Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Clostilbegyt a kojení

Mateřství VARVA . 7.6.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je vhodné a nezávadné pro kojené dítě (10 měsíců), pokud matka užívá Clostilbegyt při snaze otěhotnět? Děkuji,

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Varvo, dobrý den! Myslím si, že je to nesmysl. Kojení samo představuje dosti účinnou antikoncepci a běžně při něm nedozrávají vajíčka. Užívat hormony ve snaze otěhotnět ještě při kojení je koledování si o malér. Z přirozené rovnováhy vyvwedete své tělo a i tělo nebohého mimča, kterému se hormony budou vyplavovat do mléka.

Související dotazy

Clostilbegyt
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jak brát Clostilbegyt....
Clostilbegyt a kojení
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné užívat...
Clostilbegyt
Dobrý den, pane doktore, Moje gynekoložka mi předepsala...
Endogenní produkce testosteronu
Dobrý den, nějaké léky na obnovu endogenní produkce...
Těhotenství
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S přítelem se snažíme...
Anovulace
Dobrý den, už rok se snažíme o druhé dítě, poprvé jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Clostilbegyt

Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko od Listopadu 2008. Od Ledna 2009...

Clostilbegyt

Dobrý den p. MUDr. chtěla jsem se zeptat jen na jednu věc. Moje gyn. mi napsala...

Clostilbegyt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: snažím se již 1a čtvrt roku otěhotnět a marně,...

Clostilbegyt

Dobrý den, lékař mi předepsal Clostilbegyt, doteď jsem brala Estrophem a Duphaston....

Clostilbegyt

Dobrý den, mám po vysazení HA nepravidelnou mentsruaci. Lékař mi předepsal Clostilbegyt...

Clostilbegyt a BT

Dobrý den, chci se zeptat, jestli braní Clostilbegytu ovlivňuje měření BT. Děkuji

Clostilbegyt a cysty na vajecnikach

dobry den brala jsem prvni cyklus clostilbegyt od 5 DC do 9 DC 1-0-1 od 15...

Clostilbegyt a čaj Ludmily Mojžíšové

Dobrý den Pane doktore. Je mi 24 let, nyní už se s manželem necelé dva roky...

Clostilbegyt a dupaston

Dobrý den. Můj lékař mi minulý cyklus předepsal duphaston na úpravu cyklu....

Clostilbegyt a FSH

Dobrý den, již rok a čtvrt se snažíme o těhotenství, manžel má horší spermiogram,...

Clostilbegyt a kojení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné užívat Clostilbegyt během kojení....

Clostilbegyt a krátká luteální fáze

Dobrý den. Rádi bychom si pořídili 2.dítko. Již 5 měsíců se snažíme, ale zatím...

Clostilbegyt a ledviny

Dobrý den Vzala jsem si 1 tabletu Clostilbegytu 5 den C.večer, V noci jsem...

Clostilbegyt a opozdena menstruace?

Dobry den, uz skoro rok se s manzelem snazime o dite. Muj doktor se domniva...

Clostilbegyt a otěhotnění

Dobrý den,lékař mi předepsal Clostilbegyt 1.-5.den cyklu po 1 tabletě. 16 den...

Clostilbegyt a Provera

Dory den chtela bych se prosim zeptat na tyto dva leky jestli jsou dobre na...

Clostilbegyt a řízení vozidla

Dobrý den, lékař mi předepsal Clostilbegyt. Po přečtení kontraindikací jsem...

Clostilbegyt a štítná žláza

Dobrý den, léčím se se štítnou žlázou ( mám hypotyreozu způsobenou autoagresivní...

Clostilbegyt a ureaplasma urealytikum

Dobrý den, paní doktorko. Byla bych moc ráda za radu. S přítelem se snažíme...

Clostilbegyt a utrogestan

Dobrý den, minulý rok v březnu jsem vysadila antikoncepci a od srpna minulého...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×