,...

Bariatrický výkon?

Podvázání žaludku..Dobrý den měla bych dotaz na podvazaní žaludku.Je mi 32....

Bariérové protiroztočové povlaky NanoSPACE

Přeji hezký den, u tříleté dcery alergolog zjistil přecitlivělost na prachy,...

Barokomora

Dobrý den, před 1,5 rokem mi při viroze s horečkou začalo zvonit v uších (vyšší...

Baronova ligace

Dobrý den, před 7 týdny jsem podstoupila podvázání vnitřního hemoroidu a neustále...

Baronova ligatura

Dobrý den, jsem poslaná s hemoroidy na Baronovu ligaturu je nutná příprava-nějaká...

Baronova metoda

Dobrý den byl jsem na odstranění hemoroidú baronovou metodou,a mám tři dny po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sledujte růst dítěte pečlivě

Dívat se, jak dítě roste a sílí, je jistě snem každého správného rodiče. Sledovat...

Hiatova hernie

dobry den prosim o radu a vas nazor.V roce 2007 jsem byl operovan laparoskopicky...

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Natržený lýtkový sval


MUDr. Martin Melichar

Ordinace lékaře specialisty - interna


Občas ji používáme jako účinnou metodu pro odražení nevítané mužské pozornosti....

Jak se vyšetřuje syndrom dráždivého tračníku?


Záškuby ve svalech


MUDr. Jindřich Sklenář

Ordinace praktického lékaře

Ztopořený úd

Dobrý den chci se zeptat mám penis12/3cm dase říct že ho mám pořád stoporeny...

Oteklé kotníky


Nadměrné pocení

Dobrý den. U moji 3-leté dcery, pozoruji nadměrné pocení, když spí. Nezaleží,...

Boule v nose

Dobrý den,už delší dobu mám problémy s rýmou,ale dnes jsem si prohlížel nos...

Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Čepy na mandlích


Herpes zoster

Dobrý den, je mi 24 let asi před týdnem, mě začala bolet hlava, první den se...

MUDr. Jiří Henzl

Ordinace stomatologa

Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×