Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Chráněný orální sex

Infekce Petr . 14.12.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, prosím o radu. 6.9.12 jsem měl orální sex s kondomem s prostitutkou. Já jsem žádné aktivity nevyvíjel. Zajímalo by mne, jestli i přes tuto ochranu je možné dostat nějaké přenosné pohlavní choroby a popř. i HIV. Mnohokrát Děkuji a pěkný den!

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den.Myslím,že každý výrobce barierového ochranného prostředku deklaruje účinnost,respektive pravděpodobnost selhání ochranného efektu.

Související dotazy

Orální sex
Dobrý den, měl jsem orální sex od prostitutky, ale...
Orální sex
Dobrý den, chtěl bych se zeptat - včera jsem měl...
Nechránění orální sex
Dobrý den,měl sem nedávno chránění sex s prostitutkou...
Orální sex
Dobry den, s pritelem jsem mela oralni sex a jelikoz...
Orální sex
Na videu jsem viděla pár, kdy žena měla v puse penis...
Když máme orální sex tak jí pálí žáha.
Dobrý den,mám intimní dotaz....Mám přítelkyni a když...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chození batolat

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na chození batolat. Dceři byl teď rok a ještě...

Chození do práce a dovolená po operaci achillovy šlachy

Dobrý den. Mám 8 týdnů od utržení achillovky, chodím na rehabilitace. Nohu právě...

Chození do skolky

dobry den mam otazku moje dcerka jsou ji tri roky a tri mesice zacala chodit...

Chození na hrníček

Dobrý den, mám dcerku která bude mít zanedlouho tři roky a máme problémy s chozením...

Chození na záchod v noci v 16cti letech

Dobrý den. Je mi 16 let a chtěla jsem se zeptat, jestli je nějaký závažný problém...

Chození po špičkách

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně chození našeho syna. Narodil se ve...

Chození u dětí

Dobrý den, nevím zda můj dotaz patří do Vaší kategorie. Mám 15 měsíční dceru,...

Chození ven při teplotě

Dobrý den pane doktore,chtěla bych se zeptat zda je možné chodit s dcerou ven...

Chránění jizvy před sluncem

Dobrý den, před půl rokem jsem byla na vyříznutí znaménka a mám na rameni poměrně...

Chráněnosti pri 7denní pauze

Dobrý den, užívám antikoncepční kroužek Nuvarig a zajímalo by mě, jestli jsem...

Chráněný pohlavní styk

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak se to s "chráněným" pohlavním stykem, když...

Chráněný pohlavní styk a vyrážka na těle

Dobrý den Asi před 2 měsíci jsem měl chráněny pohlavni styk. Teď se mi ale...

Chráněný sex

chtěla bych se zeptat mám týden před menstruací a měla jsem chráněný sex,ale...

Chráněný sex

Dobrý večer. Použili jsme při styku kondom, ale až v průběhu a nemyslím, že...

Chráněný sex s prostitutkou

Dobrý den, měl jsem 7.11.2014 chráněný vaginální a orální (ona mě) sex s prostitutkou....

Chrání pilulky i v týdnu kdy je neberu?

Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci.. po 21 dnech užívání antikoncepci...

CHRAPANI

Dobry den, nevim jestli jse ptam dobre, ale chctela bych vedet. Pritel chrape...

Chrápání

Dobrý den, mého přítele trápí v posledních měsících chrápání. Narušuje to...

Chrápání

Dobrý den, Můj přítel chrápe a nemůžeme vůbec spolu spát v jedné místnosti.což...

Chrapaní

dobry den prosim vas chtela bych se zeptat.od mala jsem chrapala, na nosních...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×