Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Cukrovka

Lenka . 1.10.2015 redakce uLékaře

Dobrý den.Manzelovi zjistili diabete s zhruba před rokem.Dlouhy cukr mel 65.Za 3 měsíce 45 a nyní 39.Bral eucreas a ten má nove galvus 50 mg.Chtela bych se zeptat, jestli k tomuto léků muže Paralen, nebo i Balvín. A taky kolik by měl správne mit dlouhý cukr. Dekuji

Odpovídá:

MUDr. Karel Kubát

Specializace: Intenzivní medicína Pracoviště: Centrum pro závislé na nikotinu

Dobrý den paní Lenko! HOdnoty glykovaného hemoglobinu 39 jsou velmi dobré - optimální. Malé množství Paralenu manžel může, větší dávky nedoporučujeme (poměrně rychle se zvyšuje toxicita tohoto preparátu - pokud nestačí na zvýšenou teplotu nízké dávky, bývá vhodné provést vyšetření, zda se nejedná o závažnou infekci. Přeji hezký den

Související dotazy

Cukrovka
Dobrý den, minulý týden zemřel bratr mého otce (69...
Cukrovka v těhotenství
Dobrý den, byla jsem v 25+0 tt na testu na těhotenskou...
Těhotenská cukrovka
Dobrý den, mám těhotenskou cukrovku, celé těhotenství...
Těhotenská cukrovka
Dobry den chtela bych se zeptat mam diagnostikovanou...
Průjem, cukrovka, dialýza
ráda bych se optala na stále trvající průjmy maminky.je...
Těhotenská cukrovka
Dobrý den, čekám jednovaječná dvojčátka. Nyní jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Cukr a zánět

Proč nadbytek cukru nebo omega 3 způsobuje zánět?

Cukr v krvi

Dorý den, obracím se na vás z dotazem jestli nemohu mít slabší cukrovku. Jednou...

Cukr v krvi

Dobrý den, je mi 40 let, mám cca 15 kg nadváhu, měla jsem zvýšený cukr v krevních...

Cukr v krvi

Dobrý den mám ulcerosní kolitidu,beru salofalk 2krát denně,revmatoidní artritidu...

Cukr v krvi po zhubnutí.

Dobrý den, při preventivní prohlídce loni v červnu mi byla změřena poněkud vyšší...

Cukr v krvi.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na menší množství cukru v krvi. Při prev.prohlídce...

Cukr v moči

Dobrý den Navštívila jsem po dlouhé době nového lékaře a ten mi udělal test...

Cukr v moči

Chtěla bych se zeptat - nejsem diabetik, na preventivní prohlídce jsem byla...

Cukr v moči 35.tt

Dobrý den, jsem 35+3 a dnes mi byl zjištěn cukr v moči. Při testech na těhotenskou...

Cukr, výživa

Kolik muže mít dítě cukru? A jaké mohou nastat komplikace u dítěte ve věku 8...

Cukrovka

Mám už asi 7 let cukrovku 2.typu. zátěžový test byl proveden hned na začátku,...

Cukrovka

Dobrý den, v listopadu 2012 př preventivní prohlídce i byl zjištěn cukr v krvi...

Cukrovka

Dobry den, prosim o radu. Na nahodnom odbere krvi mi bol zisteny cukor 6,4 nalacno. Bola...

Cukrovka

Dobrý den, mám cukrovku a tloustnu,jaké léky užívat,aby se váha zastavila a...

Cukrovka

Dobrý den,mám na Vás dotaz.Mám vysokou Glukozu 7,42 a tak jsem si koupil čaj...

Cukrovka

Prosím vás. Chtěla bych se zeptat co pro mě znamená, když cukr v krvi byl 7....

Cukrovka

Dobry den, chtela bych se vas zeptat jestli je mozne abych z niceho nic dostala...

Cukrovka

Dobrý večer, v těhotenství se mi objevila těhotenská cukrovka. Zkoušela jsem...

Cukrovka

Před měsícem mi zemřel tatínek83 roků. Měl cukrovku 2.stupně. V lednu byl na...

Cukrovka

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat,jaká je nejvyšší hranice /v číslech a co znamenají/...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Šumění v uchu


Opakovane vyskakuje koleno


Je vůbec možné otěhotnět, dokud nedostanu menstruaci?


Mgr. Ing. Alexandra Říhová

Ambulance klinického psychologa

Nádorová bolest

Bolesti při nádorových onemocněních jsou nejčastěji dlouhodobé neboli chronické....

MUDr. Jana Chládková

Odborný lékař alergologie a imunologie

Zvýšená hladina ASLO

Dobrý den, již několik měsíců se necítím dobře, vrací se mi menší bolesti v...

Hořkost v ústech


Zvýšená sedimentace


Chronická bolest

Dobrý den,již přes deset let trpím brněním a pálením obou dolních končetin.Veškeré...

Hrozně mi padají vlasy


Tasemnice

Dobrý den,dnes mi stolicí vyšlo z těla něco,co bylo asi dvacet cm dlouhé,a vypadalo...

MUDr. Hana Albrechtová

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost

Co všechno vás čeká po operaci křečových žil

Chystáte-li se vyřešit problém s křečovými žilami operací, připravte se na okolnosti,...

Nebojte se vysazení antikoncepce


Hnisave očičko a zkažený heřmánek

Dobrý den, mám 3 měsíčního syna, který měl trochu zahnisané očičko, dle rady...

Křeče v noze


Nechráněný styk a možnost otěhotnění


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×