Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Děloha

Gynekologie Martina . 20.1.2010 redakce uLékaře

Dobrý den maminku(62 let) posílá paní doktorka na výškrab.Prý má sliznici 10mm.Chtěla bych se zeptat zda je zákrok opravdu nutný.Děkuji za odpověd.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Martino! Kyretáž neboli výškrab se ve věku vaší maminky provádí buďto z důvodu krvácení nebo pro podezřelý nález na děložní sliznici (například právě příliš vysoká sliznice). Takto získaný vzorek děložní sliznice je poté odeslán k histologickému vyšetření a podle jeho výsledku se pak odvíjí další léčba. Nemám důvod se domnívat, že je tento zákrok indikován chybně, pokud vás však nadále budou trápit pochybnosti, je nejlépe je konzultovat přímo s ošetřujícím lékařem, tedy s gynekoložkou vaší maminky. Hezký den.

Související dotazy

Dobrý den jsem měsíc těhotná, chci se zeptat jsem 3...
Spálená děloha po ozařování
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá obnovit...
Myomatózní děloha
Dobrý den, obracím se s dotazem. Je mi 40 let. Zhruba...
Po posledním porodu mi zůstala děloha výše
Dobrý den, je mi 39 let, mám tři děti , při posledním...
Děloha
Dobrý den, mám jen takový dotaz nalezli mi zhoubný...
Krvácení po gynekologické operaci
Dobrý den, ráda bych se zeptala na následující problém....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Délka užívání clostilbegytu

Dobrý den, zajímalo by mě jak je to s užíváním clostilbegytu. V letáku jsem...

Délka užívání HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouhou dobu, kolik let se dá užívat hormonální...

Délka užívání Chloe

Dobrý den. Beru antikoncepci Chloe už 4 roky (je to moje první a zatím jediná...

Délka užívání Isoprinosine

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je v pořádku délka užívání Isoprinosine u mojí...

Délka užívání KLACIDU 500, 7 či 10dní?

Dobrý den, můj 16tiletý syn měl akutní zánět průdušek a dostal od obvodní lékařky...

Délka užívání léku

Dobrý den, prosím o odpověď na - můj otec 84 let, měl letos na jaře v nosní...

Délka užívání léku Brilique

manžel ( 59), je 5týdnů po operaci 4nás. bypass. Chtěla bych se zeptat, jak...

Délka užívání Ursosanu

jiz 2roky uzivam ursosan kvuli zlucovim stavam bojim se zda je to v poradku...

Délka vs. šířka penisu

Zdravím.. Ne ze bych mel velky problem se svym penisem.. Ale zeptam se. Muj...

Délka vstřebání antibiotik

Dobrý den, lékař mi předepsal antibiotika na zánět močových cest (Ciprobeta...

Děloha

Zdravím, . již delší dobu mám nepravidelnou menstruaci nedostatečně reagující...

Deloha

Dobry den, chtela sem se zeptat co to znamena kdyz mam nize polozenou delohu...

Děloha

Dobrý den . Mela jsem pred par dny prvni pohlavni styk . kdyz sem si dřív dala...

Děloha

Pozná se s cetečka jest-li je nádor na děloze a vaječníkách zhoubný?

Děloha

Dobrý den. Mám takový menší problém:) Je mi 15 a mám přítele, který mě ručně...

Děloha

Dobrý den, mám jen takový dotaz nalezli mi zhoubný nádor na děloze, jsem už...

Děloha a čípek

Dobrý den, chci se optat jsem 35tt a doktor mi řekl, že mi tvrdne děloha a zkracuje...

Děloha a otěhotnění po revizi v 16tt

Dobrý den.V 15tt mi bohužel odtekla plodová voda a i když plod žil a byl v pořádku...

Děloha a těhotenství

Dobrý den. Prosím pomozte. Byla jsem u paní doktorky včera poprvé, na gynekologické...

Děloha ve 22tt

Dobrý den, Ráda bych se zeptala, všude píšou, že ve 22tt by děloha měla dosahovat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fordyce's spot


Bolest v podkolenní jamce


Stav po operaci slepého střeva


Křupnutí v zádech


Radiofrekvenční sonda si s křečovými žilami poradí hravě


Kapky vigantol a kanavit


Zmizely příznaky


Chrápání může brzdit růst vašeho dítěte


Genitální bradavice


Preventivní prohlídka


Bolest ve vnějším kotníku




Augmentin nebo Amoksiklav. Jaká antibiotika vybrat?


Problém s menstuací


Zlomenina klíčku


Léčba hemofilie je v České republice velmi bezpečná


Pomůže růstový hormon v boji proti stárnutí?


Neštovice


Astma a imunita


"rozdvojená osobnost"


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×