Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Daunuv syndrom

Gynekologie Martina . 15.5.2012

Dobrý den, jsem ve 13+6TT, dnes jsem si volala pro výsledek kombinovaného testu a vyšel mě pozitivní, ultrazvukové vyšetření vyšlo naprosto v pořádku ve 12+5 TT, KREVNÍ KOMBI =PAPP TEST VYŠEL SNÍŽENÝ . Je mi 41let, mám sníženou fci štítné žlázy, v podstatě mě funguje z 1/3. Vzhledem k věku atd. mám obavy aby miminko bylo zcela v pořádku. Bylo mě doporučeno, zatím nepanikařit, což se lehko řekne, ale hůře provede a že v 16TT se vše zkontroluje. Chtěla bych se zeptat, může být mé miminko i přes tento kombi test v pořádku?? Velice děkuji za Váš čas. Martina

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, může být v pořádku,ale také nemusí.Říkám to upřímně. Neznám přesné znění výsledku, obvykle je vypsané i riziko. Lze podstoupit odběr choriových klků nebo odběr plodové vody na genetiku. To bych doporučila.Konzultujte vše s gynekologem a genetikem, ptejte se na vše, co Vás napadne.

Související dotazy

Ashermannův syndrom
Ashermannův syndrom a nízká děložní sliznice - chtěli...
Downův syndrom
Dobrý den, jsem v 15.tt, ve 14. týdnu jsem prodělala...
Daunuv syndrom
Dobrý den, jsem ve 13+6TT, dnes jsem si volala pro...
CVS syndrom
dobrý den, (15let) mám pocit že na sobě pociťují příznaky...
Anemický syndrom
Dobry den preji. Mela bych takovy dotaz. Mam anemicky...
CB syndrom
Dobrý den, prosím Vás, chci se zeptat, co se dá dělat,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Datum početí

Dobrý den již jednou jsem psala, ale napíšu podrobněji . chtěla bych znat datum...

Datum početí

Dobrý den,jsem nyní ve 13+2týdnu těhotenství podle poslední menstruace,která...

Datum početí

Dobrý den, již jsem psala dotaz :Prosím o radu . poslední datum začatku menstruace...

Datum početí

Dobry den, chtela jsem se zeptat, kdy bylo mozne poceti , nyni jsem ve 30 tt....

Datum početí

Dobrý den dnes je 26.11.2015 A jsem 8+ 4 ale gynekolog rikal ze to pocita...

Datum početí

Dobrý den, poslední menstruaci jsem měla 19.1.2014. Pohlavní styk jsem měla...

Datum početí ?

Dobrý den , prosím o radu . poslední datum začatku menstruace byl 29.4.2014....

Datum početí a porodu

Dobrý den, paní doktorko/pane doktore, chtěla bych se zeptat zda jde poznat...

Datum početí podle velikosti plodu

Dobrý den, jelikož jsme už byli v kontaktu, chtěla jsem Vám zaslat data těchto...

Datum početí.

Dobrý den, chtěla jsem se pouze zeptat, jestli jde určit přesné datum početí....

Daunuv syndrom

Dobrý den.V testu v 13 tt. mi vyšlo na DS 1:10000 Teď v 19tt mi lékařka řekla,že...

Dávám do kalhotek igelit

Dobrý den chci se zeptat já když mám sex tak si dávám pod prostiradlo igelit...

Dávení

Dobrý den,mám už dlouhodobý a opakující se problém.Stává se mi často zničeho...

Dávení

Zdravím již 3 měsíce mě trápí dávení a to zejména při změně prostředí a nervozitě....

Dávení - sevření krku

Dobrý den. Mám problém s dávením. Je mi na zvracení každé ráno ale je to jen...

Dávení po jídle

Dobrý den, poslední dobou mě trápí dávení po jídle. Když se najím a vstanu od...

Dávení při polykání

od soboty mám potíže s polýkáním,které se mění v dávení,trvá to celý den,zklidní...

Dávení-sevření krku

Od té doby co beru Risperdal,nyní Abilifi trápí mě sevření krku až dávení.Torekan...

Dávicí reflex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když mám hodně vyvinutý dávicí reflex, jestli...

Dávicí reflex

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli jde odstranit dávicí reflex ? Děkuji...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léčba boreliózy


Nic mě nebaví


Pupinky na noze mezi prsty.


Vaginální hlen


Boles čelisti


Červené skvrny různě po těle


Skvrny po štípnutí komárem-borelioza?


Bolest kolene


Naražená noha - pata


Pocit paleni v noze, necitlivost prstu na noze a skubani nohy.

Dobry den, vse to zacalo necitlivosti palce u nohy coz me take dost vydesilo...

Hlenění a krev ve slinách hlavně po ránu


Zánět v oku - použít stará antibiotika či nové obyčejné kapky


Bolest kolene po TEP


Páteř


Zánět slepého střeva


Vyšetření HPV virů


Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?


Zápach z konečníku


Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství


Posunutý Obratel


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×