Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bilirubin

Vnitřní lékařství Zuzka . 10.6.2009

Dobrý den, byla jsem na rozboru krve, kde mi našli zvýšenou hladinu bilirubinu, přitom při vyšetření jater bylo vše v normálu. Co to znamená, jestli je to vůbec závažné?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, samo o sobě to lze těžko určit. Může to OBECNĚ znamenat pouhé zvýšení billirubinu (m.Gilbert), poruchu transportu žluči, zvýšený rozpad červených krvinek apod. Pokud nemáte žádné obtíže a nález je náhodný (tj.odběry se prováděly preventivně, ne cíleně při hledání příčiny nějakých obtíží), nejpravděpodobnější je, že nález není nijak závažný.

Související dotazy

Zvýšený bilirubin
Dobry den, rada bych byla informována o moznosti...
Zvýšený bilirubin
Dobrý večer, prosím vás, je mozne aby léky/doplnky...
Zvýšený bilirubin
Dobrý den mám dotaz, 31.5 jsem byl na pohotovosti kdy...
Mírně zvýšený bilirubin
Při posledním vyšetření krve byl výsledek AM S Bilirubin...
Zvýšený bilirubin
Dobrý den mám zýšený bilitubin 20,0,ALT 1,61,GHT 3,49,LDL...
Alkohol a zvýšené jaterní testy
Dobrý večer, vím že je to hrozné ale po velikém množství...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bílí pupínek na žaludu

Na žaludu se mě udělal pumínek bílé barvy nijak nesvědí ,nepalí vypadá jako...

Bílí pupínek v krku

Dobrý den, je to již docela dlouho co se mi v krku dělá bílí pupínek ve velikosti...

Bílí vřed na žaludu

dobrý den, před pár dny semi udělal vřed na žaludu a pod žaludem je bolesniví...

Bílí výtok

Dobrý den...můj problém trvá už asi 1 možna i dva roky...mám ve vagine i na...

Bílí výtok

Dobrý den!Je mi skoro 14 let a ještě nemám menstruaci.Ale už rok mam bílí výtok...

Bílí výtok

Dobrý den,chtěl bych se zeptat.Včera jsem to své přítelkyni dělal prsty a po...

Bílí vytok

Dobrý den už asi rok a půl mam bílí výtok a nemám menstruaci a to je mi 14 let.Výtok...

Bílí výtok a svědění

Dobrý den, měla jsem asi před třemi měsící pohlavní styk .Mám takový problém...

Bilingvální výchova dítěte

DObrý den s manželem čekáme miminko a nevíme jak na něj do budoucna mluvit...

Bilingvni dite a 3.jazyk ve skolce

Dobrý den, synovi je 22 mesicu, je vychovavan dvojjazycne. Ja na nej mluvim...

BILIRUBIN

Dobrý den, chci se zeptat. Mám vysoké jaterní testy. Konkrétně bilirubin. Zajímá...

Bilirubin

Dobrý den chtěla bych se zeptat jaká je normální hodnota bilirubinu mám zvýšenou...

Bilirubin

Dobrý den. Dnes jsem se dotazovala a děkuji tímto za vaši odpověď. Chtěla...

Bilirubin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se dá odstranit, popřípadě redukovat zvýšená...

Bilirubin

dobrý den, raád bych se zeptala jak lze snížit hladinu bilirubinu v krvi. Prosím...

Bilirubin

Dobrý den, již několik let vím o tom, že mám zvýšenou hladinu bilirubinu v krvi...

Bilirubin

Dobrý den,chci se zeptat nedávno jsem byl u lékaře protože me chvilkama bolí...

Bilirubin

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na můj problem. Jde o nadměrnou hladinu bilirubinu,...

Bilirubin

Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat - nechávala jsem si dělat biochemické vyšetření...

Bilirubin

Dobrý den, jmenuji se Zbyněk Žilák, je mi 25 let. Před několika dny jsem prodělal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otok nártu a bolest na chodidle

Dobrý den, jsem po operaci halluxu prosinec 2009. Mám stále otok nártu, jinak...

Bolest páteře

Dobrý den , poslední 3 měsíce jsem mival problémy s hlavou motání a bolesti...

Problém s předkožkou


Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu užívat antikoncepci Qlaira, když...

Je nespavost následkem deprese, nebo její příčinou?


Riziko pohlavně přenosných infekcí


Zvýšený poměr AST/ALT

Dobrý den paní doktorko, asi 8 měsíců beru celkové Isoretionidy na akné, byla...

MUDr. Miluška Svobodová

Ordinace PL pro děti a dorost

MUDr. Marek Škanta

Ariamed s.r.o. - ortopedická ordinace

MUDr. Eva Skálová

Ordinace PL pro dospělé

Dermatitida

Dobry den, na zadku se mi udělali tyto boláky, vůbec nevim jak se jich zbavit,...

Zlatý stafylokok v pochvě

Dobrý den, byl mi diagnistikován ze stěru zlatý stafylokok v pochvě. Chtěla...

Bolest varlete

Dobrý den, prosím o radu druhý den mě bolí pravé varle, na zmačknutí je bolest...

Dlouhodobé trápení s ,,hemeroidy"?

Dobrý den, nevím přesně, jak dlouho mě tato nemoc trápí, ale myslím si, že...

Zkalená moč

Dobrý den.Když se můj dvou letý syn vyčůrá do nočníku a já to hned nevyleju,tak...

IgA chlamýdie

Dobrý den, při neurologickém vyšetření mi byl dělán i rozbor krve na boreliózu...

MUDr. Anna Kubinová

Praktický lékař pro dospělé

Strepfen a těhotenství

Dobrý den, S přítelem se snažíme o miminko. V sobotu jsem měla ovulaci a nechráněný...

Alregie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,existuje nějaká alergie na zimu?děkuji

Vyrážka kolem brady

Dobrý den, asi před třemi měsíci se mi objevila červená vyrážka kolem brady....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×