Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Eliška

Gynekologie Eliška 10.9.2016

Chtěla bych se zeptat kdyz jsem měla s přítelem sex v období menstruace (slabé uz) a beru antikoncepci, můžu otěhotnět?

MUDr. Martin Krákora
Odpovídá lékař:

MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

Dobrý den Eliško. Ano, otěhotnět můžete! K ovulaci dochází mezi 7. a 21. dnem cyklu, životnost spermie je však nepředvídatelná, nechráněný pohlavní styk může vést ke graviditě od prvního dne periody. Hezký den. Dr. Krákora M.

Související dotazy

Menstruace s celiakii
Dobrý den, jmenuji se Eliška a je mi 12 let. Celiakii...
Procházka s miminkem v mrazivém počasí
Dobrý den do jaké teploty může 2 měsíční miminko ven??děkuji...
Citlivá a bolestivá prsa
Dobrý den, užívám první měsíc (od 18.5) HA mistra a...
Pálení při močení a nutkání močit
Dobrý den, už asi 3. den mám problém s pálením při...
CRP menší než 8
DOBRY DEN RADA BYCH SE VAS JEN ZEPTALA CO ZNAMENA...
Zvracení
Dobrý den chci se zeptat už druhý den zvracim krev...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Elicea a její vysazení

Dobrý den chtěla bych se zeptat,rok a půl užívám eliceu 1-0-0 10 mg ,trpěla...

Elicea a nežádoucí účinky

Dobry den, kvoli uzkostnej poruche a neurogennej tetanii som 3 mesiace uzivala...

Elicea a porucha erekce

Dobrý den, praktický lékař mi předepsal Eliceu na panické ataky. Beru ji 5 dnů...

Elicea a těhotenství

Dobrý den, od listopadu loňského roku beru eliceu. S doktorkou jsme se dohodly,...

Elify 75mg, porucha menstruace a váha

Dobrý den, již necelý měsíc beru antidepresiva na panickou poruchu Elify 75mg...

Eliquis

Dobrý den. Užívám Eliquis 5 již 5tý měsíc. Rozbolely mě klouby a kolenní kloub...

Eliquis

Dobrý den, cca 12 dní beru lék Eliquis 5 mg /1-0-1/. Proti bolesti užívám...

Eliquis a alkohol


Eliquis a antidepresiva

Dobrý den, jsem 4 měsíce po hluboké žilní tromboze, beru Eliquis 5mg 2x denně,...

Eliquis, Ebixa a lecitin. MIrtazapin a srdce.

Mohu užívat při léku Eliquis 5mg na ředění krve a Ebixi jako doplněk Lecitin...

Ellaone

Dobry den, pred 14ti dny se nam s pritelem stala nehoda. Jeste ten den jsem...

EllaOne antikoncepce po nechráněném styku

Hezký den, chci se zeptat, pokud došlo k "nechráněnému" styku a užila jsem...

EllaOne, nedostavená menstruace a negativní test

Dobrý den. Je mi 17 let a 6.6. jsem užila pilulku po sexu - ellaOne. Bylo nám...

Elmex gel

dobrý den, může čištění zubů elmex gelem ovlivnit účinek antikoncepce Lindynette20?...

Elmexée gel

Dobrý den, nedávno jsem zasílala dotaz ohledně užívání fluoridových tablet a...

Elocom

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli mast/krém Elocom nějak ovlivňuje účinek...

Eloine a yaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda yaz a eloine jsou opravdu stejné, yaz...

Elongovaný hákovity žaludek

Dobrý den, poprosila bych Vás o názory a doporučení na můj problém, který...

Eltroxin

Dekuji za predchozi odpoved.A jeste bych potrebovala poradit ohledne tohoto...

Eltroxin

Dobry den,chci se zeptat daji se pulit tablety eltroxin?i kdyz tam neni pulici...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odlupování vrchní vrstvy nehtu


Bolesti na pravé straně žeber

Dobrý den, už týden mě bolí na pravé straně žeber při lehání si na břicho, smíchu...

Léčba natrženého stehenního svalu

Dobry den, jak se da vylecit natazeny nebo natrzeny predni stehenni sval? Dekuji...

Kdy zaberou antibiotika

Dobrý den,syn 5let,od neděle má angínu večer na pohotovosti dostal Ospen 400...

Příznaky zápalu plic

Zdravim,musí zápal plic vždy doprovazet teplota.?Nebo jaké jsou vlastně nejčastější...

Pálení žáhy a říhání


Zvýšená hodnota bílkovin

Dobrý den, prosím o radu. Jako dárci krve a plazmy mi byly zjištěny zvýšené...

Těhotenství a užívání globulí Polygynax

Dobry den. Chtela bych se zeptat na zavadeci tablety Polygynax. Jsem v 11 tt...

Opakující se gynekologické záněty

Dobry den, jsem ve 26. tydnu tehotenstvi a od zacatku mam problemy s vytoky...

Je nutné při IMC užívat ATB?


Bolesti srdce, arytmie

Dobrý den, už tak 6 let mě trápí starosti s tím, že si myslím, že mám něco se...

Světle hnědý výtok

Dobrý den, za 3 měsíce mi bude 17 let, mám pravidelnou menstruaci která trvá...

Zvýšené hodnoty krevního obrazu a jaterních testů


Natržená uzdička


Pupínky na těle

Dobrý den,moc Vás prosím o radu-názor. Uz měsíc a pul mě a naše dvě dcerky trápí...

Cytologie

Chtěla jsem se zeptat, minulý týden mě dělali cytologii a ještě nějaké výtěry,...

Konziliární vyšetření

Pane doktore, ráda bych znala Váš názor. Byla jsem svou gynekoložkou odeslána...

Příušní žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jsou za normálních okolností hmatné příušní...

Bolest v krku


Varixy dělohy

Dobrý večer, moc prosím o zodpovězení mého dotazu. Před dvěma měsíci mi můj...

Reklama
Zavřít