Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dotaz:-(

Gynekologie Lucie . 25.12.2009 redakce uLékaře

Dobry den mam takovou prosbicku uz jsem vam tak pred 14 dni psala,ze mam gynekologicke problemy.Ale mam jeste jednu takovou otazecku pred pul rokem jsem prestala jist antikoncepci a ted uz 5 tydnu spinim a vubec nic nepomaha muj gynekolog mi da vzdy jen injekci na uvolneni,ale ta stejne nezabere a je to porad stejny tak me chce poslat na kyrez a ja se chci zeptat jestli to nemuze nak ohrozit to ze bych pak uz nemohla mit deti treba jestli neexistuje jeste neco jineho treba naky prasky tim tedy nemyslim antikoncepci tu uz jist nechci.Predem dekuju za odpoved

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, kyretáže se bát nemusíte, jedná se rutinní lékařský diagnostický postup. Doporučoval bych proto konzultaci u ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Chronická hepatitida B
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou prognózy...
Důvěra k lékaři
Prosím o Váš názor. Lékaři z vyhlášené nemocnice,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dotaz ze zvědavosti

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc. Čistě ze zvědavosti! :) Slyšela...

Dotaz- Bulka na hlavě

Dobry den, Je mi 17 let zachvili 18. Asi pred 2 tydny jsem si vzadu na hlave...

Dotaz- mimika v obličeji

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás dotazem ohledně mimického svalstva....

Dotaz-kvůli sestře

Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat,mé sestře je 34.let,bezdětná,bez sexuálního...

Dotaz-Protein Whey Core 100

dobrý večer, mám 17 letého syna, který chodí 3-4x týdně do posilovny. Chtěl...

Dotaz-vysvětlení

Dobrý den,můžete mi vysvětlit laicky popis rtg kyčlí? TEP pravá kyčel. RTG...

Dotaz, zda se po vysazení antikoncepce může zpozdit menstruace..

Dobrý den, před měsícem jsem byla objednána na operaci kolene, musela jsem tedy...

Dotaz,Rada:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Už 2 tydny jsem ve velkým stresu. Za 2 týdny...

Dotaz:

Dobrý den mám takový problém už 5 měsíců mě bolí břicho na nezávislosti na jídle...

Dotaz: žíla na penisu

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda žíly na penisu jsou vpořádku (viz. příloha),...

Dotaz.

Dobrý den, Mám dotaz. Týden před měsíčkama vždycky mě svědí, i mám napuchlou...

Dotaz..

Dobrý den, mám takový dotaz. Jaká je spolehlivá ochrana kondomu?.. Neberu zatím...

Dotaz..

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho přežívají spermie na vzduchu? Můj přítel...

Dotaz..

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho přežívají spermie na vzduchu? Můj přítel...

Dotaz...

Dobrý den, jako malá jsem si prodělala postraumatický šok, kdy při odběrech...

Dotaz...

Dobrý den. Dneska se mi stala taková divná věc... Ani přesně nevím, jak se to...

Dotaz...

Dobrý den ,jsem po operaci kolene a hrozně mi ochabl stehenní sval, rehabilitace...

Dotaz...

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, jsem ve 30. týdnu těhotenství, mám těhotenskou...

Dotázek

Dobrý den.četla jsem,že anabolika mají vliv na hiv a redukce váhy(hubnutí) vliv...

Dotázek

Dobrý den.Vím že si o mně musíte myslet že jsem nenormální,ale potřebovala by...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nystagmus


Dysurické potíže

Ahoj, celý svůj život chodím na lehko, i jako dítko školou povinné jsem nikdy...

Antikoncepce Bonadea


Zánět močového měchýře ?


Genitální opar


Zvyšovat hladinu prolaktinu v těle může mnoho věcí – třeba hladovění

Prolaktin, hormon produkovaný přední částí hypofýzy, přirozeně stoupá po porodu,...

Tik oka


Motání hlavy

Dobrý den už od května trpím na motani hlavy nemůžu vůbec chodit ven obvodni...

Gardnerella vaginalis


Necitlivost části prstu na noze


Nelze souložit


Pomalý tep


Nekuřákům se lépe hojí pooperační jizvy

Jste kuřák a máte před sebou nějaký operační zákrok? Pokud se vám alespoň na...

Jaká antikoncepce?

Dobrý den, chci se prosím zeptat jaký druh antikoncepce bych si měla pořídit?...

MUDr. Zdena Nekvapilová

Praktický zubní lékař

Ztráta rovnováhy


Oční "alergie" na slunce


Interkostální neuralgie


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×