Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Dotaz

Infekce iva 24.11.2007

Dobrý den,syn dostal na diskotéce pěstí do oličeje , tekla mu z nosu krev, má opuchlé oko, problém je, že měl okno a neví ani jestli se pral. Těď má strach, jestli se dá takto přenést AIDS, Kdyby ten druhý byl nakažen.Děkuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pravděpodobnost přenosu viru HIV tímto způsobem je velice nepravděpodobná, muselo by dojít k přímému kontaktu krve nakažené osoby s krví či otevřenou ránou postiženého člověka. Pravděpodobnost, že by se Váš syn tímto způsobem nakazil, se prakticky rovná nule.

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Bolest kolene
Dobrý den,asi před 17 lety jsem měl po úrazu operované...
Důvěra k lékaři
Prosím o Váš názor. Lékaři z vyhlášené nemocnice,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dotaz

Dobry den, mam mirne snizene lymfocyty v krevnim obraze. Hodnota 19,3. A hodnota...

Dotaz

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na mé nemoci-co znamejí a jejich případná léčba.Deformujíci...

Dotaz

Dobry den, zacala jsem uzivat HA mimo cyklus, presneji 10. den cyklu, po jak...

Dotaz

Dobrý den,ráda bych Vás poprosila o radu.Jmenuji se Lucie a je mi 36 let.Dne...

Dotaz

dá sa kúpiť 20% sírová masť aj bez predpisu?Myslíte, že na svrab by mohli pomôcť...

Dotaz

Dobrý den Myslí te si, že by doktor (urolog) poznal, kdybych měl otočené varle...

Dotaz

Dobrý den, objevují se mi již nějakou praskliny na žaludu a poslední dobou se...

Dotaz

Dobry den, uzivam antikoncepci Mercilon, momentalne 4 mesic po rocni pauze od...

Dotaz

Dobrý den, před pár dny jsem dobrala antibiotika a všimla jsem si, že mám stále...

Dotaz

Dobrý den Rád bych se zeptal je -li problém vzájemné užívání antidepresiv (mirtazapin)a...

Dotaz

Mám dva lidi, jednomu je 49 let a druhému 15. Který má větší šanci se uzdravit...

Dotaz

Dobrý den Chtěla bych se zeptat menses sem měla 29.5. A skončilo mi to 5.6...

Dotaz

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by tumor krční páteře byl poznán podle...

Dotaz

Dobry den, mohu si vyvolat zaskuby v jazyku pohybem? Kdyz vyplaznu jazyk, a...

Dotaz

Pěkný den měla jsem potíže se žaludkem je to měsíc zhubla jsem 8kg na gastroskopie...

Dotaz

Dobrý den, již tři roky pracuji ve fabrice, kde pracuji hodně s vazelínou a...

Dotaz

Test dotazu Lhckyd mhd mhd mhd mhcmhxˇyd ˇyˇhd ďhd mhdlhd ˇhd ˇyd mhdmhd clhdite...

Dotaz

Dobrý den, minulý měsíc jsem měla opoždenou menstruaci o týden, dělala jsem...

Dotaz

Dobrý den,už 5 měsíců cítím nepravidelné bušení srdce častokrát za den. Na vyšetření...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na varleti

Dobrý den, chci se zeptat, před cca 4 měsíci jsem si nahmatal na levém varleti...

Ekg holter

Dobry den prajem. Chcela by som sa spytat na moj nalez. Mala som 7 dnovy ekg...

Náhrada za lék Triamcinolon

Dobrý den, má matka dosud užívala lék Triamcinolon 4 mg (výrobce Zentiva, hlavní...

Praskání v uchu

Dobrý den, již 2 roky mám potíže se silným praskáním v pravém uchu při polykání....

Krvácení po sexu

Dobrý den, minulý pátek jsem krvácela po poměrně divokém sexu a hned v pondělí...

Gynekomastie Tamoxifen 10 mg

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak dlouho je možné brát tamoxifen 10mg na potlačení...

Bolest v podbřišku a v bedrech

Dobrý den, již 3dny mne trápí bolest v podbřišku-pocit tlaku, a bolest v bedrech,...

Kyčle IIa u 3 měs.dítěte

Dobrý den,moc Vás prosím o radu ,resp.vysvětlení..DCera se narodila 30.5.2012,v...

Zlomenina páteře


CT pánve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v jakých případech lékař nařizuje provést...

Bolestivá boulička na hlavě

Dobrí den chci se zeptat mám na hlavě ze zadu malou bouli na dotek boli a kdyz...

Neurologické obtíže

Dobrý den. Asi 3 týdny mě bolí levá polovina hlavy, čelist, očnice, spánek,...

Nemožnost se plně nadechnout až dušení


Bursitis subacromialis, bolest přetrvává i po obstřiku

Mam diagnostikován Bursitis subacromialis s tím, že ruka má být asi týden v...

Jak se pozna Crohnova choroba?

Dobry den pani doktorko, zajima me, jak se da spolehlive poznat Crohnova choroba....

Kontaktní dermatitida

Dobrý den, ráda bych se zeptala co je příčinou kontaktní dermatitidy, jestli...

Nedobrovolný orgasmus

Dobrý den, vážená poradno, během vánočních svátků, a mezi svátky jsem nezaznamenala...

Crohnova choroba a dědičnost

Dobrý den , mám dotaz , manzel trpí od puberty crohnovou chorobou . Plánujeme...

Vibrace v břiše

Dobrý den, již 5.den cítím pravidelné vibrace v břiše jakoby slaboulinké kontrakce...

Nežádoucí účinek Postinoru

Po postinoru me již tři dny jemně pobolívá levý vaječník a tvrdší podbřišek....