Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Bolesti hlavy

Endokrinologie Kristýna 15.11.2016

Dobrý den,
řeším s neurologií víc jak měsíc téměř každý den tupou bolest hlavy na čele. Odeslala mě k očařovi, než mi příjdou výsledky CT, také na štítnou žlázu kterou jsem měla diagnostikovanou před 2 lety jako sníženou. Jsem na dávce euthyrox 150 každý den. Hlava mě moc trápí, společně s hlavou mám pocit, že mám oteklé jedné víčko. Přišli mi už výsledky krve ale nevyznám se jestli je to dobré, potřebovala bych tyto výsledky vyjasnit neurologie.. znamená to, že mám štítnou žlázu v pořádku ? Některé hodnoty se mi zdají až moc nízké ale nevím..S_TSH 1.980 (0.340 - 5.600), S_T4 volný 9.09 (7.90 - 17.20), S_Anti TG 7.1 (0.0 - 110.0), S_Anti TPO 1.6 (0.0 - 9.0) děkuji

MUDr. Nikola Klímová
Odpovídá lékař:

MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé, Poliklinika Budějovická, Praha 4

Dobrý den,
Vaše laboratorní hodnoty jsou v pořádku.
Příčina tedy bude jinde, vyčkála bych výsledku očního vyšetření a CT hlavy, pak budete Vy i lékař moudřejší.
Zkuste se do té doby zamyslet, kolik toho za den vypijete? Jestli dostatečně spíte? Pitný režim a případně i nedostatek spánku s mnoha stresy dělá mnoho.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

Související dotazy

Bolest hlavy
Dobrý den.... mám bolesti hlavy v zadní části hlavy...
Bolest hlavy
dobry den je mi 16 let a uz rok mam kazdy den bolesti...
Bolest hlavy
Dobrý den, již od dětství mívám nárazové pulsující...
Bolest hlavy
Měl bych prosím dotaz k prudké bodavé bolesti hlavy....
Bolest hlavy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na náhlou bolest...
Bolest hlavy
Dobrý den, už třetím měsícem (každý čtvrtý den)se mi...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bolesti hlavy

Dobrý den. Je mi 26 a od listopadu 2014 kdy me poprve prepadla migrena me trapi...

Bolesti hlavy

Oční - Dobrý den, již druhý nebo třetí rok mě bolí levé oko. Spíše je to tlak...

Bolesti hlavy

Dobrý den, Poslední dobou mě trápí poměrně zvláštní a krajně nepříjemné bolesti...

Bolesti hlavy

Dobrý den, cca 2 měsíce mě trápí nepravidelné bolesti hlavy. První jsem zaznamenal...

Bolesti hlavy

Dobrý den, již čtvrtý den mě bolí hlava a motá se mi, bolí mě nadbříško a po...

Bolesti hlavy

Dobry den. Jsem 7 mesicu po porodu. Asi 2 tydny po porodu me zacala bolet hlava...

Bolesti hlavy

Dobrý den, cestovali jsme do Rakouska (Hallstatt) autem) v pondělí 30.4.. Po...

Bolesti hlavy

Dobrý den. Je mi 16 let a zhruba od 15-ti let mi začaly různé zdravotní obtíže....

Bolesti hlavy

Dobrý den pane doktore, můžete mi prosím poradit? Je mi 56 roků, trpím léta...

Bolesti hlavy

Zdravím dobrý den , prosím vás už 3 týdny mě lehce pobolívá hlava, začalo mi...

Bolesti hlavy

Dobrý den, pracuji již přes rok s počítačem a poslední dobou se mi motá hlava....

Bolesti hlavy

Dobry den, jiz mesic mne po ranu opakovane boli hlava/vlastne vzdy jen prava...

Bolesti hlavy

Bolení hlavy trvá již 3.den bez toho že jsem nemocný a mírná teplota při zahani...

Bolesti hlavy

Dobrý den chtěla bych prosím poradit? na jaké vyšetření si mám zajít? když už...

Bolesti hlavy

Dobry den, co muze byt pricinou tlaku ve spancich? V poslednich dnech mi...

Bolesti hlavy

Od začátku podzimu řeším bolesti páteře hlavně hrudní a krční oblasti a bolesti...

Bolesti hlavy

Dobry den, mam bolesti hlavy ale jen pri menstuacnich dnech tim myslim. beru...

Bolesti hlavy

Co vás trápí, jak dlouho problém trvá, berete nějaké léky, proběhlo již nějaké...

Bolesti hlavy

Dobrý den, už delší dobu mam pocit tlaku za očima a bolesti hlavy u temene....

Bolesti hlavy

Dobrý den, prosím, můžete mi poradit, mamka si dělá starosti, od pátku mě bodá...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kalcifikace v chorioidálních plexech

Dobrý den byl jsem na CT mozku a neurolog mi řekl že vše je v pořádku. Ale rád...

Uštípnutý zub

Dobrý den, jelikož má můj zubní lékař dovolenou, ráda využiji touto formou...

Nosní dutiny a zuby

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. V prosinci jsem prodělala zánět pod zubem...

Otoky nártů

Dobrý den, je mi 45 let a naráz z ničeho nic se mi udělaly otoky na nártu a...

Campylobakterová enteritida

Co vás trápí, jak dlouho problém trvá, berete nějaké léky, proběhlo již nějaké...

Norethisteron

Norethisteron, sport a alkohol. Dobrý den, mám stručné dotazy. Může užívání...

Hodnoty TSH a fT4

...při pravidelné kontrole , odběru krve, mám tyto hodnoty štítné žlázy... ...Thyreoidalní...

Změna chuti mateřského mléka

Dobrý den, jsem 11. týdnem po porodu. Ve středu tj. 21. 4. 2021 jsem poprvé...

Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem

Dobrý den, je mi 24 let a chtěla bych se zeptat, pod uchem u čelisti jsem si...

Lék.závislost

Dobrý den, zoufale se na Vás obracím s prosbou. Je to asi rok, co jsem byl u...

Bolestivá bulka v okolí pochvy a na klitorisu

Dobrý den, chtěla jsem požádat o radu a to ještě dřív, než půjdu ke svému...

Bolest zapesti pri rotaci

Dobry den, prosim Vas o radu a jiz predem dekuji za odpoved. Ctrnact dni me...

Žlutá stolice

žlutá stolice Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může znamenat žlutá stolice?...

Nachlazení v těhotenství, bolesti břicha

Dobry den, chtela jsem se zeptat co delat, kdyz mam uz tyden zachvaty prevazne...

Výrůstek na zápěstí

Dobrý den, na hřbetu zápěstí se mi udělal výrustek z kosti. Je tvrdý a mám jej...

Krevní testy na pohlavní choroby

Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou u které si nejsem...

Otok penisu pokrytý bílým povlakem

Dobrý den, můj problém je s pokožkou okolo žaludu. Těžko se pokožka dá stáhnout...

Masivní krvácení do komor mozku

Dobrý den, v sobotu mého manžela převezli letecky do nemocnice Na Homolce v...

Steh v ráně po císařském řezu

Dobrý den, jsem 18 dní po akutním císařském řezu. Jizva byla klidná skoro zhojená....

Prestance 10 mg/10 mg - dělalo se mi po nich špatně

dobrý den,užívám léky na tlak Prestance 10 mg/10 mg,dělalo se mi po nich špatně...

Reklama