Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dotaz na užívání Duphastonu

Gynekologie Jitka . 24.6.2013 redakce uLékaře

Dobrý den,prosím Vás,mám dotaz,minulý týden mi lékař potvrdil 5týd.těhotenství a rovnou nasadil Duphaston 2x denně,ráno a večer,Jen jsem se chtěla zeptat,zda je možné,že by se po něm přibíralo tak rychle na váze,za necelý týden kilo nahoře.Chci ještě upřesnit,že mám ráda pohyb,denně chodím 6km svižnou chůzí a tím bych řekla,že si i držím váhu.Nějak je mi divné,že v prvopočátku by šla váha tak rychle nahoru,u prvního těhot.jsem nic takového nezaznamenala.A když jsem se na to svého lékaře zeptala,pouze mi vynadal,že řeším váhu.....jen mě zajímá,zda je to možné....a ještě,zda má tento hormon i vliv na únavu,vím,že v těhotenství je běžná,ale opět mám pocit,že tento týden je i ta nějak narychlo zvýšená....děkuji moc za odpověď...Jitka

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Únava po tak úmorném týdnu,jaký máme za sebou je zcela možná, příbytek na váze bych zatím jen sledoval na stejné váze, 1 kg za týden může být zcela normální, nedělejte si zbytečné obavy Příjemný den

Související dotazy

Trhání zubu při užívání Bonvivy
Prosím o odpověď na následující dotaz. Jednou ročně...
Hubnutí při užívání léků
Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout...
Krvácení při užívání antikoncepce.
Dobrý den, už několik let užívám antikoncepci Jangee...
Kolapsy při užívání antikoncepce a krvácení mimo pauzu
Dobrý den, Už třetím rokem užívám antikoncepci Foxinette...
Krvácení mimo menstruaci při užívání antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální,...
Pervitin, důsledky užívání
Dobrý den, je mi 20 let a necelé dva roky užívám pervitin....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dotaz na testy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký test na zastoupení vitamínů,...

Dotaz na trávení

DObrý den, mám dotaz ohledně trávení a nechuti k jídlu.Můj tchán zhruba...

Dotaz na TSH a T4

Dobrý den. Mám dotaz jaké správné hodnoty/rozmezí/ má být TSH A T4Chodím pravidelně...

Dotaz na účinnost antikoncepce

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně účinnosti antikoncepce.Beru antikoncepci...

Dotaz na účinnost antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně účinnosti antikoncepce. Již několik měsíců...

Dotaz na účinnost antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat jestli při užití Coldrex Horký nápoj nedochází ke...

Dotaz na úlevu od nevolností

Dobrý den,začátkem ledna mi byl po gastroskopii diagnostikovám alkalický reflux...

Dotaz na úraz a rehabilitaci

Dobrý den, nedávno se mi stal úraz a ráda bych věděla za a) laicky co se mi...

Dotaz na útvar

Dobrý den, za horním patrem respektive cipkem na němž se mi již nějakou dobu...

Dotaz na užití Postinoru

Dobrý den, před měsícem nám s přítelem praskl kondom a proto jsem užila Postinor,...

Dotaz na uživání léku

Dobry den,chtěla bych se zeptat zda bych mohla užívat Lindaxu15 při léčbě Warflinem...

Dotaz na užívání léků

Dobrý den trpím panickou poruchou a byl sem s tím u psycholožky napsala mi dogmatil...

Dotaz na užívání léků v těhotenství

Dobrý den,mám bolesti žaludku,z krevních testů mi byl zjištěn helic.pylori,ne...

Dotaz na užívání Omeprazolu

Dobrý den, mám momentálně problémy s pálením žáhy a nemám žádné další potíže,...

Dotaz na užívání vhodného přípravku.

Prosím Vás, chtěla bych se Vás zeptat na nejvhodnější rostlinný přípravek, nejlépe...

Dotaz na vahu

Dobry den chtel bych se zeptat, merim 2m a ma vaha je maximalne 72kg vic nejde....

Dotaz na vás

Dobrý den.mám 2 otázky.1.otázka – četla jsem,že anabolika mají vliv na hiv a...

Dotaz na vhodný lék

Dobrý den, mám po prodělané žloutence vážně poškozena játra a dlouhodobě užívám...

Dotaz na vred nebo zanet

Mam dotaz jakym zpusobem mam lecit vred, zanet penisu. Mel jsem rizikovy sex...

Dotaz na výsledek kultivace

Dobrý den,ráda bych se zeptala na výsledek stěru kultivace pochvy,kde mi bylo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×