Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dobrý den,Je možné dlouho...

Srdce a cévy božena . 20.5.2008

Dobrý den,Je možné dlouhodoě používat Heparin AL mast 30 000?na křečové žíly?Jaké nejůčinnější léky nebo potravinové doplňky jsou vhodné?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Heparin AL je možné používat dlouhodobě. K nejúčinnějším lékům patří Detralex.

Související dotazy

Za jak dlouho je antikoncepce učinná?
Dobrý den,chci se po těhotenství a ukončení kojení...
Dobrý den, je možné užíva...
Dobrý den, je možné užívat Clostilbegyt a agnucaston...
DNA
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý...
DNA testy
Dobrý den mám dotaz ohledně testu DNA jak se přesně...
Dobrý den,
Včera jsem poprvé spala s přítelem, chvíli to tlačilo,...
Dobrý den
Včera jsem se vyspala s mím klukem. Po tom co se to...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dobrý den,chtěla jsem se ...

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda musím být po výkonu LERV v pracovní neschopnosti?...

Dobrý den,chtěla jsem se ...

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na zapomenutý prášek u Minisistonu. Zapomněla...

Dobrý den,chtěla jsem se ...

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je pro mě vhodná antikoncepce Mirena, když...

Dobrý den,chtěla jsem se ...

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat mám dcerku 4měsíční je jen kojená a byli jsme...

Dobrý den,chtěla jsem se ...

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli v době kojení mohu užívat ACC long šumivé...

Dobrý den,chtěla jsem Vás...

Dobrý den,chtěla jsem Vás požádat o radu od začátku těhotenství mi otekla nosní...

Dobrý den,je mi 26 let.S ...

Dobrý den,je mi 26 let.S manželem se od listopadu 2007 snažíme o druhé dítě.Menstruaci...

Dobry den,je mi 27 let ve...

dobry den,je mi 27 let ve20letech se mi zacalo delat akne pouze na brade ve...

Dobry den,je mi 30 let a ...

Dobry den,je mi 30 let a pracuji jako vyr. delnice.Je to namahava prace a dnes...

Dobrý den,Je možné dlouho...

Dobrý den,Je možné dlouhodoě používat Heparin AL mast 30 000?na křečové žíly?Jaké...

Dobry den,je to asi mesic...

Dobry den,je to asi mesic, kdy jsem dostala zanet oci a zadne kapky mi na to...

Dobry den,jiz jsem psala ...

Dobry den,jiz jsem psala pred par dny o svych problemech,ktere zrejme zpusobila...

Dobrý den,již rok mám zav...

Dobrý den,již rok mám zavedené tělísko Mirena,ale stále mám zdravotní problémy...

Dobrý den,jsem 17 týdnů t...

Dobrý den,jsem 17 týdnů těhotná,a za poslední měsíc a půl se mi již 3x udělal...

Dobrý den,jsem 22letá mat...

Dobrý den,jsem 22letá matka 8,5měsíční holčičky.Adélka se narodila o tři týdny...

Dobrý den,jsem 5 let po o...

Dobrý den,jsem 5 let po onkologické operaci,beru poslední 3 roky Femaru.Asi...

Dobrý den,jsem po operaci...

Dobrý den,jsem po operaci jater a dosud jsem užívala ursosan a combizym compositum.Drhy...

Dobrý den,kamarádka má 19...

Dobrý den,kamarádka má 19měsíční dceru,která měla hodně velký kašel a dostala...

Dobrý den,léčím se již od...

Dobrý den,léčím se již od mala růstovým hormonem.Ve věku 14 let mi byl zjištěn...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zarůstající nehet


Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část




Nevolnost


Listerioza a toxoplasmosa v těhotenství


Tlak na hrudi, rychlý tep, zadýchávání


Nepříjemný tlak v krku a nucení ke kašlání


Bile pupinky na zaludu


Bolest jazyka


Deformace prstů na nohou


Trápí vás močová infekce? Silnou kávu si raději odpusťte!


Záření při svařování


Kdy začne antikoncepce fungovat


Antikoncepce a pleť

Dobry den, Mam otazku ohledne antikoncepce. Brala jsem rok Dianette, protoze...

Fibrom v tříslech


Monokly


Bolesti mezi lopatkami


Dotaz

Dobrý den už tři dny me boly pod pravim prso jsem stoho AZ trochu...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×