Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bioparox

Antikoncepce Marcela . 21.12.2009 redakce uLékaře

Dobrý den. Takže jestli jsem správně pochopila odpověd na svůj předcházející dotaz je vhodné se chránit barierovou antikoncepcí pouze po dobu užívání bioparoxu?Po skončení užívání si mohu být účinkem antikoncepce již jistá?i když začnu první týden užívání? Mockrát Vám děkuji...:-)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Skutečně stačí pouze ochrana po dobu užívání Bioparoxu.

Související dotazy

Bioparox
Dobry vecer! Chtela jsem se zeptat, jestli na strepkoky...
Bioparox
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda může bioparox,...
Bioparox
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se na Bioparox...
Bioparox
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat zda bioparox ovlivnuje...
Bioparox
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho po prvnim použití...
Bioparox a Lindinette
Dobrý den, užívám BIOPAROX a zajímalo by mě zda užívání...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Biologická léčba.

Paní doktorko,prosím o radu. V roce 2005 jsem prodělala 8 chemoterapií,ablaci...

Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Biologická léčka pro revmatoidní artritidu

Dobrý den, můj otec, ročník 1956 trpí cca 3 roky na revma. Léky, které dostává...

Biomag Monai

Dobrý den, prosím o radu.Byl mi nabídnut pulzní magnetoterapeutický přístroj...

Biomare Immuno

Dobrý deň! Chcel by som sa spýtať, či sa môže BIOMARE Immuno kombinovať s...

Biometrie 32. týden u dvojčat

Dobrý den, potřebovala bych zhodnotit hodnoty plodů ve 31/0 tt. A-BPd 32/1,...

Biometrie plodu

Dobrý den, Chtěla bych Vás moc poprosit o Váš názor. Před dvěma týdny jsem...

Biometrie plodu

Biometrie plodu (gynekologie) Dobrý den, mám dotaz. Ve 20+6tt (dle UZ 20+4tt)...

Biometrie plodu 21+6 tt

Dobrý den, dnes jsem podstoupila UZ ve 22 tt a plodu byly naměřeny tyto hodnoty: BPD...

Biometrie plodu 32.tt

Dobrý den, pane doktore, dnes jsme byli na UTZ, pan doktor miminko poměřil,...

Bioparox

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho po prvnim použití můžu používat sprej...

Bioparox

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda může bioparox, když je to pouze lokální...

Bioparox

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se na Bioparox může kouřit cigarety, popřípadě...

Bioparox

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat zda bioparox ovlivnuje nějak účinnost antikoncepce...

Bioparox

Dobry vecer! Chtela jsem se zeptat, jestli na strepkoky v krku zabere Bioparox??...

Bioparox a jeho vliv na antikoncepci

Dobry den, Nemuze mit bioparox vliv na antikoncepci? Jsou tam prece antibiotika,...

Bioparox a Lindinette

Dobrý den, užívám BIOPAROX a zajímalo by mě zda užívání ovlivňuje účinnost antikoncepčních...

Bioparox a slunce

Dobrý den, prosím Vás, když si stříkám do krku Bioparox, můžu chodit na slunce...

Bioparox a Tobrex

Dobry den, maji nejakou vzajemnou interakci leky Bioparox, ktery si inhaluji...

Bioparox po operaci štítné žlázy

Dobrý den, jsem měsíc po úplném odstranění štítné žlázy a začalo mě dost boolet...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hernie disku C6/7 v kontaktu s kořenemC7 vlevo


Bulka pod levým žebrem

Vážený pane doktore, měla bych dotaz ohledně mého otce. Je mu 58 let, nebyl...

Roztroušená skleroza

Dobry den, mam od roku 2010 RS ale z finančnich duvodu jsem si lecbu nemohla...

Léčba virové hepatitidy je účinná – ale do jaké míry?

Léčba virové hepatitidy C je v drtivé většině případů běh na velmi dlouhou...

Hnědý výtok

dobrý den , je mi 16 let a trápí mě už 2 den hnědý výtok , mam týden před menstruací...

Zvýšené JT a lymfocyty


Kvasinky?

Dobry den. Jsou toto kvasinky? Viz foto. Pochva uvnitr je cista.

Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?

Rozkvetlá louka lákající k posezení nebo ovocné stromy obsypané zralými třešněmi...

Infekce močových cest

Dobrý den, mám diagnózu N300. Na kultivaci moče vyšla bakterie E-coli (1mil.bakterií...

Vynechání menstruace


Bolesti nohou


MUDr. Tomáš Velimský

Kardiologická a interní ambulance

Umele oplodneni

Dobry den, chtela bych se zeptat. Je mi 24 a s pritelem se uz 4 roky snazime...

Ovulace, ovulační test

Dobrý den,ještě poupravim otázku špatně jsem to napsala. V patek ve 22.30 jsem...

Slunce lidem se žloutenkou typu C příliš nesvědčí

Nemocní s hepatitidou C by se měli před sluncem spíše chránit, vlivem samotného...

Dnešní chirurgické možnosti u artritidy drobných kloubů ruky


Syfilis?

Dobry den, pred nedavnom som mal nad penisom az pod pupkom vyrazku, bol som...

Plíseň v uchu

Dobrý den, syn byl před týdnem na trhání nosních mandlí. Dnes jsme byli na kontrole,...

Histaminová intolerance


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×