Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Boreliosa

Praktické lékařství Nikola 30.6.2016

Dobrý den , o víkendu me něco kouslo u bazénu, ze zacatku to vypadalo jako větší stipanec od komára , dnes je to cerveno fialový flek , mam je ještě pod zadkem a na ruce , myslíte , ze by se mohlo jednat o boreliozu ? Děkuji moc za odpověď Nikola Murycova

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Ne, rozhodně ne. Boreliosa se nemůže vyskytnout na kůži tak rychle. První projevy jsou až po 3 týdnech, nejdříve po 2 a jedná se o červená ložiska místy probělavělá, rozhodně ne tmavě červená nebo fialová.

Související dotazy

Boreliosa
Dobrý den, rok se léčím s 2. stadiem boreliosy, na...
Boreliosa
Dobrý den, před pár dny jsem Vám zasílala svůj dotaz...
Boreliosa
Dobrý den, byl jsem u lékaře se zarudnutými kousancem...
Boreliosa
Dobrý den.Prosim o radu. Před týdnem mi zjistili boreliozu,...
Boreliosa
Dobrý den rád bych se zeptal když jsem byl na odběru...
Boreliosa
Dobrý den, před měsíce jsem měl klíště a na místě kousnutí...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Borelie

Dobrý den, chci se zeptat. Je mi 23 a od 19 let mám borelii. V 19cti ATB napoprvé...

Borelie

Dobrý den,prosím mužete mi odpovědět jak dopadli mé krevní testy na BORELIE?Testy...

Borelie

V IX.2019 som bola prijatá na infekčné odd. na pokračovanie v terapii neuroboreliozy,...

Borelie

Dobrý den moc vás prosím o radu už sem važně v koncích a nevim čemu mám věřit...

Borelie

Dobrý den jsem léčen na boreliozu První výsledky byli IgG: 181 léčení...

Borelie / chlamydie / ebv

Dobrý den, stále trpím problémy jako vysoká únava, slabost, bolest hlavy,ruky,nohy...

Borelie a bolest bederní časti zad ?

Dobrý den 1.5.2015 me kousnulo klíště. 10.5.2015 jsem si všimnul skvrny a tak...

Borelie nebo psychika

dobrý den od 10 prosice jsem začal trpět zvýšenymi teplotami slabost v nohou...

Borelie přenos

Dobrý den, je mi 20 let a v prosinci jsem prodělala boreliozu. Lékař mi řekl,...

Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa

Dobrý den, před pár dny jsem Vám zasílala svůj dotaz ohledně, boreliosy. Odpověď...

Boreliosa

Dobrý den rád bych se zeptal když jsem byl na odběru mozkomíšního moku pro bodezření...

Boreliosa

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o vysvětlení výsledků testů na borrelie....

Boreliosa


Boreliosa

Dobry den, v kvetnu 2009 jsem si odstranila kliste ze zadni strany stehna....

Boreliosa

Dobrý den, před 17 dny jsem si vytáhl ze stehna klíště. Šlo to úplně hladce,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kýla


Srůstání kostí

Dobrý den, jsem 3 měsíce po tříštivé zlomenině bérce s operativním zpevněním...

Snížená funkce štítné žlázy a jód

Dobrý den, Už druhý rok se mi snižuje funkce štítné žlázy, doktorka to sledovala...

Tvar stolice

Vážený pane doktore, rád bych se zeptal, jakou příčinu může mít mírně plochý...

Vřed v třísle

Dobry den, v trisle se mi objevil vred. Mohl by to byt syfilis?

Červené skvrnmy

Vážený/á pane doktore/doktorko, na těle, krku, rukách, nohou se objevují velké...

Kýla?

Dobrý den , již delší dobu mě trápí bolest na pravé straně pupku,které se objevuje...

Panická úzkost a časté močení

Zdravím mám panickou úzkost na kterou beru prášky cipralex ..a chci se zeptat...

Svědění kůže na varlatech

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Je mi 17 let a už více jak 2 roky trpím...

Plovoucí stolice

Dobrý den, zapomněl jsem zde napsat, že mám poslední dobou plovoucí stolici...

Lupy

Mam prevazne nad celem, jinak po cele hlave mapicky lupu. Ani nevim jestli jsou...

Bušení srdce


Tmavá moč v těhotenství

Dobrý den, mám prosbu. Jsem ve 37.týdnu těhotenství a při močení je moč zbarvená...

Stav po kolonoskopii

Dobry den, Dnes jsem byla na kolonoskopii. Vysetreni pro mne bylo dost bolestivé...

Skvrna po kousnutí hmyzem

Po kousnutí hmyzem (asi komár, určitě ne klíště) se mi asi za den, až dva, kolem...

Zarudlá předkožka, kůžička na penisu

Dobrý den, mám zarudlou predkožku (prstenec??) a jeji okolí. Dříve se mi objevovaly...

Plochá stolice


Bolest a hnis z pupíku

Dobrý den, již přes týden mě bolí v okolí pupíku. Nebylo to ale tak hrozné,...

Kýla

Dobrý den, 4.5.2016 jsem podstoupil operaci pravostranné tříselné kýly. Operace...

Panenská blána - záleží na hloubce?

Dobrý den, chtěla bych si ověřit, jestli je moje domněnka správná. Panenská...

Reklama