Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dobrý den. Jsem 17.týden ...

Gynekologie Lukáčová . 21.3.2008

Dobrý den. Jsem 17.týden těhotenství.Vyšel mi pozitivní skríning na M.Down. 1:200. Půjdeme na odběr plodové vody. Ale chtěla bych vědět, jaký poměr rizika je normální. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Poměr 1:200 je právě hraniční hodnota, od které je amniocentéza indikována.

Související dotazy

Dobrý den, už skoro týden...
Dobrý den, už skoro týden mě trápí tik v levém očním...
Dobrý den,jsem 17 týdnů t...
Dobrý den,jsem 17 týdnů těhotná,a za poslední měsíc...
Dobry den. Jsem v 17.TT ...
Dobry den. Jsem v 17.TT a na ultrazvuku byla zjistena...
DNA
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý...
DNA testy
Dobrý den mám dotaz ohledně testu DNA jak se přesně...
Krvácení 17 den cyklu
Dobrý den, prosím o radu. V poslední době jsem měla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dobrý den. Chtěla bych se...

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jak se léčí ostruhy na patě. Děkuji

Dobrý den. Chtěla bych se...

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jak je to s cenou operace křeč. žil a jakou...

Dobrý den. Chtěla jsem s...

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jsem těhotná 2. měsíc a pracuji ve zdravotnictví.Na...

Dobrý den. Chtěla sem se ...

Dobrý den. Chtěla sem se zeptat jestli existuje nějaká antikoncepce která by...

Dobrý den. Jde o to, že j...

Dobrý den. Jde o to, že jsem zapoměla užít jednu tabletku antikoncepce Logest...

Dobrý den. Je mi 19 let, ...

Dobrý den. Je mi 19 let, vážím 59kg, měřím 181cm, asi před 9 měsíci se mi...

Dobrý den. Je mi 23 a mám...

Dobrý den. Je mi 23 a mám lehkou formu hypospadie - 1.stupen. Pokud bych chtěl...

Dobry den. Je mi 25 let, ...

Dobry den. Je mi 25 let, donedavna jsem uzivala antikoncepci Logest, ale mela...

Dobrý den. Je mi 39 let....

Dobrý den. Je mi 39 let. Poslední dva roky mě velmi trápí úporný alergický...

Dobrý den. je to 4 roky c...

Dobrý den. je to 4 roky co jsem řešila zácpu za použití projímadla Fenolax..začala...

Dobrý den. Jsem hrozně zo...

Dobrý den. Jsem hrozně zoufalý. Mám problémy se škrábáním v krku. Jsem alergik...

Dobrý den. Jsem již šestý...

Dobrý den. Jsem již šestý týden nemocná. Mé problémy začaly točením hlavy s...

Dobry den. Jsem v 17.TT ...

Dobry den. Jsem v 17.TT a na ultrazvuku byla zjistena jina velikost hlavicky...

Dobry den. Jsem v 35 tydn...

Dobry den. Jsem v 35 tydnu tehotenstvi a moje 9 tileta dcera dostala nestovice....

Dobry den. jsem v 39tydnu...

Dobry den. jsem v 39tydnu a na natackach jsem mela nekdy pres limit(210) a jeste...

Dobry den. Jsem ve 34 tyd...

Dobry den. Jsem ve 34 tydnu tehotenstvi a mam problem s krec. zilami,na nohach,ale...

Dobrý den. Má přítelkyně ...

Dobrý den. Má přítelkyně má diagnózu N763 jedná se o trs drobných kondylomu...

Dobrý den. Mám 2,5 měsíčn...

Dobrý den. Mám 2,5 měsíční dceru, která od cca 3. týdne má neustále zánět spojivek...

Dobrý den. Mám 3letou dce...

Dobrý den. Mám 3letou dcerku a ta má opakovaně angíny které doprovázejí horečky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bioaktivní chrom dia


MUDr. Dagmar Gregušová

Ordinace lékaře specialisty - oční

Pásový opar


HIV, Lichen Scerosus et atrohicus


MUDr. Jan Šula

Ordinace Dr. Šuly

MUDr. Hana Strouhalová

Praktický lékař pro děti a dorost

Chybějící menstruace po vysazení antikoncepce


Bolesti břicha pod žebry


Bolesti a ztuhlost kloubů, neurologické obtíže


Přestaňte kouřit. Regenerace startuje za pár minut!


Bolesti hlavy


Studené nohy


Zpoždění menstruace po vysazení HAC


Co dělat na táboře s menstruací ?


Špinění a bolesti břicha při antikoncepci


Pohlavní nemoci


Hlasivky, zpěv


Olupování kůže, opoždění menstruace a padání vlasů


Astma může mít i genetický původ


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×