Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Chloe

Gynekologie Lenka . 21.3.2012

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Již přes 5 let užívám antikoncepci, momentálně chloe. Zajímalo by mě jestly by byl nějaký problém antikoncepci na čas vysadit? A jestli je třeba o vysazení antikoncepce informovat gynekologa? Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vysadit antikoncepci samozřejmě není problém, není nutné kvůli tomu chodit za gynekologem. Pokud však nechcete otěhotnět, není pro vysazení antikoncepce žádný rozumný zdravotní důvod.

Související dotazy

Chloe
Dobrý den, používám HA chloe už 3 roky a stále po ní...
Chloe
Dobrý den,mam takovou otazku brala sem asi 4 roky antikoncepci...
Chloe a ospen
Dobrý den,již sem si četla Vaše předchozí odpovědi...
Antikoncepce Chloe
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s oddálením...
Antikoncepce chloe
Dobrý den,mám takový dotaz,24.3. jsem dobrala žluté...
Antikoncepce Chloe
Dobrý den, chci se zeptat. Užívala jsem antikoncepci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chlamydiova infekcia

Dobrý deň, chem sa opýtať či môžem považovať vyšetrenie z krvi na chlamýdie...

Chlamydiova pleropneumonie

Dobrý den, milá paní doktorko. Už jsem bezmocná.Moje psychika je na dně. V...

Chlamydiové infekce genitálu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné, že spíme s partnerkou spolu...

Chlamydioza

Dobrý den, prosím o konzultaci k výsledkům odběrů ELISA z května 2012 zjištěno...

Chlapec 9 let, dlouhodobé problémy

Dobrý den, chlapec 9 let, dlouhodobé problémy- občasné otoky kloubů i měkkých...

Chlapecká puberta?

Dobrý den, asi před třištvrtě rokem mi můj dvanáctiletý bratr řekl, že když...

Chlaydie

Předem děkuji za informaci k otázce týkající se Chlamydií u mé dcery. Vaše odpověď...

Chlaymdie Trachomatis

Dobrý den Chtěl jsem vás poprosit o radu asi před 3 lety jsem měl chlamydie...

Chlaymdie Trachomatis

Dobrý den Cca před třema lety jsem prodělal chlaymdie trachomatis, byl jsem...

CHLL

pro onkologa nebo hematologa - je opravdu nevhodný ultrazvuk při chronické lymfatické...

Chloe

Dobrý den, používám HA chloe už 3 roky a stále po ní přibíram a mám bolesti...

Chloe

Dobrý den, nedávno jsem četla, že antikoncepce chloe (kterou užívám) je oproti...

Chloe

Dobrý den,mam takovou otazku brala sem asi 4 roky antikoncepci chloe,po rozchodu...

Chloe a antibiotika

Dobrý den. Užívám antikoncepci Chloe. Od soboty 19.3. užívám neaktivní bílé...

Chloe a ospen

Dobrý den,již sem si četla Vaše předchozí odpovědi že antibiotika ospen mohou...

Chlopen

dobrý den chci se zeptat mám lehký prolaps mitrální chloplně s regurticací lehkou...

Chlopen

dobrý den chci se zeptat mám lehký prolaps mitrální chloplně s regurticací...

Chlopeň

dobrý den, již týden mě trápí myšlenka na mojí diagnozu a tou je , lehký prolaps...

Chlopen

dobrý den , mám dva výsledky z echa...jedno je lehký prolaps mitrální chloplně...

Chlopenní vada, sport

Dobrý den, je mi 60 roků, ráda sportuji - jezdím hodně na kole - 100 a více...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×