Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Diabetes

Vnitřní lékařství petr . 12.6.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, před nekolika dny mi byl proveden test na hladinu cukru, lékař mě ujistil, že diabetes nemám, ale chodím do posilovny a beru glutamin. Je možné, že by glutamin zkreslil výsledky testu? Někde jsem četl, že glutamin zvyšuje produkci inzulinu, to by znamenalo, že v krvi bych mohl mít "dobrou hladinu cukru"?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, možné to samozřejmě je. Proto bych doporučoval provést test znovu a o užívání glutaminu informovat lékaře. Hezký den.

Související dotazy

Gestační diabetes
Dobrý den, Mám gestacni diabetes. Jsem v 18.týdnu...
Diabetes mellitus
Mám dotaz, s diabetem se léčím několik let. Ovšem díky...
Diabetes, Metformin a bolesti ledvin
Dobrý den. Je mi 56 roků, žena. Mám mírnou nadváhu....
Diabetes
Dobry den,chtela bych se zeptat,mamka ma cukrovku a...
Diabetes?
Dobry den, asi pred tydnem jsem zacal z niceho nic...
Diabetes
DOBRÝ DEN,MÁM TAKOVÝ DOTAZ PANE DOKTORE,PŘED ROKEM...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dg.S8260

Dobrý den.Dne 23.9 jsem si zlomil kotník.Po 6 týdnech dne 3.10.mi sundali sárdu...

Dgsdfg

Dobrý den pane doktore. Můj bratr trpí jednou za čas podivným stavem, kdy z...

DHC Continus

Dobrý den pane Doktore, dostal jsem předepsaný lék DHC continus 60 na pooperační...

DHEAS

Dobry den,byly mi zjisteny zvysene hodnoty dheas 17,8.lekar se tim nijak nezabyval.zajima...

DHT a "červené oči"

Dobrý den, užívám finasteridum. Během krátké doby se moje procévkované oči,...

DHT a akne

Dobrý den, započal jsem uživat leky blokujici DHT (finasteridun), tedy ne...

DHT blokátory a akné

Dobrý den, je možné použít např. saw palmetto proti akné? Četl jsem, že jedna...

Dia erekce

Dobrý den, mám dva dotazy. Jsem diabetik na míchaném inzulinu 3x denně. Do...

Dia chrom a amaryl

Kdy mám brát dia chrom, když beru ráno Amaril 2,0?Děkuji za odpověď

Dia výrobky

Dobrý den, mám diabetes 1. typu,zajímalo by mě co je pravdy na tom ,že sušenky...

Diabetes

Dobrý deň . Chcela by som vás poprosiť o radu.Dcéra ma priateľa diabetika....

Diabetes

Prosim,podle ceho se urcuje,jakym typem cukrovky pacient onemocnel?

Diabetes

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jako diabetik mohu pít limonády, které jsou...

Diabetes

Dobrý den Je mi 52 let žena. Beru 1 prášek deně Stadamet 500. Po dvou letech...

Diabetes

pri kontrole mi zistili, že mám bielkoviny 0.154/g/lp - zvýšené bielkoviny...

Diabetes

Dobrý den, moje babička má cukrovku a bere prášky, poslední měřění cukru měla...

Diabetes

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na pro mě velice důležitou věc. Cukrovku mám...

Diabetes

Dobrý den, jsem muž 35 let, 88 kg, prav.sportuji, v rodině u matky diabetes....

Diabetes

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - byla jsem na běžném vyšetření krve před...

Diabetes

Mám diabetes 2 typu. Po ránu na lačno mám vysokou hladinu cukru- 9,6 i pokud...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sebevražedné myšlenky

Dobrý den, mám teď těžkou depresi a tak mi SEBEVRAŽDA příjde jako jediné východisko!!!!!!...

Smegma


Čelist


Odstranění dělohy

Při UZ gyn.vyšetření mi byla zjištěna vyšší sliznice v dutině děložní nepravidelně...

HŽT?


Bolest v krku a afta


Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?


Posunutí menstruace


MUDr. Ladislav Vaněček

Resurf Med s.r.o.

4D celkové vyšetření zdravotního stavu


Bolest ramene


Ženská masturbace

Mnoho žen ještě stále žije v představě, že orgasmus je možno zažít jen vaginálně....

Bolest ruky

Dobrý den, pracuji na ručním mytí aut a poslední dobou, je to asi tak dva, tři...

Výtok

Dobrý den, už delší dobu mám bezbarvý výtok. Pochva mě nepálí ani nesvědí a...

MUDr. Josef Zlatníček

Soukromá ordinace zubního lékaře

Bulka nad klíční kostí

Dobrý den, mám bulku nad levou klíční kostí cca 0,5 cm velkou pohyblivou nebolestivou....

Točení hlavy a pocit na zvracení


Chirurgické léčby křečových žil se obávat nemusíte


MUDr. Michal Krčma

Neurologická ambulance

Dysplazie

dobrý den chtěla by jsem poradit mam oboustranou vadu kyčlí,vykloubení a bez...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×