Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Citlivá varlata

Urologie Jan . 26.11.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, popíši Vám celý můj problém... před měsícem jsme s přítelkyní měli neštěstí v rodině spojené se velkým stresem a vypětím. Následně po sexu s přítelkyní jsem měl problém se začervenalou předkožkou. Problém za tři dny zmizel. A po týdnu se to vrátilo s tím, že jsem začal mít citlivá varlata a zdálo se i bolest v podbříšku. To na psychice moc nepřidalo, k tomu se ještě dotavili zažívací potíže, afty a pod. Došel jsem na kožní ambulanci, kde mi udělali testy na vše a vše bylo negativní. Zarudnutí předkožky opět zmizelo.Během té doby jsme sex s přítelkyní neměli, protože ona sama šla na gynekologii na prohlídku kde jí zjistili mykózu. Doktorka jí dala nějaké čípky s tím, že to bude ok a poradila jí abych se mazal mastí. Raději jsem volal na kožní, jestli mám používat mast a bylo mi řečeno že nemusím. Začal jsem mít strach že jsem nakažený nějakou pohlavní nemocí a stres byl znovu na světě. Došel jsem si na testy HIV s čím byl spojený můj velký stres a vše dopadlo dobře. Všechny problémy zmizeli. Jenže po masturbování se mi opět začervenala předkožka a stále mám lehce citlivá varlata. Když jsem se mazal mastí Canesten tak se mi zdálo, že mi pálí penis více než když jsem se nemazal i varlata byli citlivější. Dnes je tomu deset dní, co jsem neměl problém se začervenalou předkožkou, ale varlata a celkově penis se mi zdá citlivější a prostě cítím, že není něco v pořádku. Nic mě nebolí, že by se to nedalo vydržet nebo tak, ale pozoruji, že není něco v pořádku. ZA celou dobu jsem neměl pálení při močení ani žádné výtoky s močové trubice. Myslíte, že je to stále známka prodělaného dlouhodobého stresu nebo je to nějaký problém, měl bych navštívít urologii a s jakým problémem, protože na kožní mě nic nenašli? ps: Omlouvám se za tak dlouhý dotaz, chtěl jsem naznačit celou situaci. Díky za radu. Jan

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Při zarudnutí aplikujte pravidelně Canesten. Doporučuji sexuální abstinenci po dobu dvou týdnů. Při přetrvávání bolestí v podbříšku a varlatech určitě navštivte urologa k vyloučení a léčbě infekce.

Související dotazy

Citlivá varlata
Dobrý den, pane doktore měl bych dotaz.. mam problém...
Boule u varlat
Dobrý den, poblíž varlat se mi v rozkroku udělala taková...
Pupínek na varlatech
Dobry den Asi dva tydny mam pod varlaty pupinek....
Poškození varlat
Dobrý den, je mi 29 let, sexuálně aktivní jsem asi...
Nakopnutá varlata
Chtěl bych se zeptat, když se mi stalo, tak sme byli...
Varle
Dobrý den ..nevím jestly věřit mému doktorovi mel jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Citlivá kůže

Dobrý den, před dvěma týdny jsem byl na operaci srdce přibližně od té doby...

Citlivá kůže

Dobrý den, mám RA a užívám Medrol, Metotrexát a Movalis a můj problém je že...

Citlivá kůže po sexu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na takový drobný problém, který trápí mého...

Citlivá mazová žláza ?

Dobrý den mám problém s mazovou žlázou na penisu. Všechny mazové žlázy se mi...

Citlivá pleť s nedokonalostmi

Dobrý den, už si nevím rady, jak na svou pleť. Mám citlivou pleť, i z lékárny...

Citliva prsa

Dobrý den mam dotaz. Asi před týdnem jsem měla menstruaci a jako vždy mě...

Citliva prsa

Dobrý den mam dotaz. Asi před týdnem jsem měla menstruaci a jako vždy mě před...

Citlivá prsa a bolesti

Dobrý den, několik dní mám na ohmat bolestivá prsa, dokonce mě bolí i při běhu....

Citlivá prsa po menstruaci, beru Bonadeu

Dobrý den, chci se zeptat na citlivá prsa. Jsem zvyklá že před menstruaci...

Citlivá rodidla

Dobrý den pane doktore,mám velký problém.Dlouho-přes rok jsem se léčila s výtoky...

Citlivá varlata

Dobrý den, dneska je to podruhé co se mi stalo, že po ejakulaci jsem dostal...

Citlivá varlata

Dobrý den, pane doktore měl bych dotaz.. mam problém s varlaty přijdou mi tvrda...

Citlivá vnitřní strana kolena

Dobrý den, mám dotaz. Asi 3. den mě píchá na vnitřní straně kolena. Je to jako...

Citliva zvetčena uzlina na trislech

Dobry den, jiz nekolik roku mam problem s uzlinou na pravem trisle mam ji zvetcenou...

Citlivá,nateklá pravá mandle

Dobrý den, již skoro 2 měsíce léčim angínu nejprve po 2 týdnech antibiotika...

Citlive a bolestivé bradavky

Dobrý den.Mam 12 dní po menstruaci a už 3 dny mam velice citlivé a bolestivé...

Citlivé a tvrdší varle

Dobrý den, je mi 15 let a před cca měsícem jsem byl na chirurgii s tvrdším varletem,...

Citlivé a zarudlé oči

Dobrý den, potřeboval bych poradit s oči, mám zarudlé bělmo, svědění očí, tlak...

Citlivé až bolestivé prsní bradavky

Dobrý den, posledních pár dní mě začala bolet na dotek, třeba i trička, nebo...

Citlivé bradavky

Dobrý den, občas se mi stává, že mám citlivé bradavky. Pravou mám citlivou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Náhrada za Warfarin

Dobrý den, jsem již rok léčena Warfarinem pro ředění krve - našli mi na mozku...

Povlak na jazyku po antibioticích

Dobrý den, před třemi týdny se mi po dobrání antibiotik (Ospen1500) objevil...

Krev a bílkovina v moči


Žlučníkové kameny

Dobrý den,chci se zeptat co je pravda,že se žlučníkové kameny dají rozpustit?A...

Průjem a krev ve stolici u dítěte

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám rok a půl starého syna a sva dny má průjem,...

Potíže s usínáním

Dobrý den. Už poslední 2 měsíce nemůžu usnout. Nebo jako můžu, ale těsně před...

Nález na rtg plic

Dobrý den, chtěla bych se zeptat...dnes jsem byla na plicním vyšetření, kvůli...

Problémy s kolenem

Zdravím...před nedávnou dobou se mi stala podivná věc s pravým kolenem. Šla...

Zánět ledvin


Oddálení menstruace

Dobrý den, je mi 18 let, před třemi měsíci mi bylo zavedeno nitroděložní...

USG prsu

Dobrý den,chodím pravidelně již od 30 na sono prsou v rámci prevence.poslední...

Předkožka

Dobrý den, Chci se zeptat, zda je možné mít sex s nestaženou předkožkou. Když...

Skvrna po kousnutí hmyzem

Po kousnutí hmyzem (asi komár, určitě ne klíště) se mi asi za den, až dva, kolem...

Doživotní užívání warfarinu


Vyrážka na penisu

Prosím vas o radu, začali sa mi objavovať biele bodky po celom penise, nie su...

Amoksiklav - potíže při stolici

Dobrý den, před třemi dny jsem dobrala antibiotika Amoksiklav. Během užívání...

Bolest zubů v těhotenství

Dobrý den,prosím Vás o radu..jsem v 16 tt a roste mi osmička a to tak,že mi...

Antibiotika a alkohol

Užívam antibiotiká Klacid SR 500mg uz viac ako dva týždne. O dva dni mam ist...

Špinění

Dobrý den momentálně mě trápí špinění mimo menstruaci. Jedná se jen o slabý...

Tříštivá zlomenina patní kosti

Dobrý den, 27.6. jsem utrpěl tříštivou zlomeninu patní kosti dle RTG s porušením...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×