Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Borelioza

Iva 5.8.2016

Dobrý den,
dcera 16 let. Borelioza diagnostikována v 09/2015. 14 dní antibiotika, krevní testy v 01/16 stále pozitivní (3týdny jiný druh antibiotik), testy nyní v 06/16 opět pozitivní, neklesající (již 3.antibiotika). Kromě únavy v 08-09/2015 nemá žádné problémy. Je možné po přeléčení 3.antibiotiky zkusit přírodní léčbu? Např. cordyceps? Děkuji za radu. Iva

Odpovídá lékař:

MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

Dobrý den, ano samozřejmě. Existuje vícero přírodních prostředků k léčbě boreliozy, jakákoliv z nich je po ATB léčbě prospěšná. S pozdravem Dr. Roman Špaček, BCL clinic Luhačovice

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....
Borelioza
Dobrý den, vloni jsem měla klíště. Po objevení skvrny...
Borelióza
Borelioza. Dobrý den, nad kotníkem pravé dolní končetiny...
Borelióza
Dobrý den, prosím o radu. Mé dceři ( 11 let ) byla...
Borelióza
Dobrý den pane doktore,můj problém začal cca před půl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Borelióza

Potýkám se už přes rok s boreliozou?? 3xATB po 3 dávkách různých antibiotik.Výsledek-aktivní...

Borelióza

Mám hypothyreozu a boreliózu, cítím se velmi velmi unavená, jak to mám řešit?...

Borelioza

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Dcera dva roky, měla 4.8 zapité klíště....

Borelioza

Dobrý den paní doktorko, asi před měsícem mě pokousalo klíště. Kolem rány se...

Borelioza

Dobrýden,7 týdnů tmavě červeno-fialová skvrna, dole na lýtku, průměr 8 cm,...

Borelioza

Dobrý den, prosím o radu, mému synovi je 6 let a udělal se mu flek ve tvaru...

Borelioza

Dobrý den paní doktorko, dcera 22 měsíců má boreliózu (prokazatelný flek, měla...

Borelioza

Dobrý den. Asi před týdnem jsem byla infikována nějakým hmyzem a v místě štípnutí...

Borelioza

Dobrý den, na začátku letošního června mě nějaký hmyz ( bohužel nevím jaký,...

Borelioza

Prosím Vás o názor, zda-li se shodnete s názorem na léčbu s mým praktickým lékařem.Je...

Borelioza

V prosinci mi byla zjištěna borelioza. Dostala jsem antibiotika : doxybene 100mg....

Borelioza

Dobrý den manžel byl na krevních testech protože stále bolí kyčel a pořád neví...

Borelióza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu pohlavním stykem dostat boreliózu...

Borelioza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou referenční hodnoty protilátek typu...

Borelióza

Dobry den,chtel jsem se zeptat jestli je uz vakcina na boreliozu?dekuji

Borelioza

Dobrý den, na začátku roku 2016 mi krevní test potvrdil boreliózu. Poslední...

Borelioza

Dobrý den. Byla mi diagnostikována borelioza. Resp. zvýšený obsah borelii...

Borelióza

Dobrý den, prosím o konzultaci následujícího problému: asi před dvěma měsíci...

Borelioza

Dobry vecer! Je mozni, aby se neutvorili protilatky pri borelioze z moku? Je...

Borelioza

Dobry den, v kvetnu 2014 se mi udelal flek na levem litku asi po 2 tydnech od...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Depo Provera

Dobrý den. Chtěla bych se informovat prosím na antikoncepci Depi Provera. Na...

Antibiotika a kofein

Dobrý den, Před třemi dny jsem dostala antibiotika Penbene 1500000 na angínu....

Dotaz

Dobrý den, před cca týdnem jsem na okraji konečníku při sprchování nahmatal...

Bolest a otok kolene


Dotaz

Dobrý de, co to znamená když u vás v poradně čtu, že se někdo udělal

Oděrky na penisu

Dobrý den, stále mě trápí oděrky na penisu a to jak po sexuálním styku, tak...

Migréna a zatuhlá lýtka

Dobrý den, již od mala trpím bolestmi hlavy, nikdy se pořádně nepřišlo na...

Dotaz

Dobrý den , prosím o pomoc Byli jsme v lete na cvičeni, bylo obyčejné tak 35...

Záření při svařování


Prodělal jsem nemoc syfilis

Dobrý den, prodělal jsem nemoc syfilis, byl jsem přeléčen a několikrát po sobě...

Stav po operaci slepého střeva

Dobrý den,můj jedenáctiletý vnuk pred čtrnácti dny prodělal operaci slepého...

Křeče v prstech na rukách

Několikrát se mi stalo,že jsem se v noci vzbudila kvlůli křečím nebo brnění...

Bolestivá tvrdá boule vedle konečníku

Mám delší dobu potíže s konečníkem, ale zatím neřešené s lékařem. Dnes jsem...

Uzliny

Dobry den, rada bych se zeptala na normalni velikost uzlin v podpazi? Na sonu...

Varle

Dobry den, Chtěl bych se zeptat jestli mi muže ublížit skoro každodení masturbace.Díky...

Mohu otěhotnět při menstruaci

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli je možné otěhotnit 6 den menstruace?...

Krvácení z koněčníku

Dobrý den, poslední dobou mě krvácení z konečníku přímo doprovází. Vždy po stolici...

Klouby na prstech

Zdravím, chci se zeptat ohledně bolesti v mé prave ruce...Na dráze pro kola...

Dotaz - ochlupení

Dobrý den. Mám trošku zvláštní otázku. Vím , že člověk je od přírody nesymetrický....

MRI ložiska nespecifické gliozy

Dobrý den, moje žena měla závrať (rotační vertigo) na neurologii ji vyšetřili...

Zavřít reklamu