Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Doplnek na tlostnutí

veronika . 25.2.2015

Chtela bych se zeptat od te doby co jsem mela operaci slepaku nemuzu vubec nabrat nikdy jsem nevazila hodne ale mela aspon o 5 kg vice..Jsem dost nervi clovek pro malickost vim ze to tomu nepomuze..Nejsou nejake vitaminy nebo neco co by my pomohlo?dekuji

Odpovídá:

MUDr. Hana Ferdinandová

Specializace: Nutriční poradenství Pracoviště: Soukromá praxe - MUDr. Hana Ferdinandová

Domnívám se, že souvislost operaceí apendixu nemá příliš velkou souvislost s nemožností zvýšit hmotnost. Doporučuji jíst 6x denně dle zásad zdravé výživy tak, aby přijímaná strava byla dobře nutričně vyvážená, dodržovat zásady zdravého způsobu života včetně pravidelné pohybové aktivity.

Související dotazy

Doplněk stravy
Dobrý den, jsem 2 měsíce po plastice předního křížového...
Antikoncepce a doplněk stravy
Dobrý den, letos budu maturovat a dostala jsem od příbuzné...
Doplněk stravy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli přípravek...
Doplněk stravy
Dobrý den,je mi 16 let a hraji závodně fotbal.Mám 5×týdně...
Doplněk stravy
Mám Diabetes 2.stupně. beru léky: SIOFOR 1000 (1-1-1) DIAPREL...
Krev
Dobrý den, byla jsem na kontrolním odběru krve a výsledkem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Doplň. informace k dotazu "Chronické postiž. streptokokem"

Dobrý den, paní doktorko, děkuji Vám za Vaši předchozí odpověď. Tímto i já odpovídám...

Doplněk colavital

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na přípravek colavital. Mého otce příšerně bolí...

Doplňěk k dotazu


Doplněk k dotazu

Když mi byl dám přístroj na srdce, nahrála jsem asi 4 záznamy, kdy jsem měla...

Doplněk k dotazu

Hezký den,paní doktorko. Děkuji za odpověď, ano vím,že po hysterektomii zůstává...

Doplněk k odpovědi bolest krční páteře

Dobrý den MUDr. Jano Leskovská, děkuji za odpověď,ale já celkem sportuji. Hraju...

Doplnek k prvnimu dotazu.

Menstruaci jsem dostala ve 13ti letech a je mi 16 ..menstruaci mam nepravidelnou...

Doplněk k předcházejícímu dotazu a jak postupovat dál

Dobrý den paní doktorko,děkuji za odpověď a jak mám, prosím, postupovat dál?...

Doplněk k užívíní chlorelly.

Dobrý den. Na zlepšení trávení jsem užívala chlorellu. Cítím se po ní moc dobře,...

Doplněk mého dotazu

dobrý den děku ji vám za odpověd a mám ještě jeden dotaz pracuju jako zdravotní...

Doplněk stravi L-glutamin

Dobrý den mám takový dotaz nedávno jsem si koupil doplněk stravy L-glutamin...

Doplněk stravy

Mám Diabetes 2.stupně. beru léky: SIOFOR 1000 (1-1-1) DIAPREL MR (4-0-0) Koupil...

Doplněk stravy

Dobrý den, mám atopický ekzém a dozvěděla jsem se, že ho mohu léčit i vnitřně...

Doplněk stravy

prosím o info, co je to za přípravek PROCHONDRONORM a zda vůbec něco léčí ?

Doplněk stravy

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Nastoupila jsem do nového zaměstnání...

Doplněk stravy

Viděla jsem doplněk stravy skořice se zázvorem. Opravdu je to dobré na cukrovku...

Doplněk stravy

Dobrý den, jsem 2 měsíce po plastice předního křížového vazu. Mohl by jste mi...

Doplněk stravy

Dobrý den, je mi 17 let a hraju hokej a chci se zeptat jestli bych mohl užívat...

Doplněk stravy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli přípravek Gingium tablety, může mít...

Doplněk stravy

Dobrý den,je mi 16 let a hraji závodně fotbal.Mám 5×týdně trénik a o výkendu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×