Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bolestivý otok nad konečníkem, bolestivá bulka v třísle - imunita, nebo po porodu?

Vnitřní lékařství Iveta . 8.10.2012 redakce uLékaře

Dobrý den. Mám už pár dní bolestivý otok nad konečníkem, špatně se mi sedí, hodně to bolí, když na něj sáhnu, je tvrdší a je vidět, že tam mám červenou čáru. Pak mám v třísle bulku, která na dotek bolí. Je to známka špatného imunitního systému? Mám ještě devět měsíců zarůstající nehet na palci a nedávno jsem měla afty. To vše po porodu dvojčat, může to souviset? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená paní Iveto, z příznaků, které uvádíte, je v nejpravděpodobnější souvislosti s těhotenstvím a porodem výskyt bolestivého zatvrdnutí v oblasti konečníku - nejspíše se jedná o zevní hemoroidy. Bolestivá bulka v třísle může být zvětšenou mízní uzlinou, popřípadě tříselnou kýlou. Zarůstající nehet a afty s porodem dvojčat zřejmě nesouvisejí. Doporučuji Vám podstoupit vyšetření v interní nebo gastroenterologcké ambulanci. S pozdravem, Milan Hrubý.

Související dotazy

Bulka v třísle
Dobry den, Vse u me zacalo viditelnou bulkou na trisle....
Bolestivá bulka v třísle
Dobrý den, Před dvěma dny se mi objevila bolestivá...
Bulka v třísle
Dobrý den, včera jsem si nahmatal bulku v levém třísle,...
Bulka v třísle
Pěkný den ještě bych měla, jeden dotaz ptala jsem se...
Bulka u klitorisu
Dobrý den, již několik let mě mám v třísle malinkatou...
Bolestivá bulka mezi stydkým pyskem a konečníkem
Dobrý den, na pomezí mezi stydkým pyskem a konečníkem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bolestivý nárt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dva dny mě bolí nárt, pouze při ohybu nohy...

Bolestivý nárt

Dobrý den byla mi punktována levá noha pro krevní výron na zevnís taně nohy...

Bolestivý nart – metatarsalgia TT

Prajem pekný deň, bol som na ortopedickom vyšetrení s tým, že mám bolesti nartu...

Bolestivý nehet na palci u nohy

Dobrý den. Již asi přes půl roku mám potíže s palcem u nohy. Když se mi bota...

Bolestivý nos

Dobrý den Už poněkolikáté se mi stalo, že mi sliznice, v jedné nosní dírce,...

Bolestivý nos

Dobrý den, právě jsem si hrál se svým psem a nešťastně mi skočil čumákem na...

Bolestivý orgasmus

Dobrý den, dotaz se netýká mě, ale přítele. Je mu 38 let a stěžuje si na bolestivý...

Bolestivý oteklý kotník

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda mi můžete alespoň trochu poradit na koho...

Bolestivý oteklý krk

Dobrý den. Stala se mi taková příhoda, vystřelila my prudká bolest, taková dost...

Bolestivý otok

Dobry den,nevim zda infekce je správný výraz,ale zkusim to.u zadku,že zadu na...

Bolestivý palec

Dobrý den pane doktore, Už pátý měsíc mě bolí palec v oblasti MCP kloubu. Bolest...

Bolestivý palec

Dobrý den, mám bolestivý palec u levé nohy, v rohu mírně zarudnutí a trochu...

Bolestivý palec u nohy

Často mě začne z ničeho nic pobolívat kloub u palce nohy, bolest se stupňuje...

Bolestivý penis

Před 10 dny jsem měl nechráněný pohlavní styk.Předevčírem mě začal bolet žalud.Při...

Bolestivý penis

Dobrý den, nedávno jsem se na Vás obrátil s dotazem ohledně bolavého penisu,...

Bolestivý penis - doplnění

" Dobrý den, nedávno jsem se na Vás obrátil s dotazem ohledně bolavého penisu,...

Bolestivý pigmentový névus

Dobrý večer mám na hlavě pihu pořád mě bolí až mě zní bolí celá hlava a jsem...

Bolestivý pohlavní styk

Dobrý den. Pohlavní styk se pro mne stal bolestivým - zřejmě to bude z mechanického...

Bolestivý pohlavní styk

Dobrý den. Už 2 měsíce mám bolestivý pohlavní styk a to hlavně při proniknutí,...

Bolestivý pohlavní styk

Dobrý den,s přítelem vykonáváme sex už 4 měsíce bez problémů,ale minulý týden...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×