Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Celé oko krvavé po prasklé žilce v oku

Oči Marie 22.2.2016

Před necelými 4 týdny jsem měla celé oko zalité krví. Oční lékař mi předepsal kapky Jodid draselný
2% a doporučil koupit askorutin. Po spotřebě skoro 3 balení Askorutinu již je oko o mnoho lepší. Mám prosím dotaz, zda mohu Askorutin užívat jako prevenci proti praskání žilek např.
stále a v jakém denním dávkování. Moc děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Helena Štrofová

Specializace: Oční lékařství Pracoviště: Ortoptika Dr. Očka

Dobrý den. Ano, doporučuje se užívat jako prevence 1tbl. 3xdenně. Při prasklé žilce 2tbl. 3xdenně. S pozdravem.

Související dotazy

Oteklé oko
Dobrý den, byl pohodový večer ale začalo mě nesnesitelně...
Třetí oko
Dobrý den, na internetu jsem se dočetla o mém problému...
Zarudnutí oka
Dobrý den, před cca 4 dny se mi v levém oku objevily...
Cviky na oko
Dobrý den, jsou nějaké cviky na oko ve kterém jsou...
Červené oko
Dobrý den, chtěl bych poradit. Uz tak 5 dnů mám jedno...
Kuří oko
Dobrý den, prosím o radu. po létě se mi na noze udělalo...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Cefalea

Dobrý den. Chtěl bych se ze zeptat už týden mne bolí hlava na čele jak kdyby...

CEFZIL

Dobrý den, trápí mě zánět dutin, mám pocit, že mám nateklou celou levou polovinu...

Cefzil

Děkuji za vaší odpověď. takže se nemusím ničeho bát ani když mi vyndají vajíčka...

Cefzil (250mg) v kombinaci s Enterolem (250mg) a Bonadea

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má vliv Cefzil (250mg) v kombinaci...

Cefzil 500 a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor.Jsem ve 14. tt a již dva týdny...

Cefzil 500 mg

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jesli můžu požít alkohol po antibiotikách...

Cefzil 500mg

DOBRY DEN RADA BYCH SE INFORMOVALA CHODIM NA IVF TED MAM ZAHAJENOU STIMULACI...

Cefzil@Letrox

Dobry den, vcera jsem zacala uzivat antibiotika Cefzil a zaroven mam uzivat...

Cefzil/Minisiston

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika Cefzil (500g), které jsem dostala...

Cejtí se že má menstruaci, ale "neteče"

Dobrý den chtěl jsem se zeptat přítelkyně mněla dostat menstruaci bere antikoncepci...

Celiak-dieta před výsledky?

Dobrý den, před týdnem jsem byl na gastroskopii pro podezrení na celiakii....

Celiake, nebo něco jiného?

Dobrý den, paní doktorka. Měla bych takový dotaz. Asi tak před 2 lety začaly...

Celiakia

Dobry den, pred mesiacom mi bola diagnostikovana celiakia. Mala som problemy:...

Celiakia a zimnica

Mám 62 rokov,pred dvomi rokmi mi diagnostikovali celiakiu.Liečim sa aj na vysoký...

Celiakie

Dobrý den paní doktorko, mám na Vás následující prosbu o zodpovězení dotazu. Dcera...

Celiakie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud sním pečivo,pizzu,moučníky atd. mám...

Celiakie

Dobrý den,prosím Vás laskavě o zodpovězení dotazu ohledně mého problému.Dle...

Celiakie

Dobrý den, je mi 23 let a minulý týden mi byla diag.celiakie, výsledky jsou...

Celiakie

Dobrý den, Vaše otázka na Medispot byla právě zodpovězena. Dotaz: Dobry...

Celiakie

Dobrý den, asi před měsícem jsem začal mít problémy typu, že jsem byla pořád...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocit nevolnosti, trošku pocit závratě

Dobrý den. Asi od pátku mám nejak pocit jako by mne bylo nevolno, takovej...

Mortalita chřipky

Dobrý den, kolik ročně zemře v ČR lidi na chřipku?

Je Neurol a Xanax totéž?


Hlen v kuku


Vysoké CRP


Bolest hřbetu levé ruky

Dobrý den pane doktore, mám takovy problém, už 4 měsíce hraji na elektrickou...

Nepravidelná menstruace a stres

Dobrý den, prosím, jak lze přelstít strach z poslední zkoušky ZS, která mě čeká...

Anechogenita na horním pólu ledviny

Dobrý den, Kontrolní sono ledvin zjistilo - na horním pólu ledviny nasedá anechogenita...

Invalidní důchod na psychické problémy

Dobrý den, Chtěl bych se Vás zeptat, jak je to s invalidním důchodem, na...

Přenos streptokoka


Špatné dýchání

Dobrý den poslední dobou se mi velice špatně dycha .Tak 14dnu nazpět jsem měl...

Vyhřezlá ploténka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám subakutní iritačně zánikový LI sy S1...

Natržená uzdička


Celková slabost těla, bolesti končetin

Dobry den pani doktorko, pisu o pomoc ohledne meho pritele. Uz rok ma stavy...

Nadýmání, nepravidelná stolice

Dobrý den, mám problém se zažíváním a už nevím co mám dělat. Je mi 23 let,...

Dysurie

Dobrý den, chtěla bych poradit zda řešit potíže s močením, příznaky jsou klasické...

Streptococcus pneumoniae

Dobrý den, moje dcera byla očkovaná vakcínou prevenar 13 (3 dávky během 3 měsíců)...

Otok na pravé tváři

Dobrý den, htěla bych se zeptat, již před 2 roky mi vzniknul ve tváři velmi...

Křupání ramene v ramenním kloubu

Dobrý den,od malička sportuji,a ted aktivně už posiluji jen ve fitness centru.Začlo...

Zánět močové trubice

Dobry den. Kdyz mam paleni pri moceni vytok z penisu se zapachem po spermatu...

Reklama
Zavřít