Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Dyspl. patellae Wiberg IV. bilat.

Ortopedie Maxmilián 10.4.2013

Dobrý den,
Hraji zavodne fotbal a po rocnich bolestech kolene sem se rozhodl to resit. Byl jsem vysetren a zrentgenovan s vysledky dyspl. patellae Wiberg IV. bilat.,dyspl. patellae I. utr. , hyperpressio patellae I. utr. , bylo mi doporuceno ASC osetreni s naslednym predperacnim vystrenim. Minule leto mi byla take v motole potvrzena osteochondritis dissecans v levem koleni. jak dulezite je ted jit na operaci,jak dlouho bude trvat rekonvalescence a ci mi to pomuze proti bolestem kolene. Dekuji za odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


Tyto poruchy se velmi často manifestují při přetížení kolena.
Odpověď na otázky zálež...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Wiberg II
Ještě jednou Vás zdravím a přeji hezký den.Jak jsem...
Popis MRI: Pokročilá chondromalacie medial.kondylu femuru
Dobrý den, prosil bych vás o radu delší dobu (2 -...
Poranění kolene
Dobrý den,před 3 týdny jsem měla úraz kolene na lyžích.Rentgen...
Koleno, nález na MRI
Dobrý den, dnes mi přišli výsledky z magnetické resonance...
V.s. kompletní ruptura LCA pod femorálním úponem
Dobrý den pane doktore, před 3 měsíci jsem měla úraz...
Wiberg IV
dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnosti léčby...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dyspeptické potíže

Dobrý den, už asi 6 týdnů mám střevní potíže. Jedná se o plynatost, bublání...

Dyspeptické potíže a hubnutí

Dobrý den pane doktore, přišla jsem si pro názor na můj již chronický problém...

Dyspeptické potíže v těhotenství

dobrý den mám takový dotaz před třemi měsíci jsem měla zamlklý potrat, šla jsem...

Dyspeptické potíže-nadýmání,tlak pod pr.žebrem,občas kýchání

Dobrý den, psala jsem tu už mockrát skrz trávící potíže a žlučníku (bez žlučníku...

Dyspeptický syndrom

Dobrý večer,ještě bych přeposlala lékařské zprávy a výsledky ze včerejšího vyšetření...

Dyspeptický syndrom

Dobrý den, mám dotaz. Již před měsícem se mi z ničeho nic udělalo špatně od...

Dyspeptický syndrom

Dobrý deň, cca pol roka mám tráviace problémy. Občas mi je ťažko od žalúdka...

Dyspeptický syndrom

Dobrý den Mám již 10let problémy s nadýmáním a plynnatostí ,hlavně po jídle...

Dyspesie

Dobrý den, prosím o radu. Už 7 týdnů mě bolí na pravém boku spíše v podbřišku,(jako...

Dyspesie a nadýmání

Dobrý podvečer, chtěla bych se s něčím poradit,už delší dobu mám problémy s...

Dyspla

Dobrý den, je mi 23 let a po kontrole na gynekologii mě poslali na další vyšetření...

Dysplasie

Dobrý den. Můj lékař u mě zjistil lehkou dysplasii děložního čípku. Řekl, že...

Dysplasie děložního hrdla

Dobrý den.Jsem po seriznuti děložního čípku (LEEP) Doktor mi předepsal prášky...

Dysplasie kyčlí

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jaká je doporučená léčba IIA+ dysplasie dle...

Dysplasie pately 1.dx. dle weberga III.typ CC,Cb syndrom

Dobrý den, prosím o vysvětlení mé diagnozy,ani jeden z lékařů, kteří mne posílají...

Dysplasticka kycel

Dobry den,pri chuzi pozoruji lupani a mensi bolest cca 3tydny v prave kycli,pro...

Dysplastické mateřské znaménko

Dobrý den, Bylo mi odstraněno známénko, u kterého mi doktor řekl, že se jednalo...

Dysplastické pigmentové névy

Dobry den, prosim o vysvetleni histologickeho vysetreni, doktor mi k tomu moc...

Dysplastické rysy pihy

Hezký den, při pravidelné kontrole mateřských znamének v kožní ambulanci, jsem...

Dysplastické změny buněk

Dobrý den, chci se zeptat, jaké je pravděpodobnost vzniku karcinomu děl. čípku,...