Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Condylomata

Urologie Martina . 23.2.2013

Dobrý den, nedávno se u partnera objevily condylomata, byl na vypálení a zatím se mu znova nic neobjevilo. Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po tomto zákroku se může provádět pohlavní styk bez ochrany. Děkuji za odopověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Prakticky nákazu nelze zcela vyloučit nikdy po odstranění. Infekční jsou hlavně samotná kondylomata. Styk je tedy možný po zhojení po zákroku. Vy nezapomínejte na pravidelné gynekologické prohlídky.

Související dotazy

Condylomata accuminata
Dobrý deň, priateľke sa urobili v oblasti malých pyskov...
Condylomata
Dobrý den, už podruhé se u mě v průběhu 2 měsíců vyskytly...
Condylomata
Dobrý den Jmenuji se David je mi 14 let a nedávno jsem...
Condylomata
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, (nemůžu se na stránku...
Condylomata
Dobrý den ráda bych se zeptala zda se může jednat o...
Condylomata
Dobrý den, už asi rok mě trápí condylomata. Byla jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Condrosulf a rytmonorm

Užívám rytmonorm 150mg 3x denně a lusopres. Mohu na tyto léky začít užívat...

Condrosulf 800

Dobrý den. mám od Ortopeda CONDROSULF 800, Píše se brát ráno, to mi moc nevyhovuje,...

Condrosulf 800 a další

Dobrý den, jaký je rozdíl condrosulf 8 granule a tablety?? Tablety jsem nemohla...

Condrosulf 800 a kojení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdali mohu užívat Condrosulf 800, když kojím....

Condyloma accuminatum

Dobrý den, mám Condyloma accuminatum po vyšetřením lékaře. Problém je v tom...

Condyloma acuminata

Dobrý den, mám na konci kůžičky u žaludu takovýhle ošklivé pupínky prosím o...

Condyloma acuminata

Dobrý den, mému příteli se na penisu vyskytli nějaké bradavičky,nesvedi ho to...

Condyloma acuminata

Kožní vyrustky nad penisem Dobrý den už pár měsíců mě trápí tyto vyrustky...

Condyloma acuminata

Dobry den , na penise a okolo mam uz asi rok tyto vyrustky daji se nejak odstranit...

Condyloma bez pohlavního styku

Dobrý den, je mi 18 let a jsem panna. Vyskytl se u mě výrůstek. Od své lékařky...

Condylomata

Dobrý den, paní doktorko neobracím se na Vás přímo s dotazem, těch je s tématem...

Condylomata

Dobrý den Jmenuji se David je mi 14 let a nedávno jsem si objevil pupínky na...

Condylomata

Dobrý den. Dceři dnes odstranili kondylomata. V lednu jí je 8let. Lékařka,která...

Condylomata

Dobrý den, mezi genitálem a řitním otvorem se mi objevily "výrůstky" a obávám...

Condylomata

Dobrý den, můj přítel byl u lékaře a zjistili mu condylomata na penisu a začal...

Condylomata

Dobrý den, již nějakou dobu mě začala trápit občasné krvácení při stolici....

Condylomata

Dobrý den, už asi rok mě trápí condylomata. Byla jsem už dvakrát na seškrábnutí,...

Condylomata

Presne pred rokom som mala styk s chalanom ktory mal genitalne bradavice v analnej...

CONDYLOMATA

Dobry den na intimnych partiach sa mi objavilo viacero Condylomat vytvaraju...

Condylomata

Dobrý den, jsem ve 22týdnu těhotěnství a objevily se mi condylomata (bradavičky),...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×