Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Braní v pauze

Veronika . 19.6.2015

Dobrý den, tenhle měsíc sem dobrala antikoncepci normálně, dobírám ji ve středu, ale jelikož sem byla nějak ve stresu a zmatená,tak sem si vytáhla druhé platíčko a snědla i na čvrtek. Mám měsíc normálně dobrat nebo nevadí když to brát nebudu a normálně mi začne menstruace?

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, můžete ji dobrat a odložit si menstruaci.

Související dotazy

Nyssiela - braní více plat bez pauzy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda smím brát například...
Menstruace v pauze braní antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Nyssiela. Rozhodla jsem...
Braní bez pauz
Dobrý den, vím, že byse to nemělo ale už jsem jednou...
Antikoncepční pauza
Dobrý den. Užívala jsem antibiotika augmentin behem...
Pauzy při braní HA
Dobrý den, beru HA Logest, testy na mutace a jaterní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Braní bez pauz

Dobrý den, vím, že byse to nemělo ale už jsem jednou vynechala sedmidenní pauzu...

Brani bez pauzy, menstruace

Dobry den, v minulych dvou mesicich jsem brala antikoncepci bez pauzy, chtela...

Braní HA

Dobrý den paní doktorko, beru antikoncepci MERCILON. Beru již 3 platíčko za...

Braní HA - Lindynette 20

dobrý den, Již posledních cca 14 dní jsem velice zatížena a zapomínám si včas...

Braní HA a bolest prsou

Dobrý den,beru druhý měsíc HA Ayreen a začala jsem pociťovat bolest prsou. Měla...

Braní HA a pilulka "po"

Moc Vám, pane doktore, děkuji za předchozí odpověď na můj dotaz o pilulce po...

Braní krve z prstu

Dobrý den, měla bych na Vás takový dotaz. Mám neustálé problémy se zažíváním...

Brani leku v tehotenstvi

potrebuji pomoct jsem ve 21 tydnu tehotenstvi a denne uz od jeho zacatku beru...

Braní pilulek dienille

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, když mám první antikoncepci Dienille první...

Braní pilulek dienille

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohu mít nechráněný styk s partnerem, jestliže...

Braní warfarinu

Dobrý den, vynechala jsem užívání warfarinu na delší dobu a teď bych chtěla...

Bránice

Dobrý den, mám takovou spíše otázku. Když dýchám bránicí, tak slyším takové...

Bránice

Prosím o vysvětlení termínu segmentace bránice. Děkuji

Branicni kyla po 9 mesici po operaci

Dobry den.Mam k Vam prosbu,byla jsem na operaci branicni kyly v lednu.Nyni mam...

Brániční adheze

Dobrý den, byla mi diagnostikována brániční adheze, chtěla bych se zeptat, co...

Brániční kýla

Dobrý den p.doktore,už si nevím rady,tak píši vám.8let trpím nadýmaním,říháním,pocitu...

Brániční kýla

Dobrý den! Mám specifické problémy v oblasti brániční kýly. Prosím laskavě...

Brániční kýla

Dobrý den, od začátku srpna mám pravidelné ranní bolesti v oblasti žaludku....

Brániční kýla

Dobrý den. Od března letošního roku mě začal bolet žaludek a bolesti byli nejdříve...

Brániční kýla

Dobrý den, Vážený pane doktore/doktorko, žádám Vás o radu. Je mi 21 let. V březnu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skladování HA NuvaRingu


Oční kapky - těhotenství a kojení


Poštípání hmyzem


Mnohočetné obtíže


Tmavě hnědý výtok


MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Bylinné čaje zklidní váš spánek


Přípravek Heart tonic


Bolest za krkem

Dobrý den, mám problém s tupou bolestí za krkem. Asi před 5 dny jsem si...

Píchání u srdce při nádechu


Vitaminy


MUDr. Michal Fišara

Praktický lékař gynekolog

Bílá skrvna okolo znaménka


Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Poškozené nervy


Rezistence v podbřišku


Antidepresiva


Mírné píchání v pochvě


Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Svědění pohlavních orgánů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×