Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Duhringův syndrom

Dieta Jitka . 4.1.2008

Prosím o radu, čím je vhodné ošetřovat Duhringův syndrom - svědivé kožní projevy při celiakii. Kožní lékař jen stnovil diagnozu D. syndrom a nepředepsal nic. Stačí Lipobase nebo je něco vhodnějšího? Musí mast obsahovat kortikoidy pro zlepšení stavu? Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, stejně jako u celiakie je u Duhringova syndromu nejdůležitější dodržovat bezlepkovou dietu. Chce to ale čas. Na Duhringův syndrom existuje lék v tabletách - Disulon, zeptejte se na něj svého lékaře. Masti nejsou účinné a používáním mastí s kortikoidy byste stav nezlepšila, pouze se zbytečně vystavovala jejich nežádoucím účinkům.

Související dotazy

Duhringův syndrom
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím je nejlepší...
Duhringův syndrom
Dobrý den, chtěla jsem se s Vámi trochu poradit. Před...
Ashermannův syndrom
Ashermannův syndrom a nízká děložní sliznice - chtěli...
Anemický syndrom
Dobry den preji. Mela bych takovy dotaz. Mam anemicky...
Nefrotický syndrom
Dobrý den mám nefroticky syndrom ktery se lečíl s kortikoidy...
Hypotonický syndrom u dítěte
Dobrý den, můj dotaz se týká centrálního hypotonickeho...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

DSDNA protilátky

Dobrý den, paní doktorko. Předem bych Vám chtěla poděkovat za odpovězení mého...

Duac gel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu používat Duac gel při kojení. Dceři...

Duac Gel - těhotenství

Dobrý den, chtěli bychom s přítelem založit rodinu, tak jsem přestala užívat...

Duac gel + dalacin T

Dobrý den, syn dostal na kožním na akné(čelo, obličej) Duac gel + dalacint T....

Duac gel křeče v břiše

Dobrý den, nedávno jsem dostal od kožního lékaře Duac gel na akné a zda-li mi...

Duac gel v těhotenství

Dobrý den, prosím o radu. Jsem v 6 týdnu těhotenství a používala jsem Duac gel...

Ducray Anastim

Dobrý den, na základě doporučení mé dermatovenerologičky jsem začal kvůli úbytku...

Dufaston

Dobrý den, mám problém, beru už druhý rok dufaston a až teď se mi stalo, že...

Duha kolem světel

Dobrý den, Mám brýle na dálku s dioptrií 3.. Jenomže teď se mi to za poslední...

Duhringova choroba

Dobrý den. Před lety mě byla zjištěn during. Chtěla jsem se zeptat z jakého...

Duhringův syndrom

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím je nejlepší ošetřovat Duhringův syndrom...

Duhringův syndrom

Dobrý den, chtěla jsem se s Vámi trochu poradit. Před skoro třemi lety mi byla...

Duch na těhotenském testu a případné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu být těhotná. Brala jsem HA 4,5 roku,...

Duchenneova svalová dystrofie

Dobrý den, můj strýc zemřel ve věku 25let na Duchenneovu svalovou dystrofii.Jeho...

Důchodci a lázně

Dobrý den, chtěla jsem se prosím zeptat, nikde jsem to nenašla. Mají důchodci...

Duktografie

Zdravím, co je ductografie prsu a co odhalí??Jedná se o krvácení bradavky.

Dulek na cele


Důlek na hlavě po pádz.

Dobrý den,dcera,2 roky,spadla před více než 10 dny na hlavičku.Kromě boule nad...

Důlek v prsu a ztvrdlé prso

Dobrý den, asi před měsícem mi ztvrdlo pravé prso a udělal se mi tam důlek...

Dulezite

Dobry den,ja mam v sobe mononukleozu,uz docela dlouho...ale s protilatkama,musi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krvácení do mozku / Otřes mozku

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu. Minulý týden jsem spadl zadní částí...

MUDr. Karel Vybíral

Praktický zubní lékař

Diagnoza

před 6lety jsem prodelala 2plicni embolie a 2 hluboke žilni trombozy .jsem trvale...

Malý penis

Dobrý den, je mně 18 let a mám problém s růstem penisu když není penis stopořený...

Úraz nebo bolest zubu během dovolené?

Léto a prázdniny přinášejí nejen zábavu a odpočinek, ale také zvýšené riziko...

Teplota a léky na nachlazení při kojení

Jsem čtyři týdny doma po porodu. Dostala jsem virozu, pokašlávám a pobolívá...

Astma a kouření e-cigaret

Dobrý den,Mam astma zatím neni nějak akutní.. Kdybych uvažoval o E-Cigaretě...

MUDr. Jiří Hrubý

Odborný lékař internista

Jak předejít vypadávání vlasů při hubnutí?

Dobrý den, začala jsem úspěšně hubnout, můj cíl je 20 kilo, takovou změnu tělo...

MUDr. Monika Veigendová

Praktický lékař pro dospělé

Zánět žil

Zánět žil, flebitida, se podle místa svého vzniku i závažnosti rozlišuje na...

Zánět na plicích u novorozence

Chtěla bych se zeptat, jaké následky mívají novorozenci, kteří byly 14 dní přenášeni...

Změna antikoncepce a zpoždění menstruace


Hlen ve stolici u kojence


MUDr. Alena Mottlová

Praktický lékař pro děti a dorost

BOLEST HLAVY POD OBOČÍM

DOBRÝ DEN, UŽ 3 DNY MĚ OBČAS BOLÍ POD PRAVÝM OBOČÍM. NEVÍTE CO TO JE? DĚKUJI...

MUDr. Petr Dražan

Ordinace praktického lékaře

Jak správně ošetřit puchýř


Bílé tečky

Dobrý den, na některých částech těla (pod očima, na rtech, na prsních dvorcích...

Zalehlé ucho


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×